{2}

6.8K 254 330
                                    

Sizce shipler ne olmalı? Ama jenmin kesin olacak. Yani lisa, jisoo ve rose için soruyorum.

1 Ekim'e kadar yorumlara istediğiniz shipi yazın. Galp galp~~

Jennie

Lüks bir otelin önünde sırıtarak dikiliyorduk. Çünkü komser bu sefer paraya kıymış ve lüks bir otel seçmişti.

"Hadi girelim"

Jisoo unni nin dediği şeyle ellerimi birbirine sürttüm. Bu otel bizim sayemiz de baya bir renklenicekti. Şimdi siz soruyorsunuz nasıl polisiz biz diye. Biz normal de şen şakranız ama göreve geldik mi ciddileşiriz tabi ben dışın da. Görev de dahi iğrenç espiriler yapar ortalığı kasvetli bir yere çevirirdim.

Heyecanla dönen kapıdan içeri girdik. Valizle olabildiğince hoplaya zıplaya gidiyordum. Rose unni nin kafama vurmasıyla ağır çekim de kafamı ona döndürdüm.

"Siktiğimin delisi! Bir gün de bizi rezil etmeden yürü"

Rose unni nin her zaman ki gibi küfür etmişti. Göz devirerek insan gibi yürümeye başladım. Resepsiyonun önüne gelince lisa konuşmaya başladı. Kadının bakışlarından biraz rahatsız da olmuştum. Eh kadın da haklı biraz maskeli biri görsem ben de acayip gibi bakardım.

"Bizim rezervasyonumuz vardı"

Kadın başını sallıyarak bize baktı. Rose unni konuşacaktı ki jisoo unni onu çekerek öne geçti. Kimliğini çıkartarak kadına verdi. Kadın bize bakınca biz de ona "ne bakıyon" bakışlarımızdan attık.

"Siz de kimliklerinizi verirse-"

"Lan uzatma al al!"

Rose unni nin bağırmasıyla kadın yerinden sıçradı. Biz alışık olduğumuz için umursamazca kadına baktık. Kadın elimizde ki nüfus cüzdanlarını alınca bilgisayar da bir şeyler yaptı.

"Jisoo-ssi ve rose-ssi 436 numaralı oda sizin"

İkisi de baş sallayarak valizlerini çekerek gittiler. Biz de küçükler olarak arkalarından baka kaldık. Bizi bırakmışlardı inanmıyorum!

"Ya lisa biz kaldık burada. İnanamıyorum cidden tamam 20 yaşındayım ama ne yapıcağımı falan bilmiyoruz ki. Sen de küçüksün ben de. Biz ne yapıcağız şimdi. İnsan bizi düşünür. Kınıyorum unni lerimi. Sen de katılm-"

"Sen kim köpek bana unni dememek!?!?"

Kaşlarımı çatarak ona baktım. İkimiz de ellerimizi bel boşluğumuza koymuş çirkef kadınlar gibi birbirimize bakıyorduk. Kadının sesi böldü.

"Lisa-ssi ve jennie-ssi sizinki de yan odası 438 numaralı oda"

Lisa kartı kadının elinden aldı. Valizini peşinden sürükleyerek asansöre yöneldi. Ben de valizimi alarak koşarak ona yetişmeye çalıştım. Asansörün önün de beklemeye başladık.

Asansör açılınca içinden 2 maskeli kişi çıktı. Bizi umursamadan geçip gittiler. Lisa arkalarından bakarken ben asansöre girmiştim.

"Hadiii"

Diyerek bağırınca asansöre bindik. Şimdi biz kaçıncı kata çıkıcaz acaba. Birbirimize bakarken 10. kata bastım. Asansör durduğun da indik. Odaların numaralarına bakarken yanlış kata geldiğimizi anladık.

Geri gidecekken asansör de gördüğümüz 2 kişi geldi. İkisinin de elin de silah vardı. Ve silahın ucunda da rehine alınmış bayanlar.

Ulan yine mi ekşın. Bir yakamızı bırakmadı şerefsizler!









Rose burada küfür baz ve sinirli biri~~~

Biraz çabuk giriş olsu sanki. Amennnnnn güzel oldu bence.

Neyse istediğiniz shipi yazın. Ama jenmin olacak zaten.

Lisa, jisoo, rose'a yazın. Ve de farklı kişiler olsun.

Sevgilerle saygılarla...

Polisler VS HırsızlarWhere stories live. Discover now