HEPİNİZ YALANSINIZ

2.2K 90 5
                                    

İyi okumalar;

Meriç'in dediklerinin karşısında geçmişim kardeşimi kaybettiğimi duyduğum gün bi şerit gibi geçti. Gözlerim dolmuştu yukarıya baktım sonra tekrar Meriç ' e odaklandım. Bana boş gözlerle bakıyordu. Birden ayağa kalktım. Meriç 'in yanında durdum. Beni yanında görünce dikleşti. Elimi kaldırıp yüzüne sert okallı bi tokat attım yüzü sağa tarafa düşünce elini yüzüne götürdü. Herkes şaşkın şaşkın bana bakıyordu. Nasıl sakin kalabilirdim ki beni neremden vuracağını biliyor ve becerdi de siz söyleyin benim geçmişimi kaybettiğim kardeşimin yaşadığını söylüyor aynısını siz yaşasaydıniz napardınız. Benim yaptığımı mi? Yoksa sakin kalıp yerinde oturmayı mi? Tabiki de benim yaptığımı yaparsınız bundan eminim.

"Bütün acını benden çıkarmaya çalışma beni neremden vuracağını iyi biliyorsun Meriç."

Sesim haddinden fazla yüksek çıkmıştı. Ama bu kimin umrunda ki. Yengem birden ayağa kalkıp yanımıza geldi.

"Meriç doğruları söylüyor kızım."

Tırnaklarımı avuçlarıma batırığımın bile farkında değildim şuan fazlasıyla sinirliydim.

"Yenge sende mi? Meriç yalan söylüyor benim kardeşim öldü.

Birden amcam yerinden ayağa kalktı. Noluyordu bunlara benim kardeşimin öldüğünü biliyorlardı ama simdi ise yaşıyor diyorlar.

"Bak kızım senin kardeşin ölmedi yaşıyor. Meyra senin kardeşin biz sana yalan söyledik. Buna mecburduk."

Meyra ya baktığımda ağlıyordu. Buğra ise onu sakinleştirmeye çalışıyordu.

"Hepiniz yalansıniz hepiniz."

Amcam;
"Yalan değil kızım herşey doğru meyra senin yıllardır ölü bildiğin kardeşin."

Gözlerimden yaş gelmeye başladı. Gözlerimi elimin tersi ile silip telefonu masamdan aldım.

"Kızım dur nereye gidiyorsun. Sana mecburduk diyorum."

"Neye mecburdunuz kardeşimi benden ayırmaya mi mecburdunuz."

Meriç yanıma gelip kolumdan sıkıca tuttu. Fırat ise bişey yapmıyordu. Ama Meriç 'in kolumu sıktığını görünce ayağa kalkıp Meriç 'in elinin üzerine elini koyup ittirdi.

"Bidaha benim sevdiğim kadına dokunursan seni mahvederim."

Bunu az sakin söylemişti. Ama umursamadim Fırat dan uzaklaşıp direk restorant çıkışına koştum. Görevliye taksi çağırmasını söyledim. Tekefonumun kılıfına baktım. İçinde param vardı iyiki de koymuşum. Bide kredi kartım vardı. Taksi gelince hemen durdurup bindim. Fırat arkamdan bağırdığını duyunca umursamadım hiç iyi değildim. Onun kalbini kırmak istemiyordum. Gözlerim yanmaya başlayınca göz yaşlarımı serbest bıraktım. Herşeyi tam öğrenene kadar dönmicektim. İlk önce otele gidicem sonra da kimsenin beni bulamicaği bi yere herşeyi tam bulup öğrenene kadar kimseye görünmicem ve konusmicaktim. Taksici nereye gideceğimizi sorunca en yakın otel dedim ve camdan baktım.

BENİM PSİKOPAT MAFYAM(DÜZENLENİYOR) Where stories live. Discover now