25

555 63 3
                                    

Uyandığımda karnım gurulduyordu.  Sanırım acıkmışım ama 3 sene boyunca ne yemek yedim nede şıçtım ama neden?

Sonra ise aklıma hemen güçlendiğimde öldüreceğim ustam aklıma geldi ve ona sormaya karar verirken tuvaletin yolunu tuttum.  Tuvalete girerken ise ustama soruyu sordum "usta ben niye ne yemek yemek istiyorum nede şıçıyorum?"  diye sordum.

Ustam ise uykudan yeni kalkmış insanların çıkardığı homurtuları çıkarıp " tabiki ki enerjisi sayesinde.  Ki enerjisi senin vücut fonksiyonlarını belirli ölçüde yerine getirir." 

O bunları söylerken ben elimi yüzümü yıkayıp lavabodan çıktım sonra ise ustam yine konuştu " Bilgi herşeyin anahtarıdır rask.  Düşünsene hiç bir bilgisi olmayan bir kas yığını mı iyidir?  Yoksa bilgisi olan bir cılız biri mi?"  diye sordu ustam

Ben ise biraz düşünüp
" tabiki seviyesi yüksek olan güçlüdür. " dedim ve ustam kafamın içinde tepine tepine küfür etmeye başladı bir kaç dakika küfür ettikten sonra ise derin derin nefes almaya başladı.

Ve yine konuştu
"  ulan gerizekalı ulan aptal bir insanda yada varlıkta akıl olmadığı zaman isterse en tepede olsun her zaman o varlık ölmeye mahkumdur "  dedi ve durdu.

Biraz nefes alıp devam etti
"  seni ölüm vadisinde 37 yıllık bir eğitime sokacağım ee tabiki vücudun buna bağlı olarak yaşlanacak" dedi

Ben ise direk itiraz ettim " hayır olmaz çünkü okuldan atılırım"  dedim.  Benim bu bahaneyi sunmam içimde bir umut tohumu açtırdı.

Ustam ise boş ver şu uydur kaydır okulu benim geldiğim yere gideceğiz ve seni oradaki en iyi okula sokacağım bu eğitim sonrasında ama sana bir şart kuruyorum kendine bir imparatorluk kuracaksın ve o imparatorluğu 1.5 ay içerisinde sözde Tanrılar - Tanrıları baskılayıp söyledi-konseyinizden onay alacaksın şimdilik bu kadarını bilsen yeter " dedi.

Ben ise hem heycan ve hemde korkuyu bir arada tadıyordum biraz sonra kendime geldim ve hemen ustama"  peki ya eğitimim nasıl olacak " dedim.

Ve birden ustamın sesinden hafif bir mutluluk dışarıya yansıdı ondan sonra ise" eğitimin 13505 gün sürecek ve geri döndüğünde bir sürü süpriz ile karşılaşacaksın. Ama eğitim genel hatlarıyla şöyle ; sabah bilgi eğitimi öğleye kadar.  Ondan sonra ise savaş ve element eğitimi öğleden sabaha kadar.  Ve sormadan söyleyeyim bundan sonra gideceğimiz yerdeki varlıkları öldürerek güçlenip seviye atlıyacaksın.

Eğitimin yarından itibaren başlıyor " dedi

RASK'IN İÇİNDEKİ BAALBERİTH

Gerçek ben onu yendi hahahaaha o deli adamı yendi.  Ve  bana verdiği bilgiye göre çarşı karışacak aga hahaha.

BAALBERİTH (DURDURULDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin