Meydan Okuma

1.1K 49 45
                                    

Bu arada sizin mal yazarınız gidip Minecraft'ta teması robot olan build battle'a gidip CHB tişörtü yapmaya çalıştı. Bu arada Minecraft skinim Annabeth Chase ❤️ aynı zamanda Minecraft'ta ki adım ile Wattpad'de ki adım aynı ikiside Annabethchase44. Multimedia'da bulabilirsiniz zaten. İyi okumalar.@MartDelisi ve @turkuazvesiyah kişilerinin meydan okumalarını kabul ediyorum. Bu arada sorulara yanıt olarak yapacağım. Diğer türlü çok uzun oluyor.

Kilit Ekranım;

En sevdiğim dizi NCIS adında bir polisiye dizisi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

En sevdiğim dizi NCIS adında bir polisiye dizisi. Tüm polisiye dizilerine bayılıyorum ❤️❤️❤️

En sevdiğim ay Aralık. Ben sıcak kadar soğuğu da seviyorum. Sıcakta yüzmek süper eğlenceli olsa da Aralık ayı bir başka oluyor. Yılbaşı yaklaşmış olduğu için de mağazalar, dışarısı falan rengarenk oluyor. Fakat mevsim olarak tabi ki yaz favori mevsimim. Kim yüzmeyi, kumu ve güneşi sevmez ki!

En sevdiğim şarkı R5'ın tüm şarkıları. O gruba bayılıyorum 😱😍

En sevdiğim kitap PJO ve HOO serisindeki tüm kitaplar ama seri değil tek kitap olarak diyorsanız Aynı Yıldızın Altında çok güzel bir kitap.

Shiplediğim ilk dört çift, Percabeth, Jiper/Jasper, Katpee/Peenis(Katniss+Peeta. Açlık Oyunlarından), Captain Swan (Once Upon A Time izleyenler bilir. Captain Hook+Emma Swan)

En sevdiğim kötü karakter Voldemort. Adam da ayrı bir hava var. Hem nefret ediyorum hem seviyorum. Aynı zamanda Malefiz'e bayılıyorum 💚

En sevdiğim film Disney filmlerinin hepsi ve Harry Potter filmlerinin hepsi ama en favori film serim tabi ki Star Wars. Star Wars olmazsa her halde yaşayamazdım. Öyle çok seviyorum ki iki Almanca kitabıma da tüm sayfalarına aralıksız Star Wars yazdım. Tüm ürünlerini buldukça almaya çalışıyorum. Evde ışın kılıcım bile var. Hatta Kylo Ren maskem de var. Dergilerini de alıyorum 😱😱😱

Ben de Azra_Mars , idiljackson ve TCDiAngelo 'ya meydan okuyorum. 😊
Bu arada yb ne zaman gelir derseniz ya bugün ya da yarın yeni bir konuşma atacağım.

Melez KonuşmalarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin