Nějaká konina...

287 13 1
                                    

Zdravím všechny mé předrahé trpělivé čtenáře. Mám takový droboučký problémek. Kapitoly nejsou pravidelně (věřím, že ti autoři, kteří pravidelně přidávají, mají nějakou pofidérní smlouvu s ďáblem...). Moc ráda bych přidávala, jenže ono to prostě nejde. Nápady mám, jednotlivé scény do detailů poskládané, jenže kdykoliv si k tomu sednu, nejde to.

Abych to vysvětlila, už nějakou dobu se se mnou táhnou zdravotní problémy a v současné době mi malé kurvičky, které mám v těle, okusují mozek (jen má fantazie, ne doslova, teda doufám) a já se nedokážu soustředit. Dokonce i četba jen stěží přichází v úvahu a jistě si domyslíte, že se psaním to není o moc lepší. Nedokážu si vybavovat slova, vím přesně, co chci říct/napsat, jenže ono ne. Je to docela demotivující. I napsat tuhle blbovinu je pro mě peklo :D

Může se stát, že se projednou lépe vyspím a nějaká kapitola přistane. Mám přece jen něco rozepsané, ale určitě ne hotové.

Za žádnou cenu si nepřeji, abyste mě litovali, prosím, nedělejte to (kdyby vás to náhodou napadlo :D). Možná proto ani nepíšu konkrétně. Každopádně jsem si jen myslela, že byste si zasloužili vysvětlení.

Mějte se rádi, važte si toho, co máte (bože, to zní tak moudře...) a žijte dlouho a blaze! 

Klenot rodu BlackůWhere stories live. Discover now