Who Is The Trollest Author In The World? Me!

683 38 435
                                    

Benden bıktınız biliyorum sjdjwnf. Ama hey yine ben! Selam! Bu arada gelen sebgi dolu mesajlar için teşekkürler. Ben de beni seviyorum söfösöf hadi kısa keseceğim bu sefer. Yine iyisiniz ;)

Yukarıyı kısa kesme nedenim kesinlikle (!) şarjımın %1 olması değil bu arada. (Bunu yazar yazmaz şarjım bitti) Ben bu instagrama gelen yeni özelliği çok sevdim ya. Çevireceklerimi özel olarak koleksiyonuma kaydedebiliyorum ve böylece film rulom dolmuyor. Ve bu sayede secdiğim çocuğun resimlerini ss alıp daha fazla saklayabiliyorum. Tamam son söylediğimi unutun!

Bu yazdıklarımı okumayanı Zeus götünden 10 numaralı şimşeği ile çarpsın! Sonra da Hera öpsün sizi!

Will: Koyu renkli yazıyı okuyacağıma yemin ediyorum. (Hadi onu okumadan geçmek yok. Sonrada tehditten onun üstünü de okursunuz. Lanet olsun çok zekiyim)
Nico...

Will: Hey bebek! Cennetten düşerken canın çok acıdı mı? (Hey babe nasıl çevrilir ki?)
Nico: Aslında ben Tartarus'tan çıktım.

Carter Kane, Amos durduğunda ona çarptı. Amcası Empire State Building'e baktı ve "Manhattan'ın çok sorunu var. Orada başka tanrılar yaşar. Onların işine karışmasak daha iyi olur," dedi. Ve tüm Manhattan sessizken, siyah saçlı bir çocuğun sarı kıvırcık saçlı bir kızı kavrayıp, "Hiç kimse ona dokunmasın!" diye bağırdığı zamandı.

Bunu çevirdikten sonra içim burkuldu ya. Bu yüzden şimdi içip, yakıyorum. Ciddi anlamda içip, yakıyorum. Bunu yazarken aynı zamanda kahvaltı hazırlamaya çalışıyordum ve yumurtayı yaktım... bir de elma suyu içtim kahvaltıda. Size bir tavsiye: Kesinlikle yanmış yumurtayla elma suyu içmeyin! Tadı berbat! Ve içtikten sonra da belki tadı daha iyi olur diye Pınar Labne yeme hatasına düşmeyin! Ben yaptım...

Her bölüm sonuna koyduğum gibi şimdi de zorlu bir test gibi bir şey koyacağım. Hazır olun. Ama gerçekten çok zor. Biliyorum çok acımasızım sjdhshdj

Hangisini seçerdiniz?
A) Hogwarts'a gitmek ama Azkaban'daki bir Ölüm Yiyen olmak mı? (Hayır kurtulamıyorsunuz ve orada çürüyorsunuz.)

B) Melez olup, ilk görevinde ölmek mi? (Tanrı kutsaması yok, hayır! Her türlü öleceksiniz!)

C)100 tane kitap almak ama hepsinden en önemli yerlerinden -hatta kitabın tamamından- spoiler yemek mi?

D) Bir tane "iyi" karakteri hayata getirmek ama şeytana dönüşmeleri mi?

E) En sevdiğiniz yazarın aklına sahip olup (öhöm mesela ben öhöm) fakat okurların en sevdiği karakterleri istemeden de olsa her türlü öldürmek mi? (Mesela sizin Percy'i öldürdüğünüzü düşünsenize. Ardından gelen fangirl ve fanboyların öfkesi...)

F) Bir kitabın sonunu değiştirebilmek ama en sevdiğiniz YAŞAYAN karakterinizin ölmesi mi? (Hayır, kitap sonunda karakteri yaşatamazsınız. Her türlü ölecek.)

Bekliyorum yanıtlarınızı. Şimdiden bana sövdüğünüzü duyar gibi oldum ama neyse. Bana sövenlere gelsin bu: Vazgeçtim, sövülmekten! Evet Gripin- Vazgeçtim Ben Dünyadan şarkısını dinliyordum. Neyse cevaplarınızı bekliyorum.

Melez KonuşmalarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin