《26》Aşk Aşktı

4.4K 302 43
                                    

ERVA'dan

"Bu ne yanlış bir karar masası sen ne kötü bir hakimsin. Bu ne zor bir dosya sen ne kolay bir kararsın senden görünmüyor önüm meğer ne kolaymış fikri-ölüm"
"Erva bir sus artık. "
"Eğer görmek istersen gökyüzüne bakarsın ve eğer ölmek istersen gözlerini kaparsın. "
"Geber. "

Bediz sonunda dayanamamış ve içinde ölüm geçen raplerimi söylerken bunu demişti. Sadece psikolojilerini bozmayı hedefliyordum merak etmeyin. Gece boyu sohbet muhabbet edip dertleştiğimiz için hepsi uyumak istiyordu ama ben kendimi acayip enerjik hissediyordum ve bu enerjiyi şarkı söyleyerek atma kararı almıştım.

" Nefret dolu bakışlarla mutluluğunu izledim kıskandım çoğu zaman deli gibi ölmeni istedim. Nasıl böyle umursamaz bir şeytana dönüştün öylece sevdiğim kadının gidişini izledim. Geber geber geber geber. "
"Ağağğağağaühühühü. "

Gelen ağlama sesiyle tuvaletten çıkan Eftalya'ya baktık. Yatağındaki yorganı tekmeleyerek aşağı iten Bediz söylene söylene Eftalya'ya baktı.

"O da tuvaletini yapardı. Aaağağaaağıhıüjüh."

"Ona bakarsan o da nefes alırdı. " Bediz 'bu mal bu adeta salaklar kraliçesi ' bakışları atarken verdiği tepki yüzünden somurttum. Her ne kadar Eftalya'nın büyük bir aşk acısı çekecek biri olduğuna inanmasam da hiçbir duygunun küçümsenmemesi gerektiğini biliyordum. Bu büyük bir saygısızlıktı.

"Doğru o da nefes alırdı. Ağağaaaa ıhıhııı. "
"Ya susun ya uyutmadınız bir dakika bile. "

Bağıran Zümzüm kuzumdu. Tabi ben susar mıyım? Gıcıklığımın tek bir kişiye olmadığını ispatlar gibi bağıra bağıra söylemeye başladım.

"Bediz kanka İsmail Yk 1 2 3 ..."
--"Allah belanı versin. Allah seni kahretsin. Bana gelen sana gelsin yaaaaaaaaar. "
"Ulan gidin müzik salonuna! Sabah sabah beynimi siktiniz yeter be!"
"Hooıı piiiş "
"Oha hala uyuyor. " dedi Eftalya burnunu silip gülerek.

O kadar ses çıkarmıştık ama Ahenk hanımefendi uyuyordu. Kız nasıl uyuyorsa artık uyurken dünya ile bağlantı fişini çekiyor. Hiç mi sesten rahatsız olmaz bir insan? Hele bizim sınıf gibi mükemmel ötesi gürültülü bir sınıfta bütün gün uyuyan ama bir olay olduğunda kafasını kaldırıp olayları görmeyi başarabilen Ender'e ne demeli. Ay Ender nerden girdi zihnime. Çık çık ayol!

Çık çık,

Chick chick,

Bık bık,

Tavuk! Yani ben.

Ender! Ben ve Ender.

Siktir git zihnimden be! 

"Bediz kanka gel biz mükemmel ötesi sesimizle Emre Aydını bağıra bağıra söyleyelim." dedim zihnimden saçma salak düşünceleri atmaya çalışarak. 
"Yürü kanka. "
"Ağağağaühühühü. "
"Efta ne ağladın be kızım. Hem ayrılmak isteyen sensin hem ağlayan. " dedi Zümrüt zamanında bana dediklerini aynı tonda tekrar ederek.
"Doğru bir de ayrılmak istedim ne aptalıııığm "

"Zümrüt kanka biz kaçar bu güzellik sana emanet. " dedim Eftalya'yı göstererek.
"Ya kızlar şunu da alın gidin nolur. Uyumak istiyorum artık."

Dışarı çıkar çıkmaz bağıra bağıra Emre Aydın- Hoşçakalı söylemeye başladık. Tabi sonucunda Eftalya ağlamaya başlamıştı. Koşarak odaya gidince biz de halimize döndük.

Atakan ve Eftalya kızlara göre salakça bana göre gayet haklı bir nedenden dolayı ayrılmış bizim de aramızı soğutmuşlardı. Gerçi Ender ve benim aram hep soğuktu ama neyse. Diğerleri kafa çocuklar. Bak yine girdi zihnime Ender.

Yatılı OkulHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin