2.4

1.1K 39 75
                                    

Melsi'den;

"Alt tarafı bir mide bulantısı."dedim tepemde dikelen İrem,Esin ve Lara'ya... Michael,bir şey olduğunu anladığında;İrem'i aramıştı.Boşuna telaş ediyolardı.Düşündükleri şey değildi;hamile felan değildim ben.

Lara elini anlına dayamış,bir sağa bir sola giderken "Allahım resmen hamilesin."diyordu.Göz devirdim.

"Hamile değilim Lara."dediğimde;İrem nerdeyse çemkirerek "Ondan kustun değil mi?"dedi.Yastığıma sinerken "Niye bağırıyosun ya?"diye mırıldandım... Esin gözlerini kocaman açarak "Şuan ağlayacak gibisin Melsi,hormonlar hep hormonlar."diye bağırdı neredeyse...

"Ah,Allah'ım... Neden ben?"dedim sabır dilercesine isyan ederken.Biz Michael'la korunuyorduk,hamile olamazdım.İmkansızdı... Öyleydi,değil mi?

"Yarın doktora gidiyoruz."dedi İrem,Lara gibi bir o tarafa;bir bu tarafa giderken.

"Doktora falan gitmeyeceğiz İrem."dediğimde,dönüp bana öyle bir bakmıştı ki;susmam gerektiğini anladım.Ama bu "Önce bir hamilelik testi alsaydık?"diye mırıldanmama engel olmamıştı.

"Sen değil miydin,hamilelik testlerinin yanılma ihtimali var diyen? İşimi garantiye alıyorum ve şimdi hepiniz yatıyorsunuz."diyip bir şey dememize fırsat vermeden odadan çıktı.

İreöm'den;

"İrem,lütfen."diye bağırdı Melis,ben kolundan tutmuş onu uyandırmaya çalışırken.Bir an önce kahvaltı yapıp gitmek istiyordum,heyecanlıydım.Bir yandan,Melis'inde hamile olmasını isterken;bir yandan da istemiyordum.İkinici bir hamile ile başa çıkmak zor olabilirdi ama tatlı 2 tane kızları olsun isterdim.

"Hamile olmadığıma eminim."dediğinde,göz devirdim ve "Eğer 10 dakika içinde,kalkıp giyinip aşağa inmezsen;seni döverim."diyip odadan çıktım.Merdivenleri çıkıp Lara'nın odasına girdim.Yatakta oturmuş,sessiz sessiz ağlıyordu.Yatağın üstü,kıyafetlerle kaplıydı.Şaşkınca ona bakarken,gidip yanına oturdum.Sessiz bir şekilde ağlamak pek onluk bir şey değildi.Şaşırtmıştı.

"Neyin var?"dediğimde;omuz silkti ve "Hiç,hiçbir şeyim."diye mırıldandı.Gözlerinden akan yaşları ellerinin tersiyle silip yataktan kalkmıştı.Bir şey olduğunu anlamayacak kadar gerizekalı değildim,ki anlayacak kadar da tanıyordum onu.Hormonlar dışında,başka bir şey vardı.Öylesine gelen bir ağlama isteği değildi ondaki.

"Lara..."dedim söylemesi için ters ters ona bakarken.Bakışları yatağa kaydığında;yatağın üzerindeki kıyafetlere baktım.Hepsi onundu.Ne oluyordu,anlamıyorum.

"İrem,hiç biri olmuyor.Hiç biri bana olmuyor!"diye bağırdığında,yerimden sıçrayarak şaşkınca ona döndüm.Tekrar ağlamaya başlamıştı.Ayağı kalktım ve ona yaklaşırken "Çünkü hamilesin Lara,hamile kadınlar kilo alırlar."dediğimde,omuz silkti ve "Luke beni sevmeyecek,daha da kilo alacağım;her tarafım şişecek ve o başka kızlara bakacak."dediğinde,göz devirdim.

"Lara,Luke'a güvenmiyor musun?"diye sorduğumda,başını önüne eğdi.Yanına gidip kollarından tuttum ve "O seni seviyor,emin ol aldığın 3-5 kilo;onun gözünde tatlı bile gözükür..."

