2.BÖLÜM:BAŞ BELASI!!

36.4K 993 52
                                    

İyi okumalar;

"Gelecek senin notlarindir, gecmisse sinavin." Abraham Lincoln

Oturduğum yerde kıpır kıpır dururken bu onu rahatsız ediyor olmalıydı çünkü sürekli bana bakıp ofluyordu. Uçağın iyice havalanmasiyla gözlerimi kapayıp karnımı tutmuştum. Küçüklüğümden bu yana ucakla bir yere gitsem hep böyle olurdum Meriç keşke olsaydı diye düşündüm beni sakinleştirirdi her defasında hala midem bulanmaya devam ederken aniden gelen kusma isteğimi bastırmaya çalışıyordum. Tam kalkacakken yanımdaki adamın üstüne kusunca tiksintiyle yerinden fırladı.

"Ö-özur dilerim isteyerek olmadı cidden istemeden oldu yani isteğim dışında oldu yani kendimi tutamadım." Diye saçmalamaya devam ederken adamın yüzüne bakmaya korkar olmuştum. Başımı kaldırıp adama bakınca ateş gibi olan yüzüyle bana baktı. Bana doğru yavaş adımlarla geldikçe geri geri gidiyodum. Herkes eminim şuan bizi izliyordur ama karşımda omuzları kusmuk içinde ki Allah için ne yediysem hepsi üstünde resmen sallanıyordu yüzümü buruşturup kendimden birkez daha tiksinmis oldum. Adam hala üzerine geldikçe tam birinin üzerine düşecekken beni kolumdan yakalayıp ters çevirdi. İnsan belimden yakalayıp kendine çeker diyemicem çünkü o kusmuklarin bana bulaşmasını istemem doğrusu.

Ha şuan saçına değen şeylerde adamın teri zaten sende haklısın.

Ic sesim bile benle dalga geçerken hayat nasıl benle dalga geçmesin ki? Saclarim adama degdikce kulaklarıma doğru sinirlice tisladi.

"Bu yaptıklarını sana ödettireceğim baş belası! Sakın karşıma çıkma ve eğer çıkarsan sana busefer acımam hemde hiç acımam bana bulaşmadan rahatça yerinde otur ve inene kadar kıpırdama!!" Ses tonu beni ürkütmeye yetmişti bile kolumu sertçe bırakıp yanımdan geçip lavabolardan birine doğru ilerledi üzerindeki gömleğin düğmesini açarak gidince hostes yeri temizletip oturmami söylemişti. Bana getirilen soğuk suyu içip  sakinlesmeye çalıştım ama nafile adam yanıma gelip hızla oturunca göz ucumla adamı süzdum. Üzerine siyah gömlek siyah pantolon giymiş saçlarını düzeltiyordu. Bana bakınca gözlerimi cama çevirip başımı yasladım sonrasında uyku beni ele geçirince gözlerimi kapadım.

Gözlerimi yavaşça açıp uçağın inmesi için hostes kemerlerimizi baglamamizi söyleyince kafamı kaldırmaya çalıştım. Başımda o kadar sert bir ağrı vardı ki anlatamayacak derecedeydi. Uçak iniş yapmadan ayağa kalkıp çantamı alacakken yine bir sakarlık ve yine ben adamın üzerine düşmem ile çantamın kafasına vurulması bir oldu. Allahım ne günah işledimde bunların bedelini ödetiyorsun bana bu adam psikopatin teki ya uçaktan sonra beni bi kuytu köşede sıkıştırıp öldürürse düşeceksem bari başkasının üstüne duseydim neden bunun üstüne düşürdün beni Allahım.
Aniden beni itip yerime hızla oturtup bileğimi hızla sıktı.

BENİM PSİKOPAT MAFYAM(DÜZENLENİYOR) Where stories live. Discover now