1.0

2.6K 66 73
                                    

Melis'ten;
Lara "Calum,Dolores'in de nedimem olmasını istiyor."dediğinde;içtiğim tüm kahve ağzımdan püskürdü.

"Siktir."diye mırıldanırken,İrem'e baktım.Ne demek Dolores'in nedimesi olmasını istiyordu? Bu kadarı da fazlaydı,canına mı susamıştı Calum?

"Ve Luke;bu konu hakkında İrem'e sormamı istedi."dediğinde,inanmayarak ona baktım.

"Hey,fikir benden çıkmış gibi bakma.Bende istemediğimi söyledim."dediğinde;hafifçe eğildim ve "Eğer Dolores nedimen olursa,geri dönüşü olmayacak şeylerle karşılaşabiliriz."dediğimde;İrem başını bilgisayardan kaldırdı ve "Evet,mesela katil olmam gibi."dedi.Calum'u sevmiyor olması Dolores'i kabul edeceği anlamına gelmiyordu.Haklıydı da.3 yıllık bir aşktan yeni çıkmıştı,kendini toparlamıştı ama yarası daha tazeydi ve o kızın o düğüne nedime olarak gelmesi,o yarayı kanatırdı.Ve İrem'in canı yanarsa;bende onun canını yakardım.

"İrem,bebeğim bende istemiyorum."dedi Lara.

"Biliyorum Lara,Luke da anlıyorum;hatta Calum'u bile anlıyorum.Kararına saygı duyarım ama o kız gelirse o kızı öldürürüm."dedi bilgisayara bakmaya devam ederken.Fazla sakindi.

"Zaten gelemez."dedi Lara.İrem bir saniyeliğini başını kaldırdı ve gülümseyip tekrar bilgisayara döndü.Bu işte böyelikle çözülmüş olmuştu.

-----

"Calum'u anlamıyorum."dedi Michael üstünü değiştirirken.Göz devirdim ve "Bende."dedim.

"İrem ile ayrılması başlı başlına bir saçmalıkken,bir de İrem'in nedime olacağı düğüne sevgilisini getirmek mi istiyor?"derken bana dönmüştü.Kafa salladım.

"Dua etsin de;İrem geldiğinde ona saldırmasın."derken,bunu hayal etmiştim.Gerçekten komik olurdu.Ama hak ediyordu,hemde sonuna kadar...

"Gülüşünden öptüğüm."diye mırıldandı Michael karşıma otururken.Utanarak başımı başka yöne çevirdim.Hikayelerdeki kızlar gibi yanaklarımın kızarmıyor olması,utanmadığım anlamına gelmezdi değil mi?

"Sanırım ben ve Luke;Calum'dan zeki,ha?"dediğinde gülerek kafa salladım ve ona döndüm.

"Onun gibi salak değilsiniz."dediğimde;sol elini yanağıma koydu ve baş parmağı ile yanağımı okşarken "Senin gibi birini buldum Mel,bırakır mıyım?"dedi.Gözlerimi kapattım ve elimi yanağımdaki elinin üstüne koydum.Yaklaştığını hissediyordum.Dudakları,dudaklarımı örttüğünde;heyecanlanmıştım.Her seferinde ilk sefermiş gibi hissettiriyordu.

Diğer eli yavaşça belimi kavrayıp beni yavaşça üstüne çektiğinde;ellerimi omzuna koydum.Hafifçe geriye doğru eğildi ve yatağa yattı.Kucağına otururken;diğer eli de belime dolanmıştı.Hafifçe geri çekildiğimde;gözlerimi açmadan soluklandım.Nefeslerimiz birbirine çarpıyordu ve bana baktığını hissediyordum.

"Seni seviyorum,seni çok seviyorum."diye fısıldadığında;bir rüyadaymış gibi hissettim.Yıllarca sevdiğiniz insana kavuştuğunuzda;yaşadığınız her şeyi rüyaymış gibi hissetmek normaldi.Ama bu bir rüyaysa bile,sonsuza kadar sürsün istiyordum.

Yavaşça saçlarımı okşadığında,gözlerimi aralayıp ona baktım.Aşık olmaktan korkup aşık olduğum gözlerine.Öpmeye doyamadığım kırmızı dudaklarına.Hafif hafif çıkan sakallarına...