Melsi'den;
Jacob'ın odasının önüne geldiğimizde,göz devirdim.İrem gülümsedi ve kapıyı çaldı.Jacob ve İrem'in karşılaşmalarını istemiyordum. Başka doktor mu yoktu? Ki doktor'a da gerek yoktu.

"Gir."sesiyle,İrem ve ben önde;Lara ve Esin arkada sırayla içeri girdik.Jacob bizi görünce gülümsedi ve ayağa kalkıp "Hoşgeldiniz hanımlar."dedi.Yavşak herifin tekiydi ve hala daha öyleydi.Gülümseyerek İrem'e bakıyordu.

"Lara için mi?"dedi İrem'e bakarken.İrem'in cevap vermesine kalmadan,atladım ve "Hayır,İrem benim hamile olduğumu düşünüyor da..."diyip yapmacık bir gülüş attım.

"Hmm..."gibisinden birşeyler mırıldanıp "Pekala,geç bakalım şöyle."dedi.Gösterdiği yere uzandığımda tişörtümü hafifçe sıyırdı ve kokusu pekte hoş olmayan bir jeli göbeğime sürüp ultrason aletini göbeğimde gezdirmeye başladı.

"İrem,hamile olduğunu düşündüren neydi sana?"dediğinde,tekrar göz devirdim ama İrem 'Yapma böyle.'dercesine bana baktı ve "Dün kustu ve bir kaç gündür,ruh değişimleri yaşıyor."dedi,tekrar bir şeyler mırıldanırken bana döndü ve "Baş dönmesi ya da ağrısı ve halsizlik benzeri bir şey oldu mu?"dedi.Omuz silktim ve "Hayır,İrem'e de söyledim;biz korunuyoruz diye."dediğimde,kafa salladı ve ekrana yaklaşıp gezdirmeye devam etti.

Hamile olamazdım değil mi? Hamile olmak istemiyordum,hayır güzel olurdu ama... Lara ile aynı zamanda olması zorluk çıkarabilirdi.Hem Michael şuan turdaydı,ona söyleyemezdim.

Bir kaç dakika sessizliğin ardından,Jacob ultrason aletini karnımdan çekti ve yerine bırakıp göbeğimi silmem için peçete uzatırken "İştahsızlık veya karın ağrısı ya da üşüme?"dediğinde,göbeğimi silerken "Karın ağrım ve dün gece biraz üşümüştüm."diye mırıldandım.

Jacob "Anlaşıldı."diye mırıldandı ve masasına doğru yürürken "Üzgünüm ki,hamile değilsin.Basit bir üşütme olabilir,ilaç verebilirim."dedi.İrem'e 'gördün mü?'bakışı atıyordum.O üzülmüş gibiydi... Lara ve Esin'de öyle.Ama böylesi kesinlikle daha iyiydi.

Esin'den;
Eve geldiğimizden beri,koltuklara gömülmüş;çocukların videolarını izliyorduk.Ash harikaydı,yani şey;hepsi öyleydi.

"Ben acıktım."diyip yerinden kalktı İrem.Bir şey olmuş gibiydi ama sorun neydi anlamamıştık.

Melis'le birbirimize bir süre baktıktan sonra,aynı anda kalktık ve İrem'in arkasından gittik.

Bar taburelerinden birine oturmuş telefonda bir şeye bakıyordu.(Y/N;Calum'a sinirli yazarınız yine Calum'a piçlik yaptırıyor)

Melisle sessizce arkasından yaklaştık ve ekrana baktık.Calum'un üstündekilerden,gittikleri ilk gün olduğu belliydi.Havaalanı gibi bir yerdeydi ve bir kıza sarılıyordu.

Melis "Hassiktir."dediğinde,İrem birden arkasına döndü.Anlamamış gibi onlara bakıyordum,olaya fransız kalmıştım resmen.

"O mu o?"diye sorduğunda Melis,göz devirdi ve kafa sallayıp yerinden kalktı.Dudak büzerek Melis'e döndüm ve "Kim o ya?"diye mırıldandım...

Yeyy hadi bakalım tahminleri alalım (;
Bu arada romantik bölümler bitti.Kavgalara,kıskançlık krizlerine,olaylara hazırlıklı olun <3 Xoxo

Baby •5Sos•Where stories live. Discover now