0.5

4.9K 76 88
                                    

İreöm'den;
Sırayla herkesin odasını gezip kahvaltı için uyandırmaya başlarken;Calum'un odasına geldiğimde durdum.Neden kendileri kalkıp kahvaltıya gelmiyorlardı anlamıyordum.Göz devirip kapıyı tıklattığımda;ses gelmedi.Bi an iç sesim;'git diğerlerini uyandır'dese de,onu dinlemeyip kapıyı açtım ve içeri girdim.Yüz üstü,sırtı bana dönük yatıyordu.Üstüne bir şey yoktu.Göz devirdim.Şu alışkanlığından vazgeçmemişti anlaşılan.Genelde sadece altında bir eşofmanla ya da baksırla yatardı.

"Calum."diye mırıldandım omzunu dürterken.

"Hıı"diye mırıldandı,yüzü yastığa gömülü olduğu için sesi boğuk çıkmıştı.

"Kahvaltı hazır."diye mırıldandım.Başını yastığından kaldırdı ve bana şaşkınca bana baktı.Haklıydı,bende odaya girebildiğim için şaşkındım.

"Peki,giyinip geliyorum."dediğinde kafa salladım ve hızlıca odasından çıktım.Ardından sırayla Ashton'ın,Melis'lerin,Lara'ların da odalarına girip onları da uyandırdıktan sonra;merdivenleri inip mutfağa girdim.2 dakika sonra ilk gelen Luke olmuştu.

"Günaydın Hemmings."dedim kahveleri masaya koyarken.

"Seninle bir şey konuşmamız gerek."dediğinde;dönüp ona baktım.

"Neyle ilgili?"diye sorduğumda;Lara içeri girmişti.

"Günaydın."dedim gülümserken.

"Günaydın."dedi ama onda pek gün aymamış gibiydi.

"Dün çok mu yoruldunuz?"diyip kıkırdadım.Lara göz devirdi ve Luke'un elinden tutup masaya oturdu.Omuz silktim ve portakal suyunu önüne bırakıp bende masaya oturdum.Önde Ashton;onun arkasından kucağında Melis ile Michael ve onların arkasından da Calum içeri girdi.

Melis kıkırdayıp "Hadi bırak beni artık Michael."dedi,bu hallerine güldüm ve "Günaydın."dedim.

Ashton masaya otururken "Günaydın."dedi.

"Dün sarhoş muydun sen?"diye sorduğunda Melis masaya otururken;kaşlarımı çattım ve kahvemden bi yudum aldıktan sonra olumsuz anlamda kafa salladım.Bu da nerden çıkmıştı ki şimdi? Dün bişeyler içmişti ama sarhoş olmadığıma emindim.Çünkü bilirsiniz;Jacob bir doktor ve bugün işe gittiği için çok içmememizi istemişti.

"Dün sarhoş gibiydin."dedi Calum.Göz devirdim ve "Sen beni daha önce sarhoş gördün mü ki?"dedim.Ama daha sonra aklıma geldiğinde;kendi kendime bir küfür savurdum.Evet görmüştü.Hem de çok iyi bir şekilde.

Sırıttığında "Sırıtmayı kes Calum."dedim.Ellerini havaya ben suçsuzum dercesine kaldırdı.Göz devirdim ve önüme döndüm.

-------

"Pekala Hemmings,konuşacağımız konu nedir?"dedim tezgaha yaslanırken.

"Lara hamile..."dediğinde inanmayarak ona baktım."Gerçekten mi Hemmings,iyiki haber verdin ya;haberim yoktu."dediğimde,göz devirdi.Kıkırdadım.

"Ve ben ona dün gece 'Seni hep seveceğime söz veriyorum,sende sonsuza kadar benimle olacağına söz veriyor musun?'dedim ama Lara bunun bir evlenme tekilifi olduğunu anlamadı."dediğinde;gözlerim şaşkınla büyüdü ve bir an kendimi tutamayıp "Lara'ya evlenme teklifi mi ettin?"diye çığırdım.Yüzü buruşturdu ve "Evet ama bunu keşke bağırarak söylemeseydin..."dediğinde kıkırdadım.

