SEN ÖLMEDİN Mİ?

2K 76 0
                                    

İyi okumalar;

Herkes donmuş bi vaziyette bana bakıyordu. İçimden gülmek gelmişti ama yapmadım. Ciddi olmalıydım ama sana göstericem Fırat bu oyunda seni bile yıkıcam düşün Defne nasıl kuvetli bi oyun oynayacağını düşün. Yengem ve amcama baktığımda gözleri dolmuş bi vaziyette bana bakıyorlardı. Meriç desen o kan çanağına dönmüş gözlerini bana dikmişti. Ayağa kalkıp karşılarında dikildim.

"Bak Yenge bak amca ben geldim. Hatta hortladım da diyebiliriz. Sizin çok kıymetli damadınız beni girdiğim mezardan çıkartıp yanınıza getirdi."

Aniden kahkaha attım. Deliriyor muyum acaba. Sonra da ağlamaya başladım. Meriç yanıma gelip eli ile bana cimcik attı. Başka neresiyle cimcik atacaksa tabi ki eli ile atacak eheheh. Neyse konumuz bu değil.

"Sen ölmedin mi?"

"Ölmüş gibi mi duruyorum Meriçcim."

Meriç bana en sert tokatı atınca kafam sağa düştü. Acımıştı ama onların yaptığı acıdan daha kötü olamaz ki.

"Yazıklar olsun lan sana nasıl bize böyle bi oyun yaparsın Defne. Bak bi halimize hepimiz sen öldün diye yıkıldık. Annem babama boşanma davası açacağını söyledi. Meyra ise kaç kere evden kaçıp 'hepsi benim suçum onun yanında olmadım' diyip kendini uçurumdan atmaya gitti. Fırat ise senin ölüm haberini duyunca krize girdi. Zor hastaneye götürüp sakinleştirdik. Hadi bunları boşver ege 'ye de mi acımadın lan senin öldüğünü duyunca bana' Defne ablamı getirin' diye ağladı. Sen onun üzülmesine bile kıyamazdın şimdi noldu Defne."

Ege görüş alanıma girince yanına gidip ona doya doya sarılmak istedim ama yapmadım durdum. Burdan kaçıp gitmeliydim. Tam kaçıp gidecekken Fırat arkamdan seslendi.

"Bir adım daha atarsan olacaklardan ben sorumlu değilim Defne Ulusoy."

Arkama dönüp bu oyun burda bitmedi demek istedim ama sustum.

"Bende bundan sonra size yapılacak olan şeylerden sorumlu değilim."

Diyip hızlıca koştum. Hepsinin ayak sesini duyunca kapıyı açıp. Allahtan kilitlememişler. Dışarı doğru koştum. Bide ne göreyim bir sürü adam başlarında da Murat ve Duru duruyordu. Duru bu bana yapılır duru. Neyse benim bunca adamın arasından nasıl kaçacaktım ki bu bi rüya olsun lütfen bu rüya dan uyanmak istiyorum. Kendime cimcik attım malesef rüya değil gerçekti.

"Defne Ulusoy sen benden kaçacağınımı zannediyordun." Yine yanıldın Defne her zaman olduğu gibi yanıldın."

Kolumdan tuttuğu gibi beni sürükledi. Yengem, amcam , Meriç, Meyra ve Buğra hala şokun etkisinde kalmışlar. Bana hala donuk bi şekilde bakıyorlardı. Umrumda değil çünkü şuanda sürükleniyordum. Eve girince Fırat yine beni salonun önüne fırlattı. Bu fırlatmak ne oluyorsa artık durmadan fırlatıyor.

"En ağır ceza neyse o verilsin."

Yüzümü Meriç 'e çevirdim. Yüzünde tek mimik oynamıyordu şerefsiz.

BENİM PSİKOPAT MAFYAM(DÜZENLENİYOR) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin