TÜMÖR

2.9K 94 2
                                    

Havanin guzel olmasi ile camin onunde dikilmekten ayaklarım ağrıyınca yatağın üzerine oturdum başım çok pis ağrımaya başlayınca ilaçlarımı bulup ağzıma attım. Suyuda üzerine içip yatağımın üzerinden kalkıp dolabı açtım. Fırat sabah acil işi olduğu için gitmişti Murat ve buğra da önemli bi toplantı olduğu için gitti tabi Meyra da Buğra nın sekreteri olduğu için o da onlarla holdinge gitti duru desen amcasının yanına gitti Meriç ve leyla hangi alemde belli değil anlicanız bugün tekim ve yengemlerdeyim yengem dinlenmem için odam olan odama çıkmamı söyledi bu nasıl bir cümle oldu bilmiyorum ama herneyse beni de uyku tutmadığı için daha doğrusu baş ağrım çok olunca uykum haram oldu diyebilirim. Ameliyattan sonra böyle ağrıların olması normalmiş öyle demişti doktor. Dolabımin içinden rahat bişeyler çıkartıp üstüme geçirdim hava bugün çok sıcaktı ve bu benim hoşuma gitmişti doğrusu tek başıma kafa dinlemek oh be dün duru ile çikolatalı puding yedik dans ettik derken kafaları iyice bulmuş deliler gibiydik ehehehe kot şortumu üzerime de uzun gri tişörtümü giydim kıçımı kapatması için beyaz spor ayakkabımı da giyip odadan çıktım merdivenlere tam gelmiştim ki gözlerim buğulanmaya başlayınca duvara tuttundum. Gözlerim bulanık görmeye başlayınca başıma ağır baskı hissedince ellerimi başıma götürdüm birden dengemi kaybedip merdivenlerden yuvarlanmaya başladım. Elim başımda olduğu için sıcak bi sıvı geldi elime gözlerim daha çok bulaniklasinca gözlerim kapandı. Sonra çığlıklar yankılandı kulağımda sonrası yok etrafım sadece karanlıklara bugulanmıştı.

____________________________

Gözlerimi karanlıktan aydınlığa açıp etrafa bakındım. Beyaz önlüklu bi kadının kapıyı açıp "uyandı" demesi ile içeriye bi doktor girdi. Ardından da bizimkiler girdi ne olmuştu bana diye sormadım kendime çünkü olan olmuştu bile doktor eline aldığı ışık ile gözlerime baktı sonra eline hani şu filmlerde röntgenler olur ya onun gibi bişeyi alıp incelemeye başladı bana bakıp tekrar elindeki röntgene döndü. Elindekileri hemşireye verip bana

"Kendini nasıl hissediyorsun bi yerin ağrıyor mu.?"

Diye sorunca tepkisiz kaldım. Başım o kadar ağrıyordu ki konuşursam daha çok ağrırmis gibi hissediyordum herkese saçma gelebilir ama gerçekten de öyleydi bi kelime söyler söylemez başım ağrımaya başladı. Sizce bu normal mi?

"Iyiyim başım ağrıyor sadece."

Bunu zorlukla söylemiştim sanki üzerime bi öküz oturmuş gibi yorgun ve bi o kadar da halsiz hissediyordum.

"Ağrı kesici iğne yapın geçmiş olsun."

Dedi ve odadan çıktı. Arkasından erkeklerde çıkınca sadece yengem ve Meyra kaldı ve duru da dahil sadece leyla yoktu. Meyra ve yengem bi sağıma ve soluma oturup soğuk olan elimi tuttular yengemin ağlamaktan şişen gözlerini farkedince başımı ona döndürmeye çalıştım ama malesef çalıştım çünkü başımı her hareket ettirdiğimde daha çok acımaya başlıyordu. Bu baş ağrısı gerçekten beni öldürecek lanet olsun. Yengemin elini sıkıca tutup.

"Ben gayet iyiyim yenge."

Dedim ve yengemin elini öptüm. Hemşire yanıma gelip koluma iğne yaptı. Gözlerim tekrar kapmaya başlayınca gözlerimi yumdum.

BENİM PSİKOPAT MAFYAM(DÜZENLENİYOR) Where stories live. Discover now