16

710 72 2
                                    

Eskiler

Ustam ile birlikte o dağın başında o manyak adamı bekliyorduk. Ustam benim babam gibiydi hatta babamdı.

Benim asıl babam yada ailem beni bırakıp gitmişler bana öyle söylediler. Bizim evrende çocuklarına bakmak istemiyenler onları kidden adlı yerlere bırakıyorlardı.

Beni ise oraya doğduğum gibi bırakmışlar. Asla ama asla bir anne şefkati ve bir babanın desteği olmadan 7 yaşıma kadar geldim.

Her kidden evlerinde olduğu gibi bizimki de 7 yaşında olduğumuzda bizim gibiler ancak eğitime başlıyorduk.

Kidden evlerinde kalanlara kimse kötü bir söz söyleyemiyordu. İster gelişim yapsın ister yapmasın kidden evinin planlarını ve kurallarını o manyak adam koymuştu.

Neyse devam edeyim ben 7 yaşına yeni geldiğim için taşa götürdüler tüm yedi yaşındakileri gittik taşa en sonda ben vardım.

Sıra bana gelene kadar büyücü ve savaşcılık arasında gidip geliyordum ve tarihin gördüğü en büyük dahi olmak istiyordum.

Ama olmadı taş bana yetersiz dedi ve hayallerim başıma yıkıldı. Öyle bir çocuğun kalan son hayallerinin yıkılması çok kötü bir şeydi.

Hepimiz eve döndük kimileri neşe ile kimileri ise her zaman ki gibi dönmüştük.

Ben bu haldeyken yeterli denilenler bizimle dalga geçmeye başladı. Bunlar ise benim için daha kötü olmuştu.

Git gide hayata ilgi duyamayacağım bir ruh haline büründüm ve planlar yaptım kendimi bu azaplardan kurtarıp ruhumu özgürlük ile dans etmesini istedim.

O gece  tüm kidden evi uyurken pencereden kaçtım koştum koştum ve  bir dağın başına geldim bu dağa kara diken dağı derlerdi. Nedeni ise bir yanı uçurumdu ve bu uçurumun sonunda ise büyük ve ucu sivri dikitler vardı.

O dağın başına tırmanmaya başladım. Gece yarısı çıkmaya başladığım dağa sabah tan yeri ağarırken vardım.

Tam tepedeydim en yüksek yerde ve birazdan her zaman ait olduğum yer olan aşağılara inecektim.

Bir adım attım bir adım daha ve gözlerimi kapatıp kendimi attım. Hiç bir belirti yoktu acı falan sonra gözlerimi açtım ve bir adam beni ensemden tutmuş bana alaycı gözler ile bakıyor.

Onun bu kadar bana bakması beni rahatsız etmeye başladı ve  bu adam belki beni öldürür diye " ne bakıyorsun be adam" dedim ve kızgın kızgın bakmaya başladım. O an ise içimden hiç sevmediğim tanrıya içimden dua etmeye başladım "umarım beni öldürür umarım beni bu sözler için öldürür.

Ama adamın yüzüne baktıktan sonra beni öldürmeyeceğini anladım. Adam ise gülmemek için kendini zor tutuyordu.

Sonra biraz sohbet ettik ve beni kimse uyanmadan önce oraya götürmeyi teklif etti. Ben ise kabul ettim beni kidden evine geri götürdü.

Götürdüğünde kimse uyanmamıştı beni odama koyup nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde gitti.

Biraz sonra ise bir görevli gelip beni müdürün çağırdığını söyledi ve diğer çocukları uyandırmamaya özen göstererek gitti.

Müdürün odasına girdiğimde o müdürün karşında oturmuş kapıya bakıyordu

Farklı bir yer

Kadın doktorun yüzüne baktı ve " peki doktor bey  Amerika daki özel hastaneye gideceğiz ama onu bu şekilde nasıl getireceğiz " dedi kadın.









Yazar bu çalışmasında ne anlatmak istemiştir?

Acaba pazartesiye kadar kaç bölüm gelir?

Sizde yazarı seviyorsanız ya yoruma galp atın yada mesaj yolu ile galp atın  tşk

Yazarın sizleri sevdiğini unutmayın ❤❤❤❤

BAALBERİTH (DURDURULDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin