ZİNCİR KOLYE

1.6K 62 2
                                    

İyi okumalar;

Defne den;

Fırat daha çok yaklaşınca ellerim terliyordu. Kargocu adam beni itip hemen kaçıp gitti o sırada Fırat beni farkedince yanıma geldi.

"Neredesin sen iki dakika bekleyemiyor musun ne kadar korktum sana bişey oldu diye."

"Abartma canım neyse ben üşüdüm eve gitsek mi?"

Fırat 'in bu ani kararım ile bişey demeyip pamuk şekerini elime verdi. Yemek istemiyordum ama yicektim. Fırat ile yürürken arada bir arkama bakıyordum. Her an çıkabilir diye. Gözlerimi devirip elimde ki pamuk şekerinin sapını kırıp attım.

"Biliyor musun hala inanamıyorum evlendigimize neden dersen biz ne zaman evlenmeye kalksak hep bir sorun oluyordu inanır mısın sorunsuz bir vaziyette evlendik balayına geldik daha ne isterim ki Allah tan."

Sen mutlusun sevgilim ama bir ben mutlu değilim sorunsuz diyoruz ama bilmiyor ki sorun büyük. Oldugu yerde durup yüzünü bana çevirdi. Ellerimi ellerinin arasına alıp konuşmaya devam etti.

"Ne diyorum biliyor musun? Bi çocuğumuz olsa fena olmaz aslında sencede bi çocuk yapma zamanı gelmedi mi?"

"Farkındaysan yeni evliyiz hem zamanı gelince zaten çocuğumuz olucak o yüzden acele etmeye hiç gerek yok benim psikopat bi o kadar da sapık sevgilim."

"Hah yaşımız gelip geçiyor biz hala çocuk yapmıyoruz."

"Hadi canim hadi mizmizlanma zamanla o da olur şimdi kendimi hazır hissetmiyorum."

"Ben seni hazır ederim sen sadece kendini bana bırak yeter."

"Kendimi sana bıraksam işim zor benim."

Gözlerini devirip önüne döndü ikimizde el ele yürüyorduk. Ben hala düşünceliydim. Bizimle uğraşan kimdi? neden bizimle uğraşıyordu? Bu sorular beynimi allak bullak edince geldiğimizi bile farketmemistim.

"Yine nereye daldın."

"Denize daldım sevgilim."

"Espirini beğenmedim bidaha yapma lütfen."

Gözlerimi devirip evin anahtarını elinden alıp kapıyı açtım. Ben içeri girince Fırat da girip kolumdan tuttuğu gibi beni yatak odasına çıkardı.

Anlicaniz balayimiz yine devam ediyor.!

********

"Ya aşkım sen beni anlamıyor musun yoksa ben mi anlatamıyorum."

"Sen anlatamıyorsan suç bende mi?"

Sorun şu ki bugün kahvaltı için dışarı çıkmak istediğimi söylüyorum ama Fırat bey evde yapıp akşamın tadını çıkarmaya devam ediyor. Neymiş daha tadima iyi bakamamiş. Geceliklerimi çıkartıp üstümü giydim. Sonuçta kocam her dakika ayıptır söylemesi görüyor sorun olacağını zannetmiyorum.

BENİM PSİKOPAT MAFYAM(DÜZENLENİYOR) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin