Kap.24 ~ F*ck af! ~

863 35 9
                                    


Jeg gik ud af mit dejlige, og afslappende bad og fik gjordt mig lidt i stand. Som sagt, jeg skal være sammen med Aidan, selveste Aidan! Jeg kan stadig ikke helt forstå det. At han gider en som mig. En kloven der gør at forkert. En der ødelægger alt og alle. En som ikke kan være sammen med en i et forhold uden at det går af H til. Jeg tror godt i forstår hvad jeg mener når jeg siger det. Hvem jeg hentyder til!

Min seng tog godt imod mig, da jeg lagde mig i den. Jeg fandt min mobil frem, og gik ind på min snap for at opdater lidt "HEY ALLE SAMMEN. I aften skal jeg til fest, så jeg tænkte at lave en gør dig klar med mig, her på snap'en. Så følg med" jeg lagde det på min MS og begyndte at filme hvad jeg skulle have på

 Så følg med" jeg lagde det på min MS og begyndte at filme hvad jeg skulle have på

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Jeg tror ikke jeg vil have kjole på, det er ikke helt mig sådan noget. Så jeg tror det bliver der her" jeg filmede ind i spejlet da jeg havde taget mit outfit, så folk kunne se det på mig. Efter det gik jeg ind på min kamerarulle og filmede mit makeup look, og lagde det på MS. Efter det så jeg på klokken og den var allerede blevet mange. Jeg skrev til Lena at jeg kom og hentede hende her om 5 minutter. Hun svarede med det samme, også løb jeg ud af døren.

Vi stod nu foran Aidan's dør, og bare stod der. Man kunne høre folk derinde, og den høje musik. "Jeg kan ikke tro det" sagde jeg for at sige noget. "Hvad nu hvis jeg ikke må være der?" Spurgte Lena og så trist på mig. "Self må du det, ellers går jeg" hun gav et smil fra sig, og jeg gengældte det.

Jeg trak ned i døren og gik ind. Jeg vente mig om og fik med det samme øjenkontakt med Aidan. "Hej" smilede han. "Hej. Øhm er det okay jeg har taget min veninde med?" Smilede jeg, og hentyd til Lena som stod bag mig. "Ja ja bare kom ind" det var ikke lige fordi at han havde den bedste ånde!

Vi gik ind i stuen hvor folk var godt igang med hvad man nu laver til en fest. Det var lidt svært at se noget, og komme rundt for alle de mennesker der stod rundt omkring. Men jeg kom da frem, men mistede Lena lidt hen ad vejen. Jeg satte mig i en af de sofaer der var, og med det samme kom Aidan. "MÅ JEG SIDDE HER" råbte han for at overdøve musikken. Jeg nikkede bare som ja til ham.

Vi snakkede lidt sammen frem og tilbage, det var rigtig hyggeligt. Men han prøvede heletiden at komme tættere og tættere på mig. Jeg trak mig lidt tilbage for jeg vil ikke have noget med ham, det er jo Marcus jeg elsker ikke andre! Han lænede sig frem for at kysse mig, men med mine gode reflekser som jeg nu har, rejste jeg mig. "JEG HENTER LIGE NOGET AT DRIKKE" sagde jeg og gik hurtig over mod baren. Det var alt for tæt på!

Jeg fandt et rødt plastisk krus, og helte noget at drikke op i det. Med det samme jeg vender mig rundt, rammer jeg ind i en. Og alt det jeg har i mit glas falder ud over personen, og det samme med persons glas det lander bare på mig og min hvide bluse! "SE DIG LIGE FOR" siger jeg "UNDSKYLD" siger personen i munden på mig. Personen ser ikke at han øjenkontakt med mig, men da jeg for det kan jeg med det samme se hvem det er! "MARCUS!" "NORA!" Siger vi i kor. "DET MÅ DU ALTSÅ UNDSKYLDE!" Siger jeg og prøver at fjerne det, men opdager at det ser lidt dumt ud da jeg ikke kan fjerne noget der er flydende. Så det kommer til at de dumt ud, og meget forkert!

"DET ER OKAY. MEN HVIS DER ER EN DER SKAL SIGES UNDSKYLD ER DET MIG. Jeg har ikke lyttet til dig og det fortryder jeg!" Smiler han. Men nu er jeg forvirret. For to sek gad han mig ikke mere, og nu undskylder han. Kan det være rigtigt det her? "Men hvorfor er du ikke sur på mig mere?" spøger jeg. "Jeg opdagede at vi begge to misforstod hinanden, og at det hele bare var en stor fejl. Og jeg savnede også min prinsesse" han lukker mig ind i et kram. Et kram jeg har savnet meget!

"Hvad fanden laver du med min dame?" Vi trækker os begge fra krammet og ser Aidan stå med knyttet hånd!

__________________
Er tilbage<3

Snap-Mac 2 ~ M.GWhere stories live. Discover now