~FİNAL~

12K 971 419
                                    


Bu bölüm Aykırı Ailesi' ne ithaf edilmiştir!!


 " Seninle yaşayamazsam... Ölürüm! Seninle... "

Pamir' in alevlerimin arasına koştuğunu görmemle birlikte ellerim emrimi bile beklemeden, iki yana açılıp alevden iki duvarı sıkıca tuttular. Ve tüm gücümle duvarları iki yana açmaya başladım. Çektiğim acı ve gücümü kontrol etme çabam, kanayan kulaklarımın daha fazla kanamasına sebep olacak şekilde bağırmama neden oluyordu. Yakıcılığı artan alevlerin açılmaya başlamasıyla yer de titremeye başlamıştı. Vücut ısımın da hızla artmasından dolayı, alnımdan süzülen terler tıpkı yüzüme düşen yağmur damlaları gibi anından buhar oluyordu. Çakan şimşekler ve sık sık yere düşen yıldırımlar da sebep olduğumuz depremin boyutunu artırıyordu. Kor, dengede durmak ve beni sarsmamak için toprağa sabitlediği ayaklarına konsantre olurken, alevden yolumun eni kale kapısını ikiye katlayacak kadar genişlemişti! Yani bu kapıdan sığan yaratık, alevlerin arasına da kolaylıkla sığabilirdi! Biraz sonra zihnimdeki karıncalanmayla birlikte, Afşin' in sesini yeniden duydum:

-Beria! Pamir 'B' planını uygulamaya geçti! Şimdi senden istediğim: Yolu çember taşlarına kadar büyüttükten sonra alevlerin arasından çıkıp, Arat'a katılman! O sana ne yapacağını söyleyecek!

-Peki ya Pamir!? O ne yapacak tek başına?

-Endişelenme ben buradayım! Ondan aldığım ilk komutla birlikte Ater' i hızla içeri iteceğim! Çember taşlarında buluşacağız! Sen sadece alevlerin sıcaklığının daha fazla artmamasına dikkat et! Bundan fazlasına uzun süre dayanamayabilir! Şimdi acele et! Her ne kadar Pamir' i alevlerin arasında tek başına bırakmak içime sinmiyor olsa da Afşin' in komutuna uymak zorundaydım. Çünkü en kötü plan bile plansızlıktan iyiydi. Alevlerin daralmamasına ve bu sıcaklığın daha da artmamasına dikkat ettiğim müddetçe Pamir' e zarar verme olasılığım da azalırdı. Derin bir nefes alıp, ciğerlerime batan kaburgalarımı hiçe saydım ve Kor' a yerleşkenin merkezine, yani çember taşlarına kadar koşmasını emrettim.

Kor koşmaya başladığında ben de iki yana açtığım ellerimden fışkıran ateşle, alevden duvarlarımı bu kez de kalenin içinde örmeye başlamıştım. İçimde ki güç büyük bir patlama yapmak için can atarken, Pamir' i düşünen tarafım buna engel olmama yardım ediyordu! Bu kez kontrolü kaybetme lüksüne kesinlikle sahip değildim!

Çember taşlarına vardıktan sonra ellerimi indirdim ve alevlerin arasından çıkıp tüm vücudumu söndürdüm. Biraz durmam gerekiyordu. Aksi taktirde daha fazlası için çırpınan tarafım irademe galip gelecekti. Elementa' nın ısısı artarken, içimdeki alevlerin şevki de aynı oranda artıyordu. Fakat yanan bu dev alevlere inat kendi sesini duyuran yağmur damlaları, bana destek olmaya devam ediyordu.

Atıyla birlikte hızla bana yaklaşan Arat' ı gördüğümde içimdeki sıkıntı biraz olsun hafiflemişti. Gri alevleri, yanıma varmasıyla birlikte etrafında incelip dağılmıştı.

-Beria, her şey yolunda mı!? Önce Pamir, ben daha ne olduğunu bile anlayamadan fırladı çıktı. Sonra da Afşin, B planını uygulayacağımızı söyledi. Fakat kimse bir açıklama yapmıyor. Dışarıda neler oluyor? Büyük bir çığlığın ardından ikimiz de yüzümüzü buruşturup, acı bir iniltinin ağızlarımızdan dışarı sızmasına izin vermek zorunda kalmıştık. Tanrım!! Bu yaratık bizi sadece sesiyle bile öldürebilirdi...! Sürekli çıkardığı bu korkunç sese artık gerçekten tahammülüm kalmamıştı!!

Kendimizi toparladıktan sonra Arat' a kısaca olanlardan bahsettim ve B planı için neler yapmam gerektiğini sordum. Anlattıklarına göre duvarların dış tarafında kalıp Ater' in kaçmasına izin vermeden onu çember taşlarına getirene dek Afşin' e yardım edecektik. Pamir' se... Tanrım bu düşünce hala kalbimi sızlatıyordu! Kendini bir yem olarak öne sürüp, Ater' e alevlerin içinden çember taşlarına kadar eşlik edecekti! Eğer bu planı daha önce duymuş olsaydım kesinlikle reddederdim! Fakat şimdi reddetmem hiçbir işe yaramayacaktı. Pamir şuan alevlerin arasında o yaratıkla baş başaydı ve ben... Onu korumak istiyorsam bu lanet planın tıkır tıkır işlemesine göz yummakla kalmayıp, bunun için elimden geleni de yapmalıydım!!

AYKIRI:2 UYANIŞOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz