Açıklama

318 30 25
                                    

Normalde açıklama yazmayacaktım ama sanırım uzun bir süre bölüm atamayacağım. Bunu fark ettim ve açıklama yazmaya karar verdim. Sorun çeviri ya da sınavlar falan değil aslında. Açıkcası gerçekten saçma bir nedenden dolayı yazamıyorum. Ve bu uzun bir süre de devam edecek. Hemen nedenini açıklayıp, bunu kısa keseceğim. (Şimdi içinizden bu zaten çok kısaydı diyorsunuz biliyorum.) (Tamam, alay anlamında dedim. Sanırım kısa kesemememe sorunum var.)

Çok sevgili (!) ebeveynlerim sırf dinlediğim müzik türünden dolayı -bir daha dinleyememem için- teknolojik aletlerimi elimden aldılar. Rock veya metal dinliyorsam size ne? Evet, o kadar saçma ki. Sırf bunun yüzünden el koydular. Düzgün şeyler dinle diyorlar. Zaten Guns N Roses tişörtümü de atmışlar. Ne bekliyordum ki? Sırf dinlediğim müzik türünden dolayı böyle davranabiliyorlar ya... gerçi ne bekliyordum ki? Saygı göstermelerini mi? Sonuçta homofobi olan bir ailenin, Lgbt'yi destekleyen; metal ve rock düşmanı bir ailenin, o türü dinleyen; birbirlerini aldatabilen bir ailenin, birisine kolayca bağlanabilen ve bırakmayan; sanatla ilgilenmeyen bir ailenin, piyano çalan; şiddet uygulayan bir ailenin, şiddet karşıtı olan; feminizmi sadece kadınları haklı gösteren saçma bir şey olduğunu düşünen bir ailenin; feminizmin aslında kadın-erkek eşitliği olduğunu bilen ve savunan bir kızıyım. Eh, benimle pek gurur duymuyorlar sanırım. Verdikleri teknolojik alet cezası beklediğimden hafif çıktı. En son böyle bir olay olduğunda tüm resimlerimi, odamdaki resim malzemelerini ve kağıtları çöpe atmışlardı.

Neyse, anlayacağınız süresini bilmediğim bir cezam var ve bu yüzden hiçbir kitaba bölüm yazamıyorum. Bu bölümü yazabilmemin sebebi de babamın uyuyor, annemin ise evde olmaması. Evet, doğru tahmin. İpad'i sakladıkları yeri buldum ve şu an bunu gizlice yazıyorum.

Yine neyse. Eğer olur da mucizevi bir şekilde bölüm atabilirsem bilin ki ucunda beni öldürecekleri vardır. Kendinize iyi bakın.

Melez KonuşmalarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin