SEN OLMAZSAN BENDE OLMAM!?

1.5K 64 14
                                    

İyi okumalar;

Bütün mutluluklar bizimle olsa ya. Bebeğimiz iki gün önce ilk kez kendini belli etmiş tekme atmıştı. Ben ne zaman elimi karnıma koysam hissetmezdim. Ama Fırat koyunca hemen tekme atardı. İki gün önce herkes Meyra 'nin hamile olduğunu öğrenmişti. Buğra bu habere hem sevinmiş, hemde üzülmüştü. Üzüntüsünü belli etmesede anlamıştım. Ona neden üzgün olduğunu sorduğumda 'ya çocuğuma iyi bir baba olamazsam' demişti. Ona benle Fırat biraz teselli etmiş üzülmemesi söylemiştik. Sibel anne ve İrem yengem uysal baba ve amcam bunu kutlamak için akşam yemeği vermişti. Benimkini kutlamamazin sebebi herkesin benim çocuğumu aldırmamı söylemeleriydi. Ama bebeğim iyiydi, sadece idrar kesemde oluşan delik her seferinde büyüyormuş. Anlicaniz tedavi daha fayda etmemişti. Fırat bu süreçte hep yanımda olmuş işleri de Sedat 'a yüklemişti. Bu benim yararıma iyi olmuştu. En azından çocuk doğana kadar yanımda olup bana destek vermesi iyi olurdu. Fırat elinde iki kupa ile gelip yanıma oturdu. Elinde ki kupayı bana uzatınca elinden alıp ne olduğuna baktım. Hayda yine mi bitki çayı? Bu aralar yeme içmeme dikkat etmem gerektiğini söylemişti doktor. Fırat ' da her yemekten sonra bana ya süt ya meyve suyu yada bitki çayı verirdi. Ne kadar düşünceli bir kocam var benim. Bitki çayı çok sıcak olduğu için masanın üzerine bıraktım.

"Içsene."

"Canım istemiyor."

Fırat elinde ki bardağı masaya bırakıp benim bardağımi eline aldı. Yanıma geçip bardağı zorla ağzıma koymaya çalıştı. Sıcak dedim dimi meğerse fazla sıcak değilmiş.

"Ya Fırat içmicem tadı midemi bulandırıyor."

Bebeğim daha dört aylık olmasına rağmen iyi geçmiyordu hamilelik dönemim. Fazlasıyla aşersemde her gece Fırat 'ı yatağından alıkoyamazdım. Ama bazen ısrarcı oluyordu. Mecbur kaldırıyodum.

"Canın bişey çekiyor mu? Söyle hemen gidip alayım."

"Sadece uyumak istiyorum."

Yanımdan kalkıp beni kucağına aldı. Hadi ama yine mi? Her seferinde kucağına alarak yukarı çıkarmaktan bıkmadı mi? İki gün önce merdivenlerden düşecektim diye beni kucağında taşır oldu. Odaya gelince kapıyı ayağı ile açıp içeri girdi. Beni yatağın üzerine yavaşça uzatıp üstüme pikeyi örttü. Tam gidecekken kolundan tutup çektim. Üstüme birden düşünce ağzımdan istemsizce bir inleme çıktı.

"Kızım manyak mısın? Beni yatağa çekmek noluyor. Ya bebeğimize bişey olsaydı."

"Özür dilerim. Ben sadece gitmeni istemiyorum."

BENİM PSİKOPAT MAFYAM(DÜZENLENİYOR) Where stories live. Discover now