20.

710 77 7
                                    

20.

Draga S.,

Nu te mai plictisesti din a-mi scrie, din cate observ. Dar e ok, chiar mai mult decat atat. Nu stiu, e greu de explicat, dar parca imi amintesc citind randurile din biletele tale. E posibil? Sincer, nu prea cred. Mai de graba sunt de parere ca e o iluzie, o iluzie a inimii.

Si... spuneai ca vrei sa te "vindec"? Cu Megan cum ramane, frumoaso? Scuze, habar nu am de ce ti-am spus asa. Adica nu stiu cum arati, doar ca eu cred ca esti draguta. Of, sunt asa un imbecil! Habar nu am de ce ma iubesti. Evident nu am cuvintele la mine astazi. Te rog sa ma scuzi. Sau fa cum vrei.

Cateodata stau singur in camera mea, cu ochii atintiti asupra tavanului alb si incerc sa imi amintesc de tine, de noi. Jur, chiar incerc! Apoi primesc un mesaj de la iub... Megan, adica. Ori pur si simplu se intampla ceva. Asta sa ne fie oare destinul? Despartiti dar totusi unul langa celalalt?

P.S. 1: Ce faceam anul trecut pe vremea asta? :-)

P.S. 2: Chiar nu vrei sa imi spui cine esti? A trebuit sa scriu biletul asta de 5 ori, intocmai cum am procedat si cu cel dintai, astfel incat sa dau cate unul fiecarei "suspecte" de la cursurile de biologie.

P.S. 3: Imi pasa.

                                           Luke

 

Forever yours |Luke Hemmings F.F.|Where stories live. Discover now