JİMİN

266 15 8
                                    

2 yıl sonra

Mutlu bir hayat sürmeye çalışıyorum. 18 yaşındayım. Abim şu an mimar. Bugün 2 yıl önce olayın olduğu gün. Hayatımın vicdan azabı ile geçmesini sağlayan o gün. Yoona Unni belki öldü belki de hala yaşıyordur. Jimin gitti ve bir daha dönmedi. O gittikten 1 hafta sonra olanları abime söyledim. Resmen tüm mutluluğu gitti. Eminim o da benim gibi hergün özlüyordur. Üniversiteye başlamanın heyecanını hiç yaşamadım. Bugün hala o kaçıran bulunamadı. Wonwoo olduğunu düşündüm ama o da ortalıkta yok. Soo Yeon ve Suzy de yok. Sadece ben ve abim kaldık. Unni. Seni çok özledim. İçimde bir ümit var. Sen ölmedin.

...
Dışarıda bir kutlama var. Havai fişek gösterisi de yapıyorlar. Keşke o gün seni çağrışmasaydım. Seni bulmak istiyorum ama polislerin bulamadığı kişiyi ben nasıl bulacağım.

- Min Ji!

- Efendim abi?

- Çabuk gel.

- Geliyorum.

Hemen oraya gittim. Televizyonda bir haber vardı.

2 yıl önce Kim Yoona'nın kaçırıldığı bildirilmişti. Bu yıla kadar hala ne ceseti ne de kendisinden bir ipucu bulunamamıştı fakat bugün ona ait birşey bulduğumuzu düşünüyoruz. Polisler kaybolduğu yerlerin yakınında bir ormanda arama yaparlarken bir ayakkabı buldular. Ayabbıdan DNA örneği alıp Yoona ile uyuşup uyuşmadığına bakacağız. Bugünkü haberimiz bu kadar. İyi seyirler.

- Abi? Belki hala yaşıyordur. Hemen karakola gidelim. Daha detaylı bir şekilde anlatırlar.

- Haklısın hadi gidelim.

...

Karakola gittik.

Polis:

- Yoona'nın ayakkabısında yırtıklar vardı. Bu da onu birinin sürüklemiş olabileceğini gösteriyor. Ayrıca eğer Yoona ile ayakkabı uyuşursa orman daha detaylı incelenecek. Şu an size söyleyebileceğim şeyler bu kadar.

- Siz 2 yıldır birini bulamadınız. Belki şu an çok mutlu bir biçimde yaşıyor. Belki umrunda bile değil. Sizin yüzünüzden. Siz kendinize polis demeyin bence. 2 yıldır sadece bir kişiyi bulamadınız. Niye? NİYE!

- Bakın biz elimizden geleni yapıyoruz. Kaçıran kişi çok temiz bir şekilde halletmiş. Bu nedenle bulmamız 2 kat daha zorlaşıyor. Lütfen sizde anlayış gösterin . Birşey bulursak size haber veririm.

Eve gittik.

...

Sabah oldu .

- Min Ji kalk çabuk okula geç kaldın. Ben işe gidiyorum. Kahvaltıyı hazırladım. Hadi.

Hemen kalktım. Üstümü giydim. Kahvaltıyı yedim ve hemen çıktım. Okula gittim. Derste uyudum.

...

Okul çıkışında bir lokantaya gittim. Yemeğimi sipariş ettim. Yemeği beklerken telefonuma baktım. O sırada yanıma bir kız geldi ve saati sordu. İlk önce duymamazlıktan geldim. Sonra kız ısrar etmeye başladı. Saati söylemek için kafamı kaldırıp kızın suratına baktığımda şok oldum.

- Yoona?

- Yoona kim bilmiyorum ama saati söyleyecek misiniz?

- 12.40.

- Sağolun. Oh be daha varmış.

Kız geçip yerine oturdu. Suratı tıpkı Yoona'ya benziyordu. Belki de ben öyle görüyorum. Hemen telefonla fotoğrafını çektim. O herhalde bunu gördü ki yanıma sinirli bir şekilde geldi.

KATİL KİM? Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz