DUYURU!!!!!

282 119 24
                                    




Benim çooook sevgili, kıymetli, değerli okurlarım...

Öncelikle hepinizden özür dilerim, çünkü çok uzun bir süre - yaklaşık 7 ay - bölüm paylaşamayacağım. Bu yıl henüz adının bile belli olmadığı bir üniversite sınavına girmek zorundayım. Ders çalışmam gerekiyor. Gerçekten benim için çok berbat bir yıl. Bir yandan annem ders çalışmam için baskı yapıyor, bir yandan ders çalışmaya çalışıyorum, bir yandan sınav korkusu var, bir yandan da bölüm yazmaya çalışıyorum. İnanın ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bu yıl sınava girecek olanlar beni anlarlar mutlaka.

Bir süreliğine bölüm yazmaya ara vermemin daha sağlıklı bir karar olacağına inandığım için hikayeyi askıya alacağım. Çünkü tüm bu karmaşıklığın içerisinde yazacağım bölümlerin güzel ve başarılı olacağına inanmıyorum. Karşınıza acemice yazılmış bölümlerle çıkmak istemiyorum, çünkü bu sizlere saygısızlık olur. Eğer siz zamanınızı ayırıp okuyorsanız benim de buna değecek olan bölümler yazmam gerekir.

Her ne kadar ara verecek olsam da bir yandan bölümleri de hazırlayacağım ve sınav maratonu bittiğinde toplu bir şekilde yayımlayacağım inşallah. İnanın bende şu anda multide paylaştığım emojinin durumundayım.

Benim gibi bu yıl sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tüm başarılar bizim olsun. Amin amin amin!!!

Hepinizin bu duruma anlayış göstereceğini umuyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere...

Allaha emanet olun.♥♥♥♥

ÖLÜ YILDIZLAR Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin