GEÇMİŞİNİ HATIRLAMAYA NE DERSİN!

2.1K 66 23
                                    

Medya: Pınar ve abisi( sevgilisini abisi yaptım ya helal olsun bana eheheheh) abisini koymamin sebebini anlarsınız okudukça.

İyi okumalar;

Defne 'nin anlatımı;

Fırat öylece şaşkın şaşkın bize bakıyordu. Gözleri ben ve Pınar 'in arasında gidip geliyordu. Sonunda gözleri bende durunca kafasını iki yana sallayıp yanıma direk koştu. Eğilip göz yaşlarımı sildi. Onun boynuna kollarımı doladim. O da beni kucağına alıp yatağa uzattı.

Fırat;
"Noldu burda."

Pınar sahte hüzün maskesini takınip ağlamaklı sesi ile konuştu.

Pınar;
"Ben tuvalete gidiyordum. Sonra Defne 'nin odasından ağlama sesleri duydum. İlk başta tenezzül etmedim ama daha çok ağlayınca içeri girdim. Defne de öylece yerde yatıyordu. Yanına koştum kaldırmak istedim ama beni itti. Bende zorla onu kaldırınca yanlışlıkla ayağına bastım. Sonrasını da siz biliyorsunuz. Gerçekten çok özür dilerim ben sadece yardım etmek istemiştim."

Fırat sinirli yüzünü bana çevirince benim gözüm hala pınar 'da idi. İki dakika da nasıl yalan uydurmayı başardı. Bana sinsi sinsi gülüyordu. Benim ağzım ise 'o' şeklinde açık kalmıştı. Fırat 'in bağırması ile gözlerimi ona çevirdim. Bişey diyemezdim. Allah kahretsin susmaktan başka hiçbir şey yapamıyorum. Bu kızın tek derdi benim canımı yakmaktı. Aileme zarar vermesinde benim canımı yakarsa yaksın. Yeter ki ailemden uzak dursun ama bu halimle nasıl olacak ki. Daha doğru düzgün yürüyemiyorum ki.

Fırat;
"Defne artık huysuzlanmaktan vazgeç.!! Kız sana yardım etmek istemiş sen kızı terslemişsin.!"

İşte en kötüsü de bu ya sevdiğin adamın bu kıza inanması ve bana bağırmasıydi. Sustum bişey diyemem ki dilim varmıyor bişey demeye.

Fırat;
"Herşey için sağol ben defne 'nin adına özür dilerim. Şimdi çıkabilirsin."

Pınar başını eğip odadan çıkmaya yeltendi. Bende arkasından bakıyordum. Bana bakıp sinsice güldü ve odadan çıktı. Nefret ediyorum bu kızdan nefrettt! Fırat ' da yanıma uzanınca onu kendimden ittim.

"Defol git yanımdan seni istemiyorum anla artik seni istemiyorum. Yengeme söyle gelip alsınlar beni kendi evime gitmek istiyorum. Seni istemiyorum."

Ağlamam yine artmıştı. Bana gelip sarılınca onu yine ittim.

"Bana sarılma Fırat anla artik seni istemiyorum. Defol git."

Benim bağırmam ile herkes odaya doluşmuştu. Gelin sizde gelin zaten bi sizler eksiktiniz. Meyra yanıma gelip bana sıkıca sarıldı.

"Sakin ol güzelim."

"Beni burdan götürün lütfen."

Burdan eğer gidersem pınar 'ı durdurabilirdim.

"Defne"

"Seni istemiyorum Fırat istemiyorum."

Meriç Fırat 'a bişeyler diyince Fırat kafasını salladı.

"Tamam güzelim seni bize götürcem hadi gel bakalım kucağıma."

Meriç beni kucağına alınca gözlerimle Fırat 'a baktım. Affet beni Fırat ama benim yüzümden sana zarar gelmesini istemiyorum. Lütfen beni anla lütfen. Meriç beni götürünce birden gözlerim bulanıklasti başım dönmeye başladı. Kollarımı serbest bıraktım. Ve sonra yine karanlık dünyam. Tek şu sesler kulağıma hucum etmişti. Diğer sesleri duymuyordum. Silah sesleri sadece bu ses. Gözlerimden yaş gelince kendimi sıkmayı bıraktım.

BENİM PSİKOPAT MAFYAM(DÜZENLENİYOR) Where stories live. Discover now