2.3-2/2

1.4K 44 132
                                    

Normal de multimedya'ya fotoğraf koymuyordum ama... şu mükemmeliğe karşı koyamadım.ÇOK MÜKEMMEL DEĞİLLER Mİ 😻
-----
Esin'den;

İrem,Calum'la konuştuğunu söylediğinde;heyecanla mesajlar kısmına girip Ashton'a mesaj attım.Calum uyumuyorsa,diğerleri de uyumuyordur.Bir kaç dakika sonra,bildirim sesini duyduğumda;kilit ekranındaki şifremi girip mesajlar kısmına girdim.

"Uzanıyorum güzelim,sen?"parmaklarımı hızla ekranın üzerinde gezdirdim ve mesajına cevap verdim,gülümseyerek.

"Bende babacık."dediğimde,heyecandan dudağımı dişliyordum.Ona eskiden babacık diyordum ve benim için hala öyleydi.Kalbim hala ağzımda atarken,telefonum çalmaya başladı.Gözlerim kocaman olurken,ekrandaki kocaman "Daddy"yazısını gördüm.Kalbim cidden ağzımda atıyordu.Tam kapanmak üzere olduğunu hissettiğimde,açıp kulağıma götürdüm.

"Efendim?"diye mırıldandığımda,sesim heyecandan titrer gibi olmuştu,keşke titreyen sadece sesim olsaydı.

"Aramak istedim."dediğinde,yüzümde kocaman bir gülümsemeyle "Pekala babacık."diye mırıldandım.

"Esin.."dediğinde,minik bir kıkırtı dudaklarım arasından kaçtı ve "Efendim babacık?"dedim,babacık dememin onu tahrik ettiğini tahmin edebiliyordum.

"Kes şunu güzelim."diye mırıldandı.Bilmemezlikte gelerek "Neyi babacık?"dedim dudağımı dişlerken.

"Ah,tanrım."diye mırıldandı.Benden çok,kendi kendine mırıldandığını tahmin ediyordum.Tekrar elimde olmadan kıkırdadığımda "Neden hala uyanıksın?"diye sordu.

"Uykum yok."dedim ve görmeyeceğini bilsem de,dudak büzdüm.Gün içinde zaten fazlasıyla uyumuştum.Sonunda,İrem gelip yemek yaptığını söylemeseydi-ki yemekten kastım,makarnaydı ve yapabildiği tek yemek o'ydu.-hala uyuyor olabilirdim.(Y/N;Ne var yani makarnadan başka bir şey yapamıyorsam... Allah Allah)

"Ama uyuman gerek."dediğinde,konuyu değiştirmek için "Konser videolarınızı izledim,canlı izlemek isterdim ama."dediğimde,geçen yıl ki konser günü aklıma geldi.Hayatımın belki de,en güzel günü olabilirdi.Ashton'la yatmış olmamız bir kenara,İrem ve Melis'i de görmüştüm.Gerçekten unutulmaz bir gündü.

"Bende burda olmanızı isterdim."dedikten sonra,"En çokta senin."diye ekledi... Ve kalbimin kulaklarımı sağır edecek derecede attığını hissettim...

Melsi'den;
Duştan çıktığımda,üzerimde Michael'ın bornozu ile dolaba yaslanıp yatağımıza baktım.Evet gecenin 4'ünde duş alacak kadar manyaktım.Çünkü uyuyamıyordum.Gittiklerinden beri,odamıza girmek istemiyordum ve salonda yatıyordum.Her ne kadar oda da onun kokusu olsa da;bu beni daha kötü yapıyordu.İlk gece burda yatmaya kalkmıştım,bir kaç saat sonra uyandığımda;kokusunun olması,onun oda da olduğu hissini yaratmıştı ve o burda değildi.Bende burda yatmamın sadece beni üzeceğini düşünüp salonda yatmaya başlamıştım.Gerçi her şekilde üzülüyordum ama...

Ofladım ve doğrulup dolabın en alttaki çekmesinden iç çamaşırlarımı alıp yatağa fırlattım ve çekmeceyi kapatıp dolabın,Michael'a ait olan kısmını açıp uzun bir sweatshirt'ünü çıkardım.Hava sıcaktı ama ben üşüyordum.(Y/N;Aslında burda evin içinde sweatshirtle gezen benim ama benana)

Bornozu yatağa bırakıp iç çamaşırlarımı üzerime geçirirken;komidinin üzerindeki telefonum titremişti.Muhtemelen mesaj atan;odama gelmeye üşenen İrem'di.Üzerime,Michael'ın tişörtünü geçirip yatağın üzerindeki örtüyü kaldırdım ve içine girip telefonumu elime aldım.Bildirim panelinde "Mine😻"yazısını gördüğümde;heyecanla mesajı açtım.

"Uyuyor musun güzelim?"

"Hayır."yazıp gönderdim.En son konsere çıkmadan önce aramıştı,bunu her konser de yapardı.Benim sesimi duymasının,ona şans getirdiğinden bahsediyordu.

"Seni özledim."dediğinde,kalbim deli gibi çarpıyordu.Ben onu daha çok özlemiştim,çok çok fazla...

"Ben daha çok özledim Clifford."yazdığımda;mesajı göndermeme fırsat kalmadan,telefon elimde çalmaya başladı.Hızla aramasını yanıtladığımda,onu karşımda gördüm.Karanlıktan dolayı pek göremesem de;o olduğunu seçebiliyordum.

"Seni görmeye ihtiyacım vardı."dediğinde,ağlamaya hazırdım.

"Gözlerin mi doldu senin bakayım."dedi telefonunu gözüne nerdeyse sokarken.Kıkırdadım ve bakışlarımı kaçırdım.

"Üzerindeki güzelmiş."dediğinde,telefonu tekrar kendinden uzaklaştırmıştı.

"Ah,öyledir.Sevgilimin sweatshirt'ü."dediğimde,sırıtarak bana baktı.Elimde olmadan kıkırdarken,onun da gülümsediğini gördüm.

"Saçların neden ıslak?"dedi birden gözlerini kısarak bana bakarken.

"Duştan yeni çıktım."dedim ve dudak büzdüm.Burada olmasını isterdim...

"Bu saatte?"dediğinde,gülümsemeye çalıştım ve "Evet,belki."diye mırıldandım.Göz devirdi ve "Bu saatte uyuyor olman gerekirdi,duştan yeni çıkmış olman değil."

"Uyuyamıyorum."dediğimde,bakışlarımı yine kaçırıyordum.

"Ama uyuman gerekiyor."dediğini duydum,sanki çok kolay bir şeymiş gibi konuşuyordu...

"Ama uyuyamıyorum Clifford,sen olmadan uyuyamıyorum."dediğimde,yüzündeki o tatlı gülümsemeyi gördüm.Elimde olmadan gülümserken "Keşke senin yanında olabilsem..."diye fısıldadı.

"Seni seviyorum Mikey."diye mırıldandığımda;midemin bulandığını ve midemden yükselen sıvıyı hissettim,Michael'ın cevap verdiğini duyamadan telefonu yatağa fırlatmış ve koşarak tuvalete girmiştim...

Ehehehhe
Yeyy bölümü de bitirdiğime göre gönül rahatlığı ile yatabilirim wldlqlslw
Ayh bi de birileri ekşın falan istemişti sanki ama 👅

Baby •5Sos•Where stories live. Discover now