2.sezon VARLIĞIN ARAYICISI- 1

426 49 8
                                    


Bu ithaf MertAlp21 ve KurtayAslantekin e gelsin

Baalberith ve Yaratıcı

"Onun  için bu şart "dedi yaratıcı.  Sesi tamamen baskı doluydu. İtiraza yer vermiyordu sesi.  Baalberith itaatkar bir şekilde kafasını salladı. Ve ordan saygılı bir şekilde ayrıldı.

O gittikten sonra yaratıcının hafif bir şekilde dudakları yukarıya kıvrıldı ve sonra" iki birbirinden farklı kişi ama huyları aynı " dedi.  Sonra ise bir süre bir yerlere daldı. Sonra ise yine kendi kendine konuşmaya başladı"  baalberith umutsuzlukların prensi ve rask wolf umudun elçisi ikisinin savaşını merakla bekliyorum " dedi ve sonsuz evrenin bir yerine kendini ışınladı.

Rask'ın eğitim alanı

Sabahın ilk ışıkları ile garzionla olan kavgamızı bitirdik garzion ikinci katmanın kralıydı aslında ustamın anlattığı başka dünyalardaki mumya türüne çok benziyordu.

Yavaşca yürüyerek ustamın bana hakikat öğrencisi oşduğumuzu söylediği yere gidiyordum. Garzionla geçirdiğim 60.gün ve şuan toprak elementini hafifte olsa kullanabiliyorum.  Ve o yere geldim.  Yine ustam tam karşımda idi.

Ama her zamanki gibi değil di yüzü.  Her zamanki alaycı  gülümsemesi yoktu yüzünde sanki yüzünde hafif bir üzgünlük vardı. Yanına vardığımda direk "usta noldu? Yoksa yüce olan bizi istemedimi?"  diye sordum.

Ustam ise hiç lafı dolandırmadan konuşmaya başladı
" bizi istiyor ama senin ilk önce bir yolculuğa çıkman gerekecek." dedi

Ben ise yolculuk lafını duyunca şaşırdım sonra ise hemen kendimi toparlayıp " ne yolculuğu usta?" diye heyecanla sordum. 

Ustam ise çok derinden nefes alıp " Varlığını arayacaksın.  Hani sana bahsetmiştim ya senin iki ruhun var.  O ikinci ruhu arayacaksın.  Ve o ruhu bulduğunda ya o nu ikna edip onla yollarını ayıracaksın yada onu yok edeceksin"  dedi.

Ustamın söylediği şeyler beni yeni bir serüvenin beklediğini gösteriyordu ama ben bu ikinci ruhu nerede bulacağım? Bunu bence ustam cevaplıyacak "usta peki ben bu ikinci ruhu nerede hangi gezegende bulacağım?" diye sordum

Ustam ise sol elimi avucuna alıp avuç içine bir boyut yüzüğü koydu ve konuşmaya başladı " yüzüğün içinde bir gemi var bu gemi seni ilk olarak uzaysal boşluğa götürecek sonra ise istediğin gezegene veya evrene. Ve o ruhu nasıl bulacağın kısmına gelincede"  dedi.

Ve sağ elinin işaret parmağını göğsümün sol tarafına yani tam kalbime  koydu ve tekrar konuşmaya devam etti "o ruhu bununla bulacaksın"  dedi.

Ve parmağını şıklattı zerlingo elimden yok oldu.  Sonra ise bir parmak daha şıklattı sonra ise gökten 3 elma düştü.  Bu üç elma tam ve düzgün şekilde Rask'ın önünde duruyordu.

Baalberith rask'a bakarak"  sana dediğim şeyi unutma ve bu üç elmayıda yanına al her bir elmayı başın çok büyük derde girerse ısır " dedi

Sonra ise hızla yok oldu.

Bu gün bir gün dönümüydü
Acı ile mutluluğun
Sevgi ile öfkenin
Birbirine zıt olduğu gibi
İki zıt varlıkta birbirinden
Farklı kaderlere yolculuk ediyordu
Ve evren yine kanlı bir savaşın
Başlayıp ve bittiği bu yeri
Lanetliyecekti.






Veeeee ikinci sezon başladı sayın okurlar

Yazar sizi çoooooooooooooooook seviyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BAALBERİTH (DURDURULDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin