Mavi Cupcake'in Doğum Günü Bugün!

464 34 173
                                    

Ve... *davullar çalar* işte... *davullar şiddetlenir* bugün... *davullar daha fazla çalar* 18... *davullar yırtılır* Ağustos... *yeni davullar çalar* yani... *seyirciler bıkmıştır ve yuhalamaya başlar* mavi... *seyirciler domates fırlatır* kap kekin, Yosun Beyin'in, -bizim çevirmenlere göre Yosun Kafa'nın- Olimpos'u ve dünyayı bilmem kaç defa sayısızca kurtaran mükemmel kahraman, hepimizin biricik aşkı, tanrıların bile hayran olduğu -özellikle Apollon'un- müthiş melezin doğum günü! Bugün Persassy Seaweed Blue Food Lover Jackson'ın doğum günü!

İnanamıyorum. Bu kitapta 2. defa Percy'nin doğum gününü kutluyoruz. Ağabeyim ve ben çok yaşlandık... ihtiyar olduk, öleceğiz. Helvamı irmik isterim. Maltepe mezarlığında olsun cenazem. Mümkünse ikizim olacak hayırsızı kırbaçlayın ama öldürmeyin. Onu öbür dünyada görmek istemiyorum. Burada katlandım, bari orada katlanmayayım, teşekkürler.

Bu arada Whatssapp'ta durum atma sınırı 150 mi neymiş. 400 Percy resmi attım ve gün içinde sıfırlandı durumum. Sizin için test edildi. Rahatlayın djfjsf

Bugün neden bölüm geç yazıyorum? Çünkü Ece'yle Bağdat Caddesi'nde çok romantik anlar yaşadım tüm gün boyunca.
Okuyucuların anladığı: yazar lezbiyen miymiş?
Gerçekte olan: üstüme toz şeker döktü. Yanlışlıklaymış ama inanmadım. Karşısında oturuyorum ve yanlışlıkla ağzını açıp üstüme mi döktü? Hadi ama. Ardından sitedeki Ege diye bir çocuğu bana ayarlamaya çalıştılar annesiyle... tamam, çocuk yakışıklı, şirin, hoş, zeki falan da tipim değil. Sonra da normal olan şeyler yapmaya başladık. (Normalden kastım, ben zorla ikinci öğünümü yemeye çalışırken, Ece öküz gibi bitirmiş, ama hâlâ açtı. Üstüne benim yemeğimi yedi.)

Neyse, konumuza geri dönelim. Bugün, Percy Jackson'ın doğum günü. Bu yüzden alta yine duygulu bir yazı yazacağım. Ve karşınızda dünyanın en duygulu yazısı!

İyi ki doğdun Yosun Kafa (Beyin)!

Tamam, bu kadardı. Sjdjsjd

Öncelikle, şu an herkesten daha duygulu ve mutlu olan Poseidon kulübesi, ardından Percy'e aşık olanlar, onu çok sevenler ve kalan tüm melezler. Bu seferki kutlamayı biraz daha değişik ve eğlenceli bir şekilde yapmak istediğim için yine tek başıma yazmayacağım ve sizi dahil edeceğim. Siz nasıl seviyorsunuz bilmiyorum ama ben size soru sorduğum şeyleri daha çok seviyorum çünkü böylece sadece bir çeviri yapan kişi değil de okuyucuların da yorumlarıyla ilgilenen, önemseyen birisi olmuş oluyorum ve daha da önemlisi iletişim halinde oluyoruz. Zaten çoğunuzu da artık yorumundan tanımaya başladım. Üstten bildirimle bile kullanıcı isminize bakmadan çoğunluğunuzu anlıyorum. Bazen randomdan tanıyorum. Neyse. Şimdi gelelim sizinle yapacağımız etkinliğe, etkinliğe yardımcı olan MaviKreps 'e teşekkürler. Örnek parçaları kendisi yazdı. Şu an o da yeni öğreniyor sjfjst. Evet, sana bu garip şeyleri yazdırma nedenim buydu.

1) Öncelikle, aranızdaki Apollon ruhluları ortaya çıkaracağım sndjsf Percy'e akrostiş yazmanızı istiyorum. Bunu okuyan herkes yazacak! Ne kadar saçma olursa olsun. Saçma iyidir :)
Örnek:
Pırıl pırıl gözleri,
En şıktır kendisi.
Renklerde favorisidir mavi,
Canımızdır Percy.
Yaşasın, iyi ki varsın!

2) Şimdi sizden Percy'e teşekkür mektubu gibi bir şey yazmanızı istiyorum. Percy'e teşekkürünüzü sanki kendisi okuyacakmış gibi yazın.
Örnek:
Sevgili Percy,
Beni hep güldürdüğün, mutsuz günümde kahkahalar attırdığın, romantiklik ve cesaretinle kendine hayran bıraktığın, hiçbir zaman pes etmeyip savaştığın ve her zaman harika bir rol model olduğun için teşekkürler.
Sevgiler, MaviKreps
Not: Bu arada çoh sehsösün bebiq

3) Aşağıya tüm kitaplar içindeki en sevdiğiniz bölümü yazın.
Örnek: "Percy, bırak beni!" dedi çatlak bir sesle. "Beni yukarı çekemezsin." Yüzü, aşağı düşmemek için harcadığı çabadan dolayı bembeyaz kesilmişti. Percy'nin gözlerine bakınca durumun ümitsiz olduğunu anladığını fark etti. "Asla!" dedi Percy.

4) Melez Kampı'nda bir melezle tanışma ve ona bir soru sorma şansınız olsa bu hangi melez olurdu ve soracağınız soru ne olurdu?
Örnek: Percy. "Yaşadığın onca kötü şey var. Sence en kötüsü hangisiydi?"

5) Yine kamptan bir kişiyle arkadaş olma şansınız olsa bu kim olurdu?
Örnek: Yine Percy.

6) Şimdi sıra sıra çıkan dillerde "İyi ki doğdun Percy!" yazacaksınız. Kişi sayısına göre sıranızı yorumlardan takip edeceksiniz.
1) Almanca
2) Fransızca
3) İspanyolca
4) İngilizce
5) Yunanca
6) Latince
7) İtalyanca
8) Japonca
9) Farsça
10) Dutch
11) Portekizce
12) Rusça

Örnek: Şimdi, ben ilk yapıyorum ya. İlk yorum benim yani. Almanca: Alles gute zum Geburtstag Percy! Sıradaki kişi sonraki dili yapacak. Böyle gidecek. 12 kişi de yaptıktan sonra yeniden başa dönecek.

7) Bugün yaptığınız delilikler nelerdi? Eminim bir şeyler yapmışsınızdır siz. Bir de bugün neredeyse kimse bölüm yayımlamamış kutlamak için. Neden?

Şimdi bu bölümü kısa kesiyorum çünkü eğer şimdi yayınlamazsam 50 dakika sonra gün bitmiş olacağı için geç kalmış olacağım. Bu yüzden aceleyle yayımlıyorum, teşekkürler.

Melez KonuşmalarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin