4.BÖLÜM:INTİKAMIM ACI OLUCAK!

27.7K 780 26
                                    

İyi okumalar;

"Insana akli dertlerinden kurtulmasi icin verilmistir." Tolstoy MH

Siz hiç çaresiz kaldınız mı? Ben birçoğu kez bu duyguyu bizzat yaşamıştım. Her defasında kandırılmak kadar zordu herşey, bir insan gözünüzün içine baka baka size yalan söylüyorsa o kişiye nasıl güvenebilirsiniz ki onca yıl ailem dediğim insanlar beni bu yaşıma kadar kandırıp durmuşlar meğerse anne ve babamın ölümü bir kanser kurbanı değil düşman kurbanı olmuşlar.
Elimdeki son CD yi de leptopuma takıp yatağıma uzandım dün olan herşey neydi peki? Tesadüflere asla inanmazdım ama dünden sonra herşeyin bir tesadüf olduğuna emin olamıyorum bu hayatın bana karşı oynadığı bir oyun olabilir miydi? Son sözünü bana söylemişti hiç tanımadığım adam ondan korkmalı mıydım? Asla ben Defne Ulusoy her önüne gelenin tehditlerine boyun eğecek bir kız değildim olamazdımda savaşmalıydim hemde sonuna kadar.

Peki kimin için? Ne için savaşacaktim? Aklımda delicesine sorular dönüp duruyordu. Dün Duru ile eve geldiğimizden beri hem o kaba adamın tehditi hemde CD izlemekten gözlerim yorgun bir hal almıştı. Bir kişi için ailesini küçük yaşta kaybetmek o kadar zordu ki? Ben ailemi kanserden kaybettiğimi düşünürken meğerse düşmanımız tarafından öldürülmüşler. Bunu öğrenince gözlerimden yaş yerine intikam alevlenmisti. Ailemi canice katleden bu kişiler kimlerdi işte başta bunları bulmalıydim bence. Amcamın bana açıklayacağı çok şey var ama sormıcaktim şuan onu sorgulamayıp hiçbirsey olmamış gibi davranacaktim. Dünden beri odamdan çıkmamış elimdeki CD ve dosyayı kurcalamıştım sonuç beni hep hüsran etsede daha kimler olduğunu bulamamıştim.
Tek bildiğim bu fotoğraftaki adamın sonradan aileme düşman kesilmesiydi. Amcam bu dosyayı güvenli bir yerde tutmasının tek amacı kimsenin hiçbirsey öğrenmemesiydi. Acaba ailem katlediliyorken amcam ne yapmıştı? Aklımdaki bir çoğu sorudan biriside buydu tam olarak gidip yakasına yapışıp herşeyi sormak istiyordum ama yapmayacaktım şuan bir plan yapıp ona göre ilerlemeliydim. Elime telefonumu alıp rehberden Cenk 'i aradım bir iki çalıştan sonra açmıştı bile önce ses tonumu ayarlayıp gayet sakince konuştum.

"Cenk sana yine işim düştü. Bilgisayar işinden çok iyi anladığını biliyorum sana atacağım resimdeki kadın ve adamın kim olduklarını bana acil bulur musun demicem hemen bulacaksın!" Gayet sakin konuşmasamda o ne dediğimi iyi anlamıştı.

"Defne napacaksin neden bu kadar kurcaliyorsun anlamış değilim." Bu sözüne karşı tepkim fazla olmuştu. Kendimi şuan kontrol edemeyecek kadar sinirli bir vaziyetteydim bir bilsen aileme ne olduğunu ah bi bilsen aynısını o yaşasaydi acaba böyle söyler miydi.

BENİM PSİKOPAT MAFYAM(DÜZENLENİYOR) Where stories live. Discover now