Küçük Bir Duyuru ve Size Yine Sorularım Var

456 26 173
                                    

Arkadaşlar, MehmetYasinDogan shiplerle ilgili röportaj kitabı yayımlıyor. İlk röportajını da benimle yaptı. Tabii benimle yaptığı için değil ama (yalan. Katiyen yalan) kitabına bir göz atın derim. Tabii gözünüzü çıkarıp atmayın. Akşam bayat espri de yaptığıma göre size sorulara geçebilirim.

Ve yazarın yukarıyı kalın ve eğik yazmayı unuttuğu için tamamını seçip, oradan eğik ve düz yapması... Tekrar silip yazmaya üşendim. Beni sorgulamayın, üşengeç bir insanım.

Kimler şimdi kitaba bakmaya gidecekler?

Percy'nin doğum günü için sizden yapmanızı istediğim bazı şeyler var melezler.
-O gün mavi giyin.
-Mavi kalem kullanın ve ona "Dalgakıran" deyin.
-İmkanınız varsa mavi kurabiye, mavi krep [MaviKreps 'i demiyorum. Onu sadece ben yiyebilirim. (Zülal bana dün ne yaptın? Faemelle )]
-Çevrenizdekilere Percy Jackson serisini bıktırana kadar anlatın. Sakın yılmayın. Onlar size bıktım diyebilir, küfredebilir veya iletişimi kesebilir. Lakin, yılmayın. Biz size bunları kitaplarla anlattık. Mavi yiyeceklerle anlattık. Melez Kampı'yla anlattık! Ayten gibi yapmayın. Ayten kızımız filmleri izlemiş, arkadaşına "Percy çok yakışıklı değil mi?" diye anlatıyordu. Arkadaşına sürekli aynı soruyu soruyordu. Arkadaşı ise bıkmıştı. Arkadaşı "Nico kim?" diye sormuştu bunun üzerine. Ayten bilmiyordu. Ayten çemkirdi. "Sen ne hakla benim bilgimi ölçmeye kalkarsın? Hem öyle bir karakter yok!" diye bağırıyordu Ayten. Arkadaşı ise Ayten'in bağırışına karşı yüzünü ekşitmişti. Ayten daha fazla bağırmaya başlamıştı. Ayten'in arkadaşı makul insan "Aman seni mi çekeceğim be!" diyerek ortamı terk etmişti. Ayten ise öküzün trene baktığı gibi arkasından bakıyordu.

Güldür Güldür izleyenlerin gözü yaşlı, "Yazar ne yaptın?" diyorlar. Bilmeyenler ise Ayten gibi bakıyorlar yukarıdaki paragrafa.

Size sorularım bitmedi. Zeus, Hades, Poseidon, Demeter ve Hera; Rhea'dan mı çıktı yoksa Kronos'tan mı?

Percy ve Annabeth'in çocukları Annabeth'in kafasından mı çıkar yoksa normal mi?

Leo yarı-tanrı, Kalipso ise tanrıça olduğuna göre çocukları %75 tanrı mı oluyor? (Bu soruyu önceden sormuşlardı fakat ben burada size bırakıyorum cevabı.)

Hâlâ MehmetYasinDogan 'ın kitabına bakmadınız mı? O zaman bakın!

Şu an bunu yatağında okuyanların sayısını öğrenebilir miyim? (Ben de yatağımdan yazıyorum)

Spoiler Uyarısı!
Nero'nun Zerabi ve Nero olarak Meg'e iki farklı kişiymiş gibi görünmesi neden?

Spoiler Bitti!

Yine zor sorularla birlikteyim. Bu sefer tanrılar arasında öp-işkence yap-evlen yapıyoruz. [Tanrılar ölümsüz. Öldür yazmıştım ama sonradan fark ettim. (Cinsiyet fark etmez. Erkekseniz de yapabilirsiniz.)]
Poseidon-Apollon-Hermes

Şimdi de tanrıçalar arasında öp-işkence yap-evlen. (Yine cinsiyet fark etmez. Kızsanız da yapabilirsiniz.)
Athena-Artemis-Demeter

Yine araya bir ürün yerleştirme koyuyorum. MehmetYasinDogan 'ın kitabına bakabilirsiniz.

Reklam arası. Aşağıya iki dakika süre gelecek ama merak etmeyin, o iki dakika gösteren televizyonlar hep yalan. 17 Ağustos'ta bölüm gelecek. Kendinize iyi bakın melezler!

Melez KonuşmalarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin