5.

1.1K 82 2
                                    

5.

Draga Luke,

Vrei sa uiti pentru macar o secunda faptul ca m-ai uitat? Ai putea? Sa presupunem ca ai facut-o. Si apoi? Apoi, ce? Care ar fi urmatorul pas? Sa zicem ca ti-as spune cine sunt. Astfel ai afla cine se ascunde in spatele biletelor. Si pe urma? Iti spun eu ce s-ar intampla in continuare. Un mare nimic. Nimic, Luke. Absolut nimic.

Sunt o straina pentru tine si tu nu esti dispus sa ai ca si iubita o persoana necunoscuta. Dar inima ta inca ma recunoaste. Trebuie sa fie asa. Gandul asta ma tine in viata. Ca sa ma gasesti, ca sa vrei cu adevarat sa ma cauti iti trebuie un impuls. Bine atunci. Iti voi da un indiciu: initiala numelui meu e S. Tocmai ti-am rezumat cautarile la numai cinci fete de la cursurile de biologie.

Nu te mint. Nu as face-o. In spatele casei tale e un stejar batran. Vei gasi pe trunchiul sau scrijelita la intamplare o inima deformata si in interiorul ei scrie L&S. Tu ai facut asta la prima noastra intalnire. Mi-ai spus ca daca ne vom desparti tu vei taia copacul. Dar e inca acolo. Si eu sunt aici. Nimic nu pare schimbat. Insa totul e diferit acum, chiar daca asta nu se observa de la prima vedere.

Aproape ca imi vine sa renunt. Aproape. Ce rost au toate astea? Iti pasa macar? Imi e dor de cum erau lucrurile inainte de... inainte de accident. Imi e dor de tine si de felul in care ma faceai sa ma simt importanta. Imi e dor de noi.

                                     A ta pentru totdeauna

Forever yours |Luke Hemmings F.F.|Where stories live. Discover now