Prológus

1.3K 50 5
                                    

- Minél hamarabb érj be! - szól idegesen a főnököm, aki egyben a húgom anyósa is. Amilyen rendes Alek, olyannyira elviselhetetlen az anyja.
- Sietek, ígérem - lecsapja a telefont én pedig idegesen fújtatok. Na tessék már én is ideges vagyok. A legközelebbi buszmegállóba megyek és ott várok. Tíz perc múlva érkeznie kell egy busznak. Lehet, hogy élnem kellett volna anyu ajánlatával, hogy vegyen nekem egy kocsit. De semmiképp sem akarok rajta élősködni, a saját lábamon akarok megállni. Húsz éves vagyok, itt az ideje.
- Itt is vagyok - sietek be a kávézóba.
- Istenem ez a lány - morogja Rosa, ahogy az irodába lép. Gracie-el a munkatársammal és egyben lakótársammal csak összenézünk. Nem kell ennél több, tudom Rosanak nincs jó napja. Mint mindig.
- Elég nagy a forgalom ma, állj be gyorsan - siet el mellettem Gracie, egy teli tálcával a kezében közben arcomra nyom egy puszit. Táskámat hátra viszem és magamra veszem a kávézó logójával díszített kötényemet. Kék ruhámon végig simítok, majd a fekete kötényen is. A pulthoz sietek, most rajtam a sor, hogy itt legyek, Gracie szolgál fel. Az ajtó nyitódik én pedig felkapom a fejem. Ismerős alak lép be, de a világért sem ismerném fel.

Faded (Harry Styles ff.) [Befejezett]Where stories live. Discover now