ÇİKOLATALI PUDİNG

2.5K 95 0
                                    

Olduğum yerde herşeye gözgezdirdim. Bugün benim doğum günüm müydü.

Benim doğum günüm benim, gözümün önünden tozlu raflarımda saklı kalmış anne ve babamin benim için hazirladigi doğum günüm gözlerimin önünden bir şerit gibi geçti. Babam ben dokuz yaşima girecegim aksam ölmüştü bu yüzden doğum günümü hiçe saydim benim doğduğum gün babamin ölüm günü olmuştu. Gözlerimi sıkıca kapattim gözlerim den yaş gelmiş ve bu benim umrumda değil.

Hepsi bi ağızdan;
"İyi ki doğdun defne iyi-."

Sözlerini kesip bagirdim bunu neden yaptim biliyorum keşke bugün hic dogmasaydım.

Ben;
"Yeter kesin lütfen yalvaririm susun."

Firat yanima geldi ona sıkıca sarıldım.

Firat;
"Sakin ol güzelim noldu begenmedin mi."

Ben;
"Her doğum günümde babamin ölüm günü gibi geliyor bana çünkü doğum günüm de babam öldü."

Meriç;
"Bugün değil bu aksam vurulduğu haberi ölümü de saat dört gibi oluyor."

Ben;
"Ne farkediyor benim babam bu aksam öldü işte."

Firat;
"Tamam bitanem üzülme."

Duru koltuğa oturmuş ağlıyordu. Çünkü bir hafta sonra da onun annesi ve babasi trafik kazası geçirip ölüyor. Firat'tan ayrilip yanina ilerledim. Onun dizlerine eğilip oturdum elimi dizine koydum.

Duru;
"Bir hafta sonra dimi defne babam ve annem ölüyordu. Beni biraktiklari güne bir hafta kaldı. Onlari çok özlüyorum defne hem de çok."

Ben;
"Bende çok özlüyorum bitanem neyse kendimizi toparlayalim. Hem bu kadar uğraşmissiniz sadece yerim doğum günüm değil bunlar anlastik mi?."

Dedim ve kahkaha attım. İlk önce bana okyanustan cikmis ak balik gibi bakmaya başladılar o nasil bir örnek yaw aman neyse onlarda benim kahkhama eslik ettiler. Duru nun göz yaslarini elimle silip ayagiya kalktim pastam olacak pastadan bu nasil bi cümle abi ya elime alip bi de çatal aldim. Meriç yanima gelip elimdeki pastayi alip.

Meric;
"Bi pastayi tek mi yiceksin güzelim."

koluna vurdum. Ve elindeki pastayi alip firat 'in agzina pastanin bi yarisini bıçakla kesip tabagi masaya koyup firat in ağzına koydum bi isirik aldi bende onun isirdigi yeri uzatti bende ısırdım.

Ben;
"Pasta çok güzelmiş ya."

Diyip elimdeki yari kalan pastayi firat'in agzina sokup yanindan ayrildim. Bildiğiniz soktum.Onu ağzında ki pasta ile olduğu yerde birakip. Buğra nin yanina gittim pastanin bi dilimini de onun ağzına soktum.

Ben;
"Hepsi biticek."

Buğra;
"Yongo hopsono oğzomo bordon sokton (yenge hepsini agzima birden soktun)."

Ona dil cikartip Murat'in yanina ilerledim hepsinin ağzına kendi ellerimle pasta tepicem ehehehe.
Murat 'in ağzına da bi dilim pasta soktum. Ve meriç in yanina ilerledim.Onun ağzına tam koyacakken bilegimi tutup benim ağzima sokup kaçtı. Pislik ya ağzımdakileri bitirip sirada kizlar var diyip meyra nin yanina ilerledim elinde ki meyve suyunu alip kendim içtim meyra bana bakip siritti çok susadim yaw iyi oldu elimdeki dilimli pastayi onun ağzına tepip duru onun yanina geçtim onunda ağzına tepip en sona kalan yengem olan leyla nin yanina gittim camin orda elinde kola etrafa bakiyordu sanki bi derdi varmiş gibi elimde ki pastayi masanin üzerine koyup yanina geçtim beni farkedince yüzünü bana çevirdi.

BENİM PSİKOPAT MAFYAM(DÜZENLENİYOR) Where stories live. Discover now