BEN ARTIK BİR KATİLİM

317 24 3
                                    

Gördüğüm şey kapının önünde bir ceset olmasıydı. Üzerinde bir not vardı.

" BU ADAM DAHA ÖLMEDİ. EĞER HASTANEYE GÖTÜRÜRSEN VE YAŞARSA SORUN YOK. AMA HASTANEDE ÖLÜRSE KATİLİ SEN OLURSUN ÇÜNKÜ CEBİNDEKİ SİLAHTA SENİN EL İZİN VAR. BAŞKA BİR SEÇENEK SİLAHI ALIP ONU DIŞARI ATIP ÖLMESİNİ BEKLERSİN. EĞER SİLAHI ALIP HASTANEYE GÖNDERMEYE KALKARSAN ELİMDE SENİN ELİNİN İZİ OLAN BİR SİLAH DAHA VAR. ONU KARAKOLA GÖNDERİRİM. KARAR SENİN. :)"

Oha. Bu nasıl bir şey. Kafayı yiyeceğim. Hapise girmek istemiyorum. Adamın ölmesini de istemiyorum. Uff. Joon Seo'ya sormalıyım... Hayır olmaz o da garip konuştu bugün. O zaman şöyle yapayım. Eğer silah adamın sağ cebindeyse hastaneye götüreyim. Sol cebindeyse.... Yoona bunu yapmak zorundasın. Hadi bakalım. Elimi adamın sağ cebine soktum. Silah burada değildi. Lanet olsun. Sol cebine baktım. Silah burada da değildi. Silah arka cebindeydi. Gerçekten böyle birşey yapacağımı tahmin mi etti? Adamı hastaneye götürdüğümde yaşama ihtimali de var. Uff. Ölme ihtimali de var. En iyisi kalbimden geçeni yapmak...

...

Adamı çöp konteynırına attım. Silah çok küçüktü bende klozete atıp sifonu çektim. Bunu yaptıktan sonra elime adamı taşırken kanı bulaşmıştı. Elimi yıkarken ağlıyordum. Bunu nasıl yaptım? Gerçekten birinin ölümüne sebep oldum. Asıl şimdi katil oldum. Sakinleşmeliyim. Ben öldürmedim. O öldürdü ben sadece ölmesine izin verdim. Yanlış anlama yüzünden hapise girecektima. Ben doğru birşey yaptım. Elimi yıkadım. Salona gittim. Saate baktım. Saat 03.00 'dı. Bilgisayarımı açtım. Beni çektiği video açık kalmıştı. Tam izlememiştim. Devamına baktım. Videoda birşey yazıyordu.

" Eminim videoyu sonuna kadar izlemedin. O yüzden yazıyorum. Kapına bıraktığım adam ölmek üzere ama hastaneye götürülürse yaşar. Çünkü ona vurduğum mermideki zehir 1 saat içinde etki ediyor. E tabii izlersen görürsün. Ama sen izleyemeyeceksin. İyi geceler :) "

Kafayı yemek üzereyim. Şu an öyle bir şey yaptım ki. Kendimi tutamadım ve evin içinde elimden geldiği kadar yüksek sesle çığlık attım. Sonra hemen odama gittim ve uyumaya çalıştım. Tabii ki uyuyamadım. Sabaha kadar ne yaptığımı düşündüm. Sadece ne kadar bencik olduğumu düşündüm. Ben nereden bilebilirim ki. Katil oldum.

...

Uyumuşum. Uyandığımda hemen elimi yüzümü yıkadım. Polis arabası sesi geliyordu. Muhtemelen arka sokaktaki çöp konteynırına attığım ceset yüzünden gelmişlerdir. Kahvaltı yapmak için mutfağa gittim. Gerçekten midem çok bulanıyordu. Bende yememeye karar verdim. Üstümü giydim ve okula gittim. Okulda adeta ruh gibi dolaşıyordum. Min Jae teneffüste  yanıma geldi.

- Yoona çok kötü görünüyorsun. Birşey mi oldu?

- Yok birşey olmadı.

- Sanki olmuş gibi. Neyse okul çıkışı bir yerlere gitmeyi düşünüyoruz. Gelmek ister misin?

- Şey. Ben gelmesem iyi olur.

- Yoona gelmen çok iyi olur. Beraber buluşmayalı uzun zaman oldu.

- Ama..

- Ne olur.

- Min Jae hastayım biraz lütfen anla.

- Peki başka zaman o zaman. Görüşürüz.

- Görüşürüz.

...

Beni katil yapan o pisliği gerçekten öldürmek istiyordum. Bulursam asıl o zaman katıl olacağım. Bu kadar kolay olamaz birini yönetmek.

...

KATİL KİM? Where stories live. Discover now