Eğer bir şeyi gerçekten istiyorsanız,o imkansız değildir.

Eğilip dudaklarımızı tekrar birleştireceğim sırada;aşağıdan gelen bağrışma seslerini duydum.

Michael ile aynı anda "Siktir.diye mırıldanırken;kucağından kalktım ve koşar adımlarla odamdan çıkıp merdivenleri inmeye başladım.

İreöm'den;

"Sikiyim seni Hood,geber."dedim elime geçen şeyleri savururken.

"Kes şunu."diye bağırdı.Sinirle güldüm ve "Kesiyim mi? Evet şimdi keseceğim seni."dedim ve masada duran bıçağı elime aldım.Lara ve Luke şok olmuş bir şekilde bize bakıyorlardı.

"Önce beni aldattın,sonra beni terk ettin;şimdi de o sürtükle en yakın arkadaşımı en yakın arkadaş yapmaya çalışıyorsun."dedim kelimelere bastıra bastıra.Artık sabrım tükenmişti.Yaptığı piçliklere,gram tahammülüm kalmamıştı.

"İrem..."dedi derin soluklar alırken.

"Ne İrem,ne?"diye bağırırken;Melis ve Michael içeri girmişti.Melis elimdeki bıçağı görünce şok oldu.

"İrem sakin."derken bana yaklaşıyordu.

"Yaklaşma Melis."dediğimde,beni dinledi ve durdu.

"Sende o bıçağı bırak,lütfen."diye mırıldandığında;derin bir nefes aldım.Bıçağı tezgaha bıraktım.Herkes rahat bir nefes almıştı.

"Senden nefret ediyorum."diye mırıldandığımda "Fark ettim onu."dedi ve yaslandığı duvardan ayrıldı.

"İyi o zaman bir kez daha anla."diyip sert bir şekilde tokat attım.Duvara doğru iktirdiğimde,boşluğuna denk geldiği için gerilemişti.

"O kızı,burdan uzak tut Calum."dedim çenemi sıkarken.Sakin olmaya çalışıyordum.Ama başarabiliyor muydum,bilmiyorum.

"O kız;bu eve geldiği an,ben giderim."dedim ve koluna çarpıp mutfaktan çıktım.

Lara'dan;

"Sonunda kızı delirttin,mutlu musun?"diye sordu Melis.Michael sıkıca beline sarıldı;onu sakinleştirmeye çalıştığını biliyordum.

"Mutluyum,ben böyle gayet mutluyum."dedi Calum tekli koltuktan kalkarken.

"O kız seni 3 yıl sevdi gerizekalı,karşılığı niye böyle?"diye bağırdığımda;Luke da Michael'ın Melis'e yaptığını yapıp belime sardı kollarını.Ve kulağıma eğilip "Sakin ol."diye fısıldadı.

"Sevmeseydi?"dediğinde,Melis sinirle güldü ve "Bencede,senin gibi bir aptalı sevmesindense Ashton'ı sevmesini tercih ederdim.En azından Ashton onu üzmezdi."dedi.Ashton şaşırmıştı.Bende öyle... Böyle bir şey söylemesini beklemiyordum.Ama haksız diyemezdim.

-----
"Midem bulanıyor Luke."dedim salondan çıkarken.Başım da dönüyordu ve bu sinir bozucuydu.Bundan nefret ediyordum.

"Geliyorum hemen bebeğim."diye sesledi mutfaktan.Merdivenin korkuluklarına tutunduğumda,gözlerim kararıyordu.Gözlerimi kapattım ve bir kaç basamak çıktım.Gözlerimi açtığımda;görüş alanım bulanıklaşmıştı.Gözlerimi bir kaç kere kırpmama rağmen geçmediğinde gözlerimi kapattım ve merdivenlerin ayaklarımın altından kaydığını hissettim.Son hissettiğim şey;çıktığım 3 basmaktan geri kaydığımdı.

Ne değişik bir bölüm oldu bea 🌚
Başını yazarken ağladım,
Ortasını yazarken sinirledim,
Sonunu yazarken içim burkuldu..
Ah ah

Baby •5Sos•Where stories live. Discover now