BİLGİ

2.1K 123 11
                                    

- Birden fazla galakside geçecek hikaye

- Krallık kurmak için 3 gezegen fetih etmen lazım.

- imparatorluk kurmak için ise bir galaksiyi fetih etmen gerek

-kurduğumuz imparatorluk veya krallık tanrılar tarafından onay alması lazım.

- bütün galaksilerde yani tüm evrende yazacaklarım aynıdır.

Yukarıda yazdıklarımın daha fazlası spoiler içerir.

- Enerji türleri
*Ki enerjisi : tek enerjidir. Evrenin ana kaynağıdır. Her maddede bu enerji vardır ama bazıları bu enerjiyi kullanacak yeterlilikte değildir.

- Sınıflar
*Savaşcı: ki enerjisini vücutlarının her yerine dağıtıp güçlendirirler. Bu dağıtım iç ve dış organlar dahil olarak gerçekleşir. Yakın dövüşte en iyi sınıftır.
(NOT: SINIFINI BİR TAŞ SEÇİYOR SEN SEÇEMİYORSUN)

*Büyücü: ki enerjilerini yatkın olduğu/oldukları elemente iletip onunla bir olurlar. Yakın dövüşte o kadar iyi olmasalarda alan tesiri verebilenler vardır.

*Suikastçi: özel yetenekleri gölge olanlar daha çok burdadırlar. Vucutlarına çektikleri kiyi sadece kollarından ellerine ve kalçalarından ayaklarına kadar dağıtırlar. Yakın dövüşlerde hızları yüzünden avantajları vardır.

- Elementler
*Ateş :  ateş çaplı büyüler yaptırır.
*Su: su çaplı büyüler yaptırır.
*Hava: hava çaplı büyüler yaptırır.
*Toprak: toprak çaplı büyüler yaptırır.
*Işık: ışık çaplı büyüler yaptırır.
*Karanlık: karanlık çaplı büyüler yaptırır. Gölge yeteneği ile benzerlikleri yoktur.

- Seviye
1,2,3,4,5............30 Ragga alemi , yükselme alemi, abaddon alemi, adra melech alemi,tera alemi, soccery alemi, soverigh alemi , dark alemi, sprit alemi, chaos god/demon alemi ..............

- Irklar
*İnsanlar: ortalama bir ırktır. Bazı ırklar arasında sevilmezler. Çabuk öğrenme kapasiteleri ve her ortama yatkınlık sağlarlar. Öldürülmedikleri sürece 60-80 yaşına kadar yaşarlar tabiki bu ki enerjisi kullanamayanlar için geçerli.

*Elfler: kendi aralarında 2 ye ayrılırlar
•orman elfleri : ormanda asırlık ağaçların gövdelerinde koloniler kurarlar. Çoğu büyücülüğe yatkındır. Barıştan yanalardır. Ölürülmedikleri sürece 90-120 yaşına kadar yaşarlar. tabiki bu ki enerjisi kullanamayanlar için geçerli.
•karanlık elfler : saldırgan bir ırk oldukları için kovulmuşlar adasına sürgün edilmişlerdir.

*Vampirler: insanların hayat enerjisi en çok olan şey kandır. Ve bu ırkta yaşam enerjileri az olduğu için açlık çekerler . Bazıları insan kanı içmezler ormanda hayvan kanı içerler. Büyücüler , suikastçiler ve savaşçıların hemen hemen hepsini bünyelerinde barındırırlar. Hepsi ki enerjisi kullanırlar o yüzden yaşam süreleri değişebilir.

*Orklar: hepsi savaşcıdan oluşan ve hep birlikte yaşayan ilkel bir ırktır. Hepsi 7 yaşındaki çocuk kadar zekilerdir. Hepsi ki enerjisi kullanırlar o yüzden yaşam süreleri değişebilir.



Yazar sizi seviyor

BAALBERİTH (DURDURULDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin