Yolculuk başlasın!!!

1.5K 302 117
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




Yolculuklar ya da hayatlar... Kimse kişinin kendi benliğini unutturamaz! Herkes olduğu gibi davranırdı bu hsyatta. Olduğu gibi davranmayanlar sadece korkularını gizlemek için yapanlar ve benliğinden uzak durmak için yapanlardır. Bunlardan bir değişik olanıysa; kişinin mutsuzluğunu saklamasıdır. Siz hiç üzgünken mutlu olmaya çalıştınızmı? Veya yahut gözünüzdeki yaşın akmaması için köz kırpamadığınızı hatırlıyor musunuz?




İç ses orda mısın? 'Yürü be kızım kim tutar seni' vala iç ses senin tutmayacağın kesin de zinar ağbimi bilemem. Ama sende veriyon gazı, veriyon gazı sonuç: Pert yani iç ses



Ben sana isim vermiştim değil mi? İsmi boşver iç ses daha güzel...




Onlardan çoktan ayrılmıştım. Arkamdan gelen sesle irkildim. Zinar Ağbimin sesi miydi? 'Bu sefer bittin kızım sen' iç ses, sesini keser misin!

Ben ölürsem sende ölüceksin. Ayrıca ben öldükten sonra konuşacağımı falan zannetme! ' ah viyan dünya iki günlük kalp kırmaya ne gerek var ' eğer dünyada iki dileğim olsaydı biri senin sesini kesmek diğerde kardeşten korkmasını sağlamaktı çünkü ben iğlik meleğiyim uçan emoji 😇😇





Ben durdum mu? Ah iç ses ah şimdi ölücem işte....



" Viyan!" Bir elini omzuma attı ve derin bir nefes aldı. Yorulmuştu. Kıyamam. GEBER...




" Viyan naptığını zannediyorsun sen?!"



Canım kendim gerçektende bitim...




" Beni o kızla nasıl yalnız bırakırsın sen hiçmi ağbini düşünmedin! Hayin kardeş!"





Ah bumuydu uha Ln ben korkudan ödüm bokuma karışmıştı resmen onun dediği ise "Nasıl yanlız bırakırsın olmuştu" önceden söylediğim sözcüğü geri alıyorum. YAŞA....





"Ağbim yeterki sen iste ama arkadaşımı kıskandırmak için daha güzel ve edaya benzeyen birilerini bulsan daha iyi olur. " dedim ve koluna girdim.




Kolumu bıraktı " Eda ne alaka şimdi?"



Koluna girdim. " O alaka şimdi!"



Kolumu bıraktı " Hiç alakası yok"



Koluna girdim. " çok alakası var!"


Kolumu bı...





***






Akşam eve geldiğimizde odama çıkıp üstümü değiştirdim. Aşağıya akşam yemiğini yemek için yavaş yavaş merdivenlerden indim. Herkes masadaydı. Yemeğini yiyordu. Masaya usluca yaklaştım ve yerime oturdum.

KÜRT KIZI ~ İki Dil Bir Sevda Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin