3.0

957 36 67
                                    

İreöm'den;
Yatağa kendimi attığımda,birkaç saniye gelmesini bekledim.Hayır beklediğimden değil,gelmesi gerekiyordu.Gerizeklıydı evet ama umarım o kadar da gerizekalı değildir.Kapı açıldığında;bir an sırıtsamda,göz devirip geldiğini duymamazlıktan geldim.Takip ettiği kızlar yetmiyor gibi,bir de eski 2 sevgilisini de takip ediyordu.İnsan neden eski sevgilisini takip eder ki? Hemde sevgilisi olmasına rağmen.Hemde benim gibi mükemmel bir sevgilisi olmasına rağmen... Kendi kendime göz devirirken,yanıma oturduğunu hissettim ama hiçbir şey söylemedi.Ah tabi,ne diyecekti ki? Onların vücutları daha güzel ya da hala eski sevgilime karşı bir şey hissediyorum mu? Hah konuşmaması isabet olurdu.

"Bebeğim?"diye mırıldandığında,onu duymamazlıktan gelip yatağa uzandım ve örtüyü başım kadar çektim.

Ve bir kaç saniye sonra,kalktığını hissettim.Yavaşça kapı açıldı ve geri kapandı... Örtüyü yavaşça kaldırıp telefonu masaya bıraktım ve gözlerimi yumumup uykuya dalmaya çalıştım.

Lara'dan;

Eve geldiğimizde,herkes farklı bir yerdeydi.Ash ve Esin yemek yapıyor,Melis ve Michael salonda öylece uzanıyordu.İrem odasıydı ve uyuduğunu söylemişlerdi ve Calum... O evde değilmiş.Ash ve Esin salona girdiğinde,İrem'i uyandırmalı mıyım diye düşünüyordum.Uyandırılmaktan nefret ettiğini biliyordum ama anlaşılan kötü bir gün geçiriyordu.Ama iyi bi haberim vardı;bu,gününü iyi ederdi belki.

"İrem'i uyandıralım mı?"diye sorduğumda,heyecanımı gizleyemediğimi farkındaydım.Kızlar güldü ve "Birileri heyecanlı galiba."dedi.Evet,heyecandan ölünseydi eğer;ilk ölen kişi olarak tarihe geçebilirdim.Olumlu anlamda kafa salladığımda,İrem;esneyerek odaya girmişti.Yüzümdeki gülümseme büyürken "Günaydıınn."diye çığırdım.Yüzünü buruşturarak bana baktıktan hemen sonra,gözleri büyüdü ve dudakları aralandı.

"OHA."diye bağırdığında,hepimiz kahkaha atmıştık;yani çocuklar hariç.Onlar daha çok 'neler dönüyor lanet olasıca bu yerde?'bakışı atıyorladı.

"Bebeğin cinsiyetini öğrendiniz mi? Neymiş? Kızmış değil mi? Ama demiştim ben."dedi yanıma doğru uçuşa geçerken.Şuan o da benim kadar heyecanlıydı.

"Evett."diye çığırdığımda;boynuma atladı ve sıkıca sarıldı.Gülerek bende ona sarılırken "Bebek ezildi bebek be."dedi Melis de gülerek.Geri çekildiğimde,sırayla kızlar yanıma gelip sarılmıştı.Çocuklar ise hala tren görmüş öküz gibi bakıyorlardı.Eh,sanırım türkçe konuştuğumuz ve bir bok anlamadıkları içindi.

"Kızımız oluyor."dedim Ash'e ve Michael'a bakarken.İkiside sonunda gülüp yanıma geldiler ve sırayla sarılıp tebrik ettiler.Mutluluk paylaşılırdı ve ben;mutluluğumu bu insanlarla paylaştığım için daha da mutluydum.Hayatın belki de bana verdiği en güzel şeydi;onlarla bir arada olmak.

"Eee canın bir şey istiyor mu?"dedi göbeğimi okşayan İrem.Gülümseyerek başımı olumsuz anlamda salladım.Zaten buraya gelmeden önce;2 pizza ve üstüne birde tatlı yemiştim.Yeterince doluydum.

"Pekala... Aç olan var mı?"diye sordu diğerlerine dönerken.Esin "Biz Ash ile bir şeyler yaptık."dediğinde,İrem sırıtmaya başlamıştı.Hepimiz bu sırıtışı bilirdik;fesat düşünüyordu.

"Demek beraber yaptınız?"dediğinde,Esin "Yaaa."diyerek yüzünü kapattı,Ash gülerek esini kendine çekip sarılırken;Luke da bana sarılmıştı.

Melsi'den;

"Bizim sence çocuğumuzun cinsiyeti ne olur?"dedim Michael'ın göğüsüne hayali daireler çizerken.Saat gecenin bir yarısıydı ve biz hala uyuyamamıştık.Eh,biraz kutlama yapmıştık;ondan dolayıydı belkide...

"Bilmem."dedi Michael,parmaklarını tenimde bir aşağa bir yukarı gezdirirken;huylanıyordum ve tuhaf bir şekilde,rahatlatıcı geliyordu.

"Erkek olmasını mı isterdin?"diye mırıldandım.Hep birlikte oturduğumuz ve bebeğin cinsiyeti konusunda konuşurken;Michael erkek olmasından yana olduğunu söylemişti.Bense aksine kız istiyordum.İrem'le umut ettiğimiz ama pekte gerçekçi olmadığını düşündüğümüz hayaller kurarken;hep kız çocuğumuzun olduğunu hayal ederdim,ikiz olmalarını daha çok istiyordum.Sarışın,yeşil gözlü 2 tatlı küçük kız ve Michael'ın yanında yatıyorlar... Hayali bile bu kadar güzel hissettirirken;gerçeği ne kadar harika hissettirirdi,tahmin bile edemiyordum.

"Belki."dedi omuz silkerken ve devam etti."Ama bu minik bir kızımız olursa,onu sevmeyeceğim anlamına gelmiyor."asılan suratım tekrar gülümsemeye başlamıştı.Hafifçe eğilip dudaklarına bir öpücük kondurup geri çekildim ve alnımı,alnına yasladım.

"Seni seviyorum."diye fısıldadı,fısıltısı kalbime dokundu.Gözlerindeki mutluluğu gördüm,gözlerimin içine bakıyordu...

"Bende seni seviyorum."diye fısıldadım ve eğer biraz daha gözlerine bakarsam;utanacağımı hissedip başımı boynuna gömdüm.Anlamış gibi gülmüştü.Bende elimde olmadan gülümserken,huzurlu hissediyordum.

Esin'den;
"Esin..."Yanıma doğru gelen Ashton'ın sesini duyduğumda;dönüp ona baktım.Yanıma gelip oturdu.

Uyku tutmamıştı ve biraz hava almak için bahçeye çıkmıştım.İrem bugün,küçük bir kutlama yaparken;bana Ash ile ne olduğumuzu sormuştu... Merak ediyordum.1 aydan uzun süredir burdaydım ve onunla aynı oda da kalıyordum,sevgili gibi davranıyorduk,birlikte oluyorduk ve birlikte bir şeyler yapıyorduk ama sadece takılıyor muyduk?

"Ashton,biz neyiz?"diye sordum birden kendimi tutamayıp.Öylece sessiz kalıp bana baktı.Düşünüyor gibi duruyordu.

"Sadece takılıyor muyuz?"

"Hayır,geçen yıl yapmamız gereken bir şeyi yapacağız."dediğinde,anlamamış gibi ona baktım.Ash bana yaklaştı ve yavaşça saçımı okşarken "Seni seviyorum."diye fısıldadı.

Ash ve Esin de sevgili olduğuna göre,mutlu ölebilirim *çarpıldı*
Ee okul nasıl gidiyor bakalım? 2.hafta bitmek üzeree 🌚
Benimki daha boktan geçemezdi gibi ah ah
Seviliyorsunuz~
Derslerinizi iyi dinleyin taam mı çocuklarım evlatlarım 💕

Baby •5Sos•Where stories live. Discover now