2.3-1/2

1.8K 39 43
                                    

İreöm'den;
Hiç hoş olmayan bir rüyayla,yatakta doğrulduğumda;hemen yanımdaki komidinin üzerindeki ışığı açtım ve soluklanmaya başladım.

Rüyamda Calum'u görmüştüm.Gideli 2 gün oluyordu ama ben onu şimdiden özlemiştim.Ve sanırım rüyamda görmemin sebebi;tüm gün onlar hakkında konuşuyor olmamızdı...

Sırtımı yatağın başlığına yasladım ve telefonumu elime alıp saat'e baktım.4.25'ti... Saat kısmına girip Peru'da saatin kaç olduğuna baktığımda;burası ile sadece 2 saatlik bir fark olduğunu görüp sevindim.Muhtemelen Calum uyumuyordu ve en son sabah konuşmuştuk.Mesajlar kısmına girip 'Daddy 💞'yazan konuşmaya tıklayıp ona bir mesaj gönderdim.Ve evet,babacık diye kayıtlıydı.Kızlarla eskiden,Ashton'dan bile babacık durduğunu düşünürdük ve hala öyle düşünüyordum.

"Hayır güzelim,sen neden uyumadın?"Telefon elimde titrediğinde;dikkatimi tekrar telefona verdim.

"Uyumuştum ama bir rüya gördüm,iyi misin?"

"Evet bebeğim,sadece seni çok özledim."Duygulandığımı hissettim.Bende onu özlemiştim,hemde çok.

"Ben de seni çok özledim Hood."

"Seni görmek istiyorum."mesajıyla heyecanlanmıştım,muhtemelen Facetime yapacaktık.Öyle de olmuştu,heyecanla aramasına yanıt verdiğimde;onun da loş ışıklı bir ortamda oturduğunu fark ettim.

Bir şey demeden sadece ona bakarken,onun da benden farkı yoktu.Sadece birbirimizi izliyorduk.

"Rüyanı anlatmak ister misin?"diye sorduğunda;kafamı olumsuz anlamda salladım.Kötü bir şeyden bahsetmek istemiyordum.

"Pekala.."diye mırıldandı.Sanki konuşsam,rüyadan uyanacakmışım gibi hissediyordum.Hiçbir şey diyemiyordum.

"İyi olduğuna emin misin güzelim?"dediğinde,heyecanlandım.Neden böyle oluyordu bilmiyorum ama sanki ilk zamanlarımış gibi hissediyordum.Sanki hala ona olan kızdım.Ah,gerçi o hala hayran olunası derecede mükemmeldi ama konumuz bu değildi.Gülümsedim ve "Evet,iyiyim sevgilim."diye mırıldandım...

"Evde durumlar nasıl?"diye sorduğunda,omuz silktim ve "Lara uyku problemleri çekiyor ve bir şey yemiyor.Onun dışında bir şekilde zaman geçirmeye çalışıyoruz."diye mırıldandım.Anlamışcasına kafa salladı ve "Kendini yormuyorsun ya da uykusuz kalmıyorsun değil mi?"diye sorduğunda;ekrana sarılasım gelmişti.Beni düşündüğünü görmek,mutlu etmişti.

"Dikkat ediyorum Hood,sadece seni özlüyorum."diye mırıldandım.

"Ben de seni özlüyorum güzelim."diye mırıldandığında;buruk bir tebessümle gülümsedim...

Lara'dan;
Yatakta bir sağa,bir sola dönmeye devam ederken;çıldıracakmış gibi hissediyordum.Luke gittiğinden beri uyku düzenim kaçmıştı.2 günde sadece 6 ya da 7 saat uyumuştum.Ama uyuyamıyordum,uykuya dalmıyordum.Uyuduğumda ise 1-2 saat sonra kalkıyordum.Sinirlerim 2 gündür çok gergindi ve deli gibi ağlamak istiyordum.Oflayıp haraket etmeyi kestiğimde;telefonum çalmaya başladı.

Telefonu komidinin üzerinden alıp arayana baktığımda;Luke'un ismini gördüm."My Darling 💙"

Heyecanla telefonu açıp kulağıma götürdüğümde;mükemmel sesini duydum."Bebeğim."

"Luke..."diye mırıldandım.Kalbim ağzımda atıyordu.Sesini duymak iyi gelmişti ama her an ağlayabilirdim.

"Bebeğim,seni çok özledim."diye mırıldandığında;bir damla göz yaşı akıp gitmişti bile.Derin bir nefes aldım ve "Ben de seni çok özledim Hemmings."diye mırıldanıp burnumu çektim.Göz yaşlarım benden izinsiz akıp gidiyordu.

"Ağlıyor musun sen?"dediğinde;tekrar burnumu çektim "Evet."dedim.Hayır desem sanki hiç anlamayacaktı ağladığımı.

"Ağlama güzelim,ağlama sevgilim."diye mırıldandı.

"Yanımda olmana ihtiyacım var Luke."

"Benim sana ihtiyacım var güzelim ama biliyorsun."biliyordum,bu onun işiydi.Sorumluluğu sayılırdı ama benim yanımda olmasını isterdim.Ya da onun yanında olabilmek...

"İrem,Calum'a uyuyamadığını söylemiş."dediğinde,ağlamam durmuş sayılırdı.Göz devirirken,göz yaşlarımı siliyordum.Hemen söylemiş miydi?

"Sadece biraz uyku problemi çekiyorum,o kadar..."

"Pekala,o zaman şimdi ne yapıyorsun biliyor musun?"diye fısıldadı.Heyecandan uzak bir şekilde "Ne yapıyorum?"diye sordum.

"Başını yastığa koyuyorsun,telefonu hoparlör'e alıyorsun ve gözlerini kapatıyorsun.Bende sana şarkı söyleyeceğim."dediğinde;hemen dediğini yaptım.Gözlerimi kapatıp telefonu yastığının üzerine koyduğumda;o şarkıyı mırıldanmaya,bende gevşemeye başlamıştım...

Aslında Esin'in ve Melsi'nin de anlatığı kısımlar olacaktı ama olursa gerçekten çok uzun olurdu.Bende bölümü 2 part halinde yapmaya karar verdim.Esin ve Ash bölümü bekleyen tatliş arkadaşımız sanırım biraz daha bekleyecek ama çok uzun sürmez.Belki bu gece içinde bile gelebilir bölüm.Ayh neyse çok konuştum,öpüyorum sizii bye xoxo

Baby •5Sos•Where stories live. Discover now