22

629 65 3
                                    

Farklı bir yer

"Efendim tüm ordu emirlerinizi bekliyoruz " dedi general karşısında ki kıza. Bu kıza baktıkça korku basıyordu içini.

Sanki ölüm meleği direk gelip ruhunun ellerini tutup sonsuzluğa götürecek idi. Aslında  bir alıcı göz ile baksan harikulade bir güzelliği vardı.

Fırından yeni çıkmış kor demir parçalarından daha kızıl saçlar tüm ormanları solduracak bir çift yeşil göz.

Özenle dizilmiş kirpikler bu kızın nasıl bir ruh hastası olduğunu bilmese şuan ona.....

Kız ise ifadesiz yüzü ile " artık bana efendim demeyeceksiniz bana..." dedi ve durdu.

Tüm demon ragga alemi gücü ile bağırıp " imparatoriçe diyeceksiniz"  dedi

Adam ise onun ilk katman aleminden çıkıp onunla aynı seviyeye gelmesine şaşıyordu. Seviyeler chaos god/demon dan sonra seçtiğin god yada demon ile gelişmenin diğer sahfası olan ikinci katmana girebiliyorlardı.

Sonra imparatoriçe bana bakıp " şimdi  bu son kalan gezegeni yok edersemde imparatoriçe olabilir miyim?"  diye masumca sordu.

Onun bu sorma şeklini görenler sanki şeker istiyen bir çocuk  görebilirler ama ben onun gerçek yüzünü ve nasıl psikopat olduğunu çok iyi biliyorum

Ve hemen sorusuna cevap vermesem neler olacağını da bildiğim için hemen " evet olabilirsiniz imparatoriçem"  dedim

O ise gemiden  çıkıp ilahi eser olan özümsediği kılıcını eline alıp " şeytanın oyun evi"  deyip kıp kızıl bir enerji dalgası yolladı gezegene

Ben ise hayretler içerisinde bu yaşta bir aziz seviye teknik bilmesine ve bilmekle kalmayıp onu kullanabilmesine hayret etti. 

Teknikler güç seviyeleri olarak küçükten büyüğe şöyle idi " düşük, normal, üstün, gökyüzü, infinited,  aziz, god/demon, llyod, zharki ve yaratıcı  seviyelerdi"  ki zaten infinited seviyeli bir tekniği  kullananlara bile dahi gözü ile bakıldığında bu kız bir canavardı.

Bu kızın ilk geldiği günü hatırlıyorum da

Kızın geldiği ilk zamanlar

İlk okula geldiği zamanı tam olarak hiç bir okul üyesi tam olarak bilmiyoruz ama onun için nice insan öldü onu biliyorum.

Bu savaşlar ilk olarak dış sahada başladı ondan sonra ise dinmek bilmeyen fırtına gibi tüm okula namı yayıldı " öldüren cazibe" diye

Dış sahadan sonra 3p nin içindeki tek erkek olan aeron bu kıza sahip olmak isteyince işler dahada karıştı.  3p deki diğer iki üye aeron a engel olup onu tam öldürecekken müdür tüm okulu baskısı altına aldı.

Her şeyi sonlandırıp bu kızı kendi öğrencisi ilan etti ondan sonra ise onu birdaha tam 10 yılda bir olan saha sınavında gördüm. 

Her okulda saha sınavları farklıdır başka okulda saha sınavları öncesi başka sınav yapılır ve bunun sonrasında ise ilk üçe giren kendi aralarında savaşıp  galip gelen saha yükselir.

Bizde ise bu sınav şöyle idi.  Kendinden üst seviyede ki bir saha öğrencisine meydan okuyup onu yenersen yer değiştiriyordunuz.  Neyse bir iki kişi üst sahalara meydan okudu ama kaybetti ve sonra o kız sahada belirdi.

Ve " 4p den aeron sana ölüm düellosu teklif ediyorum"  dedi ama biz meydan okuduğu kişiden farklı sesine ve vücut hatlarını belli eden kıyafete odaklanıyoruz.

Sesi ne kalın nede inceydi tam ayarında bir cennetten gelen kuş misali ötüyordu. Vücudu ise tam şeklindeydi ince beli ve büyük memeleri vardı. 

Biz biraz daha bu kıza baktıktan sonra aklımız başımıza geldi hepimiz kıza acımaya başladık.  Hemen aeron arenaya inip bu fırsatı değerlendirmeye başladı " sen kazanırsan beni öldürmekte serbestsin ama ben kazanırsam seni kölem yaparım kabul mü?"  dedi

Kız ise tamam anlamında başını salladı ve biz hepimiz aeronun yerinde olmak istedik. (yn: abaza pezevenkler yazar size gösterecek ve benim ilerideki favorim şuan adı  geçmekte olan aeron nedenini görürsünüz).

Bir kaç salise bile olmadan bir bir hakem belirdi arenada ve herkesin duyabileceği bir sesle " başla"  diye bağırdı.

Kız ise başla sesinin yankısı bitmeden direk olarak teknik çalıştırmıştı adı ise " zangabor stili : delirten sis"  dedi  ve tüm arenayı bir sis kapladı.

Evet tüm arenayı.  Hiç kimse görünmüyordu sonra ise birisi kulağıma bir şey fısıldadı " koş"  diye benim ise dizlerimin bağı çözüldü. 

Sonra ise sis çekildi ve aeronun her tarafı kırılmış ağzı burnu  yer değiştirmiş sonra ise kız onu bacağından tutarak köle binasına getirdi ve damgalattı






Kısa bir aradan sonra tekrar beraberiz.  Bunlar kurgunun ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkacak kişilerden bir kaçı

Yazar sizi çoooooooooooooooook seviyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BAALBERİTH (DURDURULDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin