Kap.4 ~ Hævn ~

1K 38 10
                                    


Jeg gjorde mig klar og gik i skole. Jeg havde besluttet mig for at snakke med Marcus om alt idag, for jeg savner ham rigtig meget! Da jeg kommer ind i klassen sætter jeg mig på en fri plads. Lidt efter er rasten kommet, og timen går igang. Igen kan jeg ikke få øjne væk fra Marcus! Nu når jeg tænker og det, er det rat dum det her. Vi har jo ikke slået op eller noget, og alligevel er jeg så desparat efter ham! Klokken ringer endelig ud, og folk går ned for at få noget at spise i kantinen.

Martinus's synsvinkel
"Bare gå der ned jeg kommer om lidt" siger jeg til min drenge gruppe som jeg går med hvis man kan sige det. Jeg glemte nemlig min cap inde i klassen på mit brod. Jeg skulle lige til at gå der ind, da jeg høre nogle snakke. "Hør vi skal have hævn på hende Nora!!" Jeg kan med det samme høre at det er Selma's, hvad er hun nu ude på? "Hvorfor, hvad har hun gjord?" Siger en anden stemme, som er Smilla's stemme. "Inden du kom her på skolen som jeg er meget glad for, så har mig og Nora altid haft sådan en krig hvis man kan sige det! Nora har nemlig taget