9.

939 80 6
                                    

9.

Draga Luke,

Ce e intre tine si Megan? V-am vazut ieri stand impreuna la masa de pranz, si alaltaieri la biblioteca si sunt aproape sigura ca v-am observat acum trei zile la Mall. M-ai inlocuit deja? Dar... eu inca te astept. De ce nu poti pur si simplu sa faci si tu asemenea mie?

De ce, Luke? Si de ce Megan!? Ea nici macar nu are cursurile de biologie impreuna cu tine, cu noi. Unde mai pui ca initiala numelui ei e "M" si nicidecum "S". Toate astea sunt semne ca tu nu ma mai cauti, nici nu mai incerci macar. Nu vrei sa ma gasesti. Si mie imi raman decat amintirile cu tine; doar atat. Nimic mai mult.

Simt ca ma sting usor cu fiecare secunda in care nu ma regasesc inconjurata de bratele tale. Privirea ta de laguna albastra nu mai e suficienta pentru a ma tine in viata. Nu mai e. Sunt moarta; metaforic vorbind. Ma simt parasita, abandonata, singura. Cu ce am gresit oare? Cu ce ti-am gresit? Nu mai rezist in felul asta. Nu!

Crezi ca daca mi s-ar permite nu as veni acum la tine, amintindu-ti totul? Daca da, atunci afla ca te inseli. Nu e decizia mea, cum nu e nici a ta. Incep sa cred ca nu a fost sa fie. Destinul ori ma minte, ori ma blestema cu realitatea lui absurda. Vantul salbatic imi sopteste aievea ca nu mai esti al meu. Dar eu incerc atat de tare sa nu il ascult, chiar daca stiu ca are dreptate. M-ai uitat. Aminteste-ti macar ca eu inca te iubesc.

                                 A ta pentru totdeauna

Forever yours |Luke Hemmings F.F.|Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora