Chapter twenty three

1K 62 6
                                    

–Kada i kako si završio u zatvoru? –postavila sam svoje pitanje i njegov izraz lica se znatno promijenio. Znači da je moja hejterka bila u pravu. Zayn jeste bio u zatvoru. Samo je pitanje da li je to bilo zbog mene ili zbog nečeg drugog?

-Kako si saznala? –digla sam ruke u zrak te se bacila na krevet iza mene. On mene pita kako sam ja saznala? Zar je to jedino bitno ovdje?

-Pitaš me kako sam saznala? Zar si planirao da mi to nikada ne kažeš? I zar misliš da sam toliko zaostala da ne koristim internet? Stvarno si nevjerovatan Zayn. Mislila sam da imaš barem malo povjerenja u mene, a ti kriješ takve stvari od mene! Nevjerovatno! –izderala sam se na njega, a on je samo stajao i promatrao me. Prekrižila sam ruke na grudima te ljutito puhnula. Iznervirana sam i prije svega sam uvrijeđena. Uvrijeđena jer mi ne vjeruje dovoljno. Mislila sam da imamo takav odnos da jedno drugom možemo govoriti sve, ali očigledno sam se prevarila. Pitam se, šta mi je još prešutio? Možda je oženjen? Ko zna? Sve je moguće. Nakon par trenutaka stajanja i zurenja u mene, sjeo je na krevet i ja sam se izmakla do kraja. On mi se primakao i uzeo moje ruke. Otrgla sam ruke bez gledanja u njega. Želim da me bar jednom shvati ozbiljno.

-Pogledaj me, molim te? –nježno je rekao i moje srce je zaigralo na njegov glas i riječi. No neće se samo tako izvući. Bez obzira na to koliko ja njega volim i koliko uticaj ima na mene. –Ne budi tvrdoglava. –nježno me povukao ka sebi i okrenuo mi glavu tako da ga gledam u oči. Preokrenula sam očima i on me uzeo za ruke. –Znam da sam ti trebao reći, ali nisam htio da te zamaram sa tim. Oprosti mi. –rekao je iskreno, nakrivivši glavu na stranu, što je izgledao i više nego neodoljivo. No nisam opet pala na to.

-Propustio si najbitniji dio, kako si završio u zatvoru? –govorila sam sa toliko ironije u glasu, da sam i samu sebe nervirala. No nisam planirala odustati dok mi ne kaže istinu.

-Obećaj mi da se nećeš ljutiti na mene. Uradio sam to jer te volim, iako sam znao da ćeš se ljutiti na mene. –zbunjeno i zabrinuto sam ga pogledala, shvaćajući da je moja hejterka i u vezi ovoga bila u pravu. O ne, šta je uradio? Samo se nadam da nije nešto ozbiljno. Jer nikada ne bih sebi mogla oprostiti kada bi Zayn upao u probleme zbog mene. –Obećaj mi? –klimnula sam glavom, iako nisam mislila tako. Samo sam htjela da čujem šta je učinio pa onda da razmišljam o ljutnji i ostalom. –Kada si bila oteta, Perrie mi je poslala snimak... kako te onaj gad siluje. –teško je izgovorio i mene je neki šok pogodio da sam odmah otežano disala. –Kada su ih uhapsili... Otišao sam i prebio lika koji te silovao. Htio sam da mu vratim za sve i da me nisu zaustavili, ubio bih ga. Nadam se da se ne ljutiš na mene. Uradio sam to zbog tebe. Htio sam da pati, koliko si ti patila kada... –nisam mu dopustila da izgovori tu riječ, nego sam mu stavila prst na usta. Bila sam u šoku. Prvo zbog onoga sa snimkom, a drugo-Zayn je to učinio zbog mene? Prebio ga je i završio u zatvoru zbog mene? Ne mogu da vjerujem. Suze mi žele krenuti niz lice, no nekako ih zadržavam. Previše sam plakala poslednjih dana. Previše.

-Nisi to tebao raditi zbog mene. Nisam zaslužila sve to. Nisam zaslužila tvoju ljubav. Iako mi nije drago što si to učinio, hvala ti. Takvo nešto niko nikada nije učinio za mene. I ne, ne ljutim se. Volim te, Zayn. Tako te puno volim. –rekla sam i bacila mu se u zagrljaj. Nježno je obmotao svoje ruke oko mene, čineći da se osjećam bolje. Njegov zagrljaj je mjesto na kojem bi mogla provesti ostatak svog života. I kažem to bez ikakvog pretjerivanja, jer mi je tu najsigurnije. A sada sam se uvijerila šta bi Zayn sve za mene učinio. Možda ću zvučati kao sebična kučka-ali godi mi to što je učinio. Što je još jednom dokazao da me voli.

-Volim te, Sarah. –prošaputao je na moje uho, a zatim spustio jedan poljubac na moju kosu. Malo sam se pomakla tako da su nam se sada nosevi dodirivali. Nasmiješio se te spustio svoje hladne, na moje tople usnice. Ubrzo su nam se jezici dodirivali i ovaj poljubac je išao brže nego naši uobičajni. Još nešto je bilo drugačije u ovom poljupcu, bio je strastveiji, sa više požude. Mirišem sex. Glasić je dobacio te prekrio oči rukama. Nasmiješila sam se kroz poljubac te se sa kreveta prebacila na Zayn'ovo krilo, koje je mnogo udobnije. Moje ruke su se našle u njegovoj kosi, dok su se naše usne pomicale brže i strastvenije. Sa obije ruke i mi je malo stisnuo zadnjicu, na što sam ja lagano odskočila i zastenjala. Još snažnije me obuhvatio te ustao zajedno sa mnom, dok su mi noge bile oko njegovog struka. Ne prekidajući poljubac, kreteli smo se ka njegovoj sobi. Dobro znam kuda ovo vodi i bez obzira na svu nervozu koju osjećam, ne planiram prekidati ništa. Neka se desi ono što se mora desiti.

(Ako ne volite perverziju, ne čitajte dalje!)

Nježno me spustio na krevet, te legao preko mene. Na trenutak je prekinuo poljubac i skinuo svoju majicu, dok sam ja te trenutke iskoristila da dođem do daha. Što od ljubljenja, što do Zayn'ovog tijela, koje ostavlja bez daha. Iako sam se sramila, nisam se ustručavala da gledam njegovo tijelo. Ako se ovo već dešava, zašto bih sama sebi uskraćivala uživanje? Zayn se nasmiješio, no nije me uspio posramiti. Umjesto ljubljenja usana, ovaj put se prebacio na moj vrat, što je meni i više nego godilo. Glasno sam stenjala, dok je on nastavljao da me izluđuje sa svojim usnama. Jako je dobro znao šta radi. Zavukao je ruku pod moju majicu i cijela moja koža se naježila od njegovog dodira. Povukao ju je ka gore i sada je gornji dio mog tijela bio djelimično izložen. Nastavio je da me ljubi, spuštajući se sve niže. Njegova ruka je bila na donjem dijelu moga stomaka i kao da mu nije  bilo dovoljno što me usnama izluđivao, morao je i dole. Ubrzo mu je ruka došla do ruba mojih farmerki i polako je otkopčao dugmad na njima. Sve je radio polako i usporeno, time me još više napaljujući. Rukama sam posegnula za njegovim farerkama i skinula ih brzinom svjetlosti. Srce mi je počelo ubrzano kucati kada sam pogledala u njegovo tijelo, na kojem je imao samo sive bokserice. I on je povukao moje farmerke ka dole, tako da sam ostala samo u gaćicama i grudnjaku. Odmjerio me od glave do pete, te se zadovoljno nasmiješio.

-Sigurno želiš ovo? -upitao me i ja sam brzinom svjetlosti klimnula glavom, pri tome nervozno grickajući donju usnicu. Slike onog gada kako me siluje su navirale u moju glavu, ali sam ih uporno poušavala otjerati. Samo sam gledala u Zayn'a, ne želeći da mislim o onom gadu.

Zayn mi je otkopčao grudnjak i ja sam posramljeno spustila glavu, osjećajući kako mi se obrazi blago crvene. Sve mi je ovo jako čudno, ali i lijepo. On se nasmiješio te ponovo spustio svoje usne na moje. Ne prekidajući poljubac svukao je je i svoje bokserice, kao i moje gaće. Sada sam bila u potpunosti gola i samo sam čekala da uđe u mene, dok sam mu lagano stiskala kosu. Na trenutak se odvojio od mene i stavio kondom. Ponovo se vratio na mene, pripremajući se da uđe u mene.

-Biću nježan. -rekao je i već sledećeg trenutka sam ga mogla osjetiti kako lagano ulazi u mene. Zatvorila sam oči, prepuštajući se uživanju u potpunosti. Osjećala sam blagu bol, ali zadovoljstvo je bilo mnogo veće. Kako je on ulazio u mene, moje tijelo se uvijalo od uživanja i par puta sam zastenjala. On se trudio da to radi polako i nježno, što me dovodilo do granice. Disanje mi je postajallo sve teže kao i njegovo. Rukama sam snažno stisnula posteljinu ispod sebe, dok je on pomalo ubrzavao ritam. Glasno sam zastenjala i osjetila kako je Zayn usporio, te se skoro zaustavio. -Jel' te boli? -zabrinuto je upitao i ja sam momentalno odmahnula glavom. Samo jebeno želim da nastavi. Ubrzo je to i učinio i sada se moglo jasno čuti snažno lupanje mog srca. Dah mi je postajao sve teži i tijelo mi se stiskalo. Uvijala sam se ispod njega, duboko stenjajući. -Još sam malo. Skoro smo na vrhuncu. -šapnuo mi je na uho i ja sam se još jače uhvatila za posteljinu ispod sebe, osjećajući ništa drugo no silno uživanje. Jedino što sam pred očima mogla vidjeti je bio mrak, dok sam se borila da dođem do daha. Trentuak kasnije sam zadrhtala i svršila u isto vrijeme kao Zayn. Bacio se pored mene teško dišući, baš kao i ja. Njegova ruka je nemarno prolazila kroz moju kosu, dok sam ja i dalje bila pod utiskom svog prvog orgazma u životu. Uradili smo to? Stvarno jesmo? -Bila si odlična. -šapnuo mi je Zayn i ostavio nježni poljubac na obraz te nas pokrio. Naslonila sam glavu na njegove grudi i pod pritiskom umora ubrzo zaspala.

____________________________________

Nije ispalo onako kako sam htjela i sada sam ljuta na samu sebe. No, što je-tu je. Imate perverziju. Ja sada neću ulaziti par dana na wattpad jer se sramim ovog što sam  napisala, haha.

Šalim se. Komentarišite i nastavak ide uskoro. Sada ću već početi sa pisanjem novog.

Love ya xx

Everything Has ChangedWhere stories live. Discover now