"Gerçekten böyle mi evlenme teklifi ettin Luke? Aşırı romantiksin."dediğimde ofladı ve "Aklıma başka bir şey gelmedi."dedi.Bir kaç saniye düşüyormuş gibi yaptım.Ve aklıma gelen fikirle göz devirip "Yüzükte yok değil mi?"dedim,dudak büzüp omuzlarını kaldırıp indirdi.

"Ve Lara bunun bir evlilik teklifi olduğunu anlayacaktı değil mi? Gerçekten hayal gücüne bayıldım."dediğimde tekrar ofladı."Ama sanırım kurtarıcın bu işi halledebilir..."

Bir kaç gün sonra;

Lara'dan;

"Niye korku filmine geldik? Ya korkudan bebeği düşürürsem?"dedim sinema salonuna girerken.Bir yandan da mısırları ağzıma tıkıştırıyordum.

"Korkacağın bir film değil."dedi irem kıkırdarken,göz devirdim ve "Döşördö kösköcömön körkö fölmö yözöyör,köpöğö bölö bönö körköttö."derken ağzımdaki tüm mısırlar ağzımdan fırlıyordu.İrem yüzünü buruşturup "Önce ağzındakileri bitir Lara."dedi.Göz devirip ağzımı açtım ve dil çıkardım.İrem kusuyormuş gibi bir haraket yaptığında;mısırları yutup güldüm.

"Çok komik gerizekalı."dedi en önlere doğru ilerlerken."Nereye gidiyorsun amk?"diye bağırdım arkasından giderken.En önden filmi izlenirdi,birde korku filmi... Ben neden bu deliye uymuştum ki? Sevgilimle evde sarılarak oturmak varken hemde...

"Yaa burdan izlemesi daha güzel."dediğinde;ona uyup yanına oturdum.O an sinema salonunun boşluğu dikkatimi çekti.

"İştee geldiim."diye bağırdı Melis elindeki mısırlarla koşarak yanımıza gelirken.Bitmiş mısır kutusunu atıp elindekini aldım ve kucağıma koyup yemeye başladım.Strese girmiştim ve Luke'u özlemiştim şimdiden.Işıklar söndüğünde "İşte başlıyorrr."dedi Melis ve İrem aynı anda."göz devirdim ve mısırları ağzıma tıkıştırdım.

"Eve gidince sizi Luke'a söyleyeceğim."dediğimde;İrem kendi kendine bir şeyler mırıldandı.Ve o sırada koca ekranda;Luke belirdi.

"Siktir."diye mırıldandım kızlara dönerken.İkiside gülüp aynı anda omuz silkti.

"Evet bebeğim... Öncellikle yardımlarından dolayı İrem'e ve Melis'e teşekkür ederim."dediğinde hala bir şey anlamamıştım.Bizim film izliyor olmamız gerekmiyor muydu? Ne oluyordu?

"Seni çok seviyorum,hayatıma iyiki girdin.3 yıl beni beklediğin için teşekkür ederim,bir kez bile vazgeçmediğin için teşekkür ederim ama şunu bil ki;eğer senin beni gibi mükemmel birinin bana aşık olduğunu bilseydim;daha önce gelirdim."gözlerim dolmaya başlamıştı.Bizim yatak odamızdaydı.Kamerayı bana çevirdiğinde;"Siktir."diye mırıldandım.Yanıma uzandı ve saçlarımı okşamaya başladı."Melek gibi uyuyorsun bebeğim,seni her gördüğümde;tekrar tekrar aşık oluyorum.Seni seviyorum... Ve şimdi..."dediğinde video bitti.Işıklar açılırken;kızların sahnede,üstünde "Benimle evlenir misin?"yazan bir pankart tuttuklarını gördüm.Onlar ne zaman oraya gitmişti?

"İkimizin bebeğini taşıyorsun..."dedi nerden çıktığını bilmediğim Luke.Gözlerimden yaşlar süzülürken yanına gidip üstüne atladım,sıkıca bana sarıldı.

"Şimdi bana söyle güzelim,"derken beni bırakmış ve sol dizinin üstüne çöküp kırmızı bir kutu çıkarmıştı."Sonsuza kadar benimle olur musun?"

Peki ya bölümü yazarken ağlamam neye dahil?😭😫

Baby •5Sos•Where stories live. Discover now