{3}

5.3K 243 111
                                    

Jennie

Adamlar bizi fark ettiğin de biri diğerinden kızı alarak ikisini bir rehin aldı. Diğeri de bize silahını doğrulttu. Ay çok korktuk bilmem ne amca! Amcalar mı bilmiyorum ama...

Ellerimi havaya kaldırarak önümde ki şahısa baktım. Konuşacakken valizimin düşme sesi geldi. Adam göz devirerek silahı ikimizin arasın da gezdirmeye devam etti.

"Sessiz olsanıza yakalanıcaz. Ah zaten hep soyucağımız yer de birileri karşımıza çıkıyor"

Önümüzde ki kişi bana doğru gelmeye başladı. Evet kurbanım sensin sanırım. Acaba nereni kırsam? Adam önümde durdu. Yavaşça silahını kaldırmaya başladı.

Silahı kaldırmasına izin vermeden elini kavradım. Önümde ki kişinin elini başından döndürüp sırtın da bitirdim. Önümde ki kişi yere çökünce ayağımla sırtından ittim. Yerle buluşan adama baktım. Çevik bir şekil de elinde ki silahı alıp kafasına dayadım.

Diğer adam bana ve arkadaşına bakıyordu. Lisa ise sırıtıyordu. Ben de sırıttım. Polis olduğumuzu söylesek adam ayağını kıçına vura vura kaçardı.

"İki kızı da bırak yoksa arkadaşına aklının ermediği şeyler yaparım"

Sonra bir kahkaha attım. Suçlu sarışın kızı bıraktı ama esmeri bırakmamıştı. Sarışın kız kapıdan çıkacakken suçlu kızın ayağına ateş etmişti. Kız büyük bir hızla yeri düştü.

Şaşkınlıkla ağım aralanırken lisa büyük bir hızla adamın ayağına tekme attı. Suçlu rehinin boynunda ki ellerini gevşetmişti. Lisa büyük bir hızla adamın ellinde ki silahı aldı. Esmer kız yaralının yanına gitti.

Lisa unni suçluya silahı uzattı. Suçlu ellerini kaldırmıştı.

"Maskeni çıkart!"

Lisa nın kızgın sesine karşı suçlu maskesini çıkarttı. Yakışıklı bir suratı vardı çocuğun. Ama yüzünde de pis bir sırıtış vardı.

""Beni gördüğüne göre silahımı ver ve gideyim"

Lisa unni maskeden dolayı boğuk çıkan sesiyle konuştu. O ara cebinden polis olduğuna dair olan şeyi çıkarttı (siz anladınız inşallah. Ve o şeyin adı var mı?)

"Ben polis lalisa monabon"

Adam şaşkınlıkla lisa ya baktı. Sertçe yutkunduğunu buradan anlamıştım. Sırıtan yüzüm biraz daha sırıtmıştı. Lan o nasıl cümle. Ay iyice delirdim ben.

"Lisa hadi şunları verelim polislere"

"Lan bana unni de demedim mi sana!?"

Göz devirerek her zaman arkamda taşıdığım kelepçeleri çıkartarak adamın eline taktım. Aynı şeyi lisa da adama yapmıştı.

Aklıma gelen şeyle adamı yerden kaldırdım ve yüzünde ki maskeyi çıkarttım. Yine diğer arkadaşı gibi yakışıklıydı bu çocukda.

"Jennie, yaralı vardı!"

Lisa unni nin demesiyle kapıya döndük. Esmer kız tedirginlikle yerde ki sarışın kıza bakıyordu. Nasıl unuttuk biz bu kızı.

"Esmer güzeli aradın mı ambulansı?"

Dediğim şeyle kızın yüzü garip bir hal aldı. Sonra tekrar düz haline döndü. Mal mı bu kız ya!

"A-aradım"

"İyi"

Kızı orada bırakırken içeriye girmeyen polislerin yanına gittik. Elimizde ki adamları görünce hızla yanımıza geldiler. Adamları alarak gitti 2 polis.

Ardından 1 polis geldi. Komserdi sanırım. Yani onlardan sonra geldiyse komserdir. Aman bunun için güzel beynimi yoramam.

"Teşekkürler kızlar. Baya cesurmuşsunuz polis olmamanıza ramen"

Gülerek önümde ki şişko amcaya baktım. Biz polisdik olum. Sana hayırdır diyesim gelse de düzgünce cevapladım.

"Komserim biz zaten polisiz. Sadece biraz gizli tutuyoruz"

Ve polisliği belli eden şeyleri gösterdik. Şaşırdı ilk sonra teşekkür ederk gitti. Lisa ya dönerek koluna girip odamıza gitmeye başladık. Ah tabi ya kaçınca katta odamız acaba!?

Resepsiyona gidip öğrendik katımızı ve odamıza çıktık. Yatağa hayvan gibi atlayarak yuvarlanmaya başladım. Lisa unni ise odada ki koltukta oturmuş telefonuyla oynuyordu.

Biraz zaman geçtikten sonra lisa ışığı kapattı. Yanıma gelerek yatağa kuruldu. Birbirimize sarılarak uyuduk.










Jisoo & Jennie & Rose

Jisoo & Jennie & Rose

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.







ÖNEMLİ!!!!

O yakaladıkları iki kişi bts değildi. Haberiniz olsun.


Gif nasıl ama! Çok tatlı değiller mii?

Slm slm slm herkeslereeeeeee

Nassınız arkidaşlar? Bennnnn çokkkkk iyiyimmmmm

Neyse bölüm de bts yoktu ama çıkacaklar.


Polisler VS HırsızlarWhere stories live. Discover now