10.

956 86 10
                                    

10.

Draga S. ,

Sau draga anonima, ori draga mea colega de la biologie... Ce incerci sa faci? Spui ca iti e greu, dar ai macar habar cum ma simt eu? Incomplet. Da, asta cred ca e cuvantul potrivit. Un an si jumatate din viata mea parca ar fi fost sters cu un burete imbacsit. Se pare ca si tu esti inclusa in acea perioada. Incerc sa te uit, cu toate ca nu imi amintesc catusi de putin de tine. Incerc sa imi refac viata, chiar daca totul mi se pare absurd. Incerc, dar nu prea reusesc.

Sunt o jumatate de inima. O simt. Sunt un baiat pierdut fara tine. Dar e prea tarziu ca sa mai conteze. Prea. Tarziu. Biletele de la tine imi incetoseaza si mai tare gandirea. Nu mai stiu... Poate ca Megan e solutia; doar poate. Aparent nimic nu mai e la fel, chiar daca eu nu imi amintesc cum erau lucrurile inainte.

Nu mai stiu incotro sa alerg. Simt ca merg haotic intr-un cerc infinit. Peste tot sunt numai secrete, minciuni. Tu nu esti. Nici amintirea ta. Ai dreptate, S. Eu te-am uitat. Cred ca si tu ar trebui sa faci la fel.

           Doar Luke, colegul tau de la biologie

Forever yours |Luke Hemmings F.F.|जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें