21.

718 75 6
                                    

21.

Draga Luke,

De data asta nu stiu cu ce sa incep. Scuza-mi, te rog, scrisul tremurat, dar am emotii. De ce? Pentru ca mi-ai raspuns si mi-ai spus "frumoaso". Exact asa imi spuneai inainte! Rareori mi te adresai folosind numele meu. In plus, ai mai spus ca sunt draguta. Aceleasi cuvinte le-ai folosit in primul nostru moment de cuplu, atunci cand totul a inceput, in vara lui 2012 trecut. Ti-am spus eu ca iti amintesti, idiotel, insa tu nu ai vrut sa ma crezi.

Asadar, iti pasa. De ce ai asteptat  tocmai pana la finalul biletului ca sa imi zici asta? Fierbea in mine sangele citind. La propriu.  In legatura cu Megan, I don't fucking care! Tu esti al meu, Luke. Eu am fost prima care a ajuns la inima ta.

M-ai intrebat ce faceam anul trecut pe vremea asta. Ei bine, eram la tine acasa vizionand a patra sau chiar a cincea oara filmul meu preferat: "Love actually". Comediile romantice nu au fost nicicand genul tau, dar cedai de fiecare data pentru mine. Buzele tale le presau pe ale mele intr-un sarut perfect. Cand luam o pauza - scurta - din asta, ne incalzeam trupurile sorbind usor din cele doua cani umplute ochi cu ciocolata calda, asezonata cu scortisoara. Urasc scortisoara, chiar daca nu ti-am spus niciodata asta, pana acum.  Apoi ne sarutam iarasi. Si din nou, si din nou, si din nou, si... Mda, cam asta faceam anul trecut pe vremea asta.

Ce ma fac eu fara zambetul tau? Iti dau totul din mine, fiecare particica. Vreau sa te simt din nou. Sa mi se usuce lacrimile, sa dispara. Si sa nu mai fiu trista aievea. Mintea imi innebuneste efectiv gandindu-ma la tine, la perfectiunea ta, si in special la ochii tai albastri, atat de albastri.

Biletul asta e in mod evident mult prea lung, insa chiar si acum imi e greu sa ma opresc. Te iubesc, Luke. Si o voi face mereu.

                                 A ta pentru totdeauna

Forever yours |Luke Hemmings F.F.|Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz