Perababys

1.4K 73 25
                                    

BU BÖLÜMÜ TEHDİT YÜZÜNDEN YAZIYORUM. SORUYU KENDİNİZ BELİRLEMEK İSTİYORSANIZ BANA MESAJ OLARAK VEYA BU BÖLÜME YORUM OLARK YAZABİLİRSİNİZ. TEHDİTE GEREK YOK (SEN KENDİNİ BİLİYORSUN CNM) AYNI ZAMANDA FESATLIĞI EN AZA İNDİRMEYE ÇALIŞTIM NORMALDE İÇİNDE SMUT VARDI KALDIRDIM. Soru: Bu soru tanrılara. Eğer Percabeth'in bilmeyenler için Percy ve Annabeth'in çocukları olursa yane Perababys olursa isimlerinin ne olmasını istersiniz?
Athena: Öyle bir şey olursa herkesi doğduğuna pişman ederim. Olimpos'u ve Melez Kampı'nı yok ederim. Duydunuz mu beni Percy ve Annabeth? Eğer o ellerin kızıma değerse seni öldürürüm "Su Sıçanı" !
Melez Kampı: Ölmeye hazırlanın millet! Athena bizi öldürecek. Ki bence bebekleri en az 10 tane olur.
Zeus:Theseus ve Herkül.
Annabeth: Eğer kız olurlarsa?
Athena: Tekrar söylüyorum. Eğer öyle bir şey olursa herkesi doğduğuna pişman ederim. Olimpos'u ve Melez Kampı'nı yok ederim. Kendi kızım demem lanetlerim. Hera da bana yardım eder!
Hera: Büyük bir zevkle !! *sinsice güler ve Afrodit'e onların çocuk yapmalarını sağlamak için yardım etmesini söyler.*
Dionysos: Annabell ve Peter *kart oyununa devam eder*
Kherion: Bence onlar da Percy ve Annabeth gibi büyük kahramanlar olacaklar. Bu yüzden ikinci nesil bir Percy ve Annabeth olsunlar. İsimleri bunlar olsun.
Poseidon: Ariel ve Eric *İmalı imalı bakar ve göz kırpar* Bence sen ne demek istediğimi anladın Percy.
Percy: Anladım baba ve "Küçük Deniz Kızı"'nı hatırlatmana gerek yok. Aynı zamanda lütfen beni çarpmayın ve lanetlemeyin ama oha baba! Ve oha melez kampı. 10 çocuk mu? Ben 8 düşünüyordum ya da 5. Jackson 5 olacaktı bizim çocuklar.
Leo: Michael ve Andrew!
Annabeth: Michael ve Andrew Jackson? Gerçekten mi? Aynı zamanda Percy ben iki tane düşünmüştüm. 10 ne? Sekiz ne? Beş ne?
Percy: Bence sen benim asıl amacımı anladın Annabeth! *imalı imalı bakar ve simsice gülümser. Ardından göz kırpar*
Annabeth: Senden bunu beklemezdim Yosun Kafa!
Poseidon: Sonuçta babasına çekmiş. Bence 10'dan fazla olur ama neyse...
Percy: Hadi ama babam haklı. Bence ondan fazla yapmalıyız. Zeus'un rekorunu kıracağız. Karalıyım.
Annabeth: Aman tanrılarım! Oha Percy! Sana inanamıyorum. Bu arada Leo arada kaynamış. Bu soru tanrılaraydı. Senin ne işin var?
Leo: Ben heryerdeyim.
Percy: Polis çağırıyorum. Annabeth! Rahatla şaka yaptım. 10 çocuk yeter. İstesem de yapamam. İstediğin yere taşınırız. 12 oda+5 salon (öyle bir yer yoksa bile sen yaparsın Annabeth değil mi? Tanıdığım en iyi mimarsın?) bir eve taşınırız. Deniz manzaralı. Köpek de alırız.
Annabeth: Yaparım merak etme! Bence bunları burada konuşmayalım. Sonuçta özel hayat ve merak ediyorum da neden 2 yatak odası bize? Aynı odalarda kalmayacak mıyız?
Percy: Aynı odada kalacağız. Diğeri misafir için. Bizim kapı içten kilitlemeli olacak. Böylece rahatsız edemezler. Misafir odası da misafirler bizi uygunsuz pozisyonda yakalamasın diye.
Annabeth: Ihm. Şey. Percy. Kulübeme gelsen? Şey burada tanrılar da duyuyor ve annem çıldırmış durumda. Afrodit ile kavga ediyorlar ve Afrodit kulübesi şu anda Hephaistos kulübesini inşaat için çalıştırıyorlar ve dekorlar alıyorlar. Piper önderliğinde tabi. O tarzımı biliyor. Aynı zamanda duvarlar mavi olacakmış.
Piper: Konu aşk olunca Afrodit kulübesi inşaata bile yardım ediyormuş. İnanamıyorum.
Percy: İyi çalışsınlar! Aynı zamanda duvarlar tabi ki mavi olacak. Sen benim kulübeme gelsen? Yalnız oluruz! *Gönderme yapar*
Annabeth: Bunu unut Percy. İçine Zeus mu kaçtı? Fakat benim istediğim şey de olursa gelirim.
Percy: Tabi! Hadi gel!
Afrodit: Hayırlı olsun! Bebekler ne zaman gelir? Hera'nın yardımıyla evlenmeniz de lazım.
Percy: Ne hayır?! Ben ondan bahsetmemiştim. Biz film izleyecektik. Lütfen ben Zeus kadar değilim. Annabeth de film olduğunu anladı zaten. Ben evlenmeden yapmam. O kadar da değilim. Annabeth'in istediği de ben mısırı karamelli seviyorum. Mavi olarak. O ise tuzlu ve yağlı. Mısır konusunda anlaşamıyoruz. Onun istediği mısır olunca geliyor tanrıça Afrodit.
Afrodit kulübesi: Of kapınızı dinlemek için ses sistemini kurdurmuştuk ama ya! En sevdiğimiz çift şey yapıyor diye!
Percy: Oha! Cidden Oha! Tamam az fesatlık yapın! Tek isteğim bu!

Biraz fesat bir bölüm oldu ama neyse... Bu bölümü bir arkadaşın (isim vermeyeceğim. Yoksa beni öldürür) tehditleri yüzünden mecburi yazıyorum. Beni tehdit eden kişi (kendisini biliyor) o resimleri sildin mi? İsteğin bölüm olsun yane yazarım. Bu arada tehdit yoluyla bölüm yazmaktansa istediğiniz bir bölüm olursa söyleyin bir şekilde. Soruyu yazabilirsiniz. Cevaplar zaten bölüm olarak dönecektir. Fakat kime sorduğunuzu söylemeyi unutmayın ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nız kutlu olsun. Biliyorum geç kaldım ama olsun. Böyle fesat bir bölümü bu tarihte paylaşmak istemezdim ama neyse... Zorlandım. İçimden paylaşmak gelmiyor. Fesatlığı en aza indirmeye çalıştım ama sonuç bu. Bir de siz bunun normalini göreseydiniz. Ben bile korktum. İçinde smut vardı ama ben imangörl olarak paylaşmak istemedim. Neyse kendinize iyi bakın. İç sesim ile kavga ediyordum yarım kaldı. SON BİR DUYURU. PERCY JACKSON VE YUNAN KAHRAMANLARI ÇOK YAKINDA ÇIKIYORMUŞ. DOĞAN EGMONT AÇIKLAMA YAYINLADI.

Melez KonuşmalarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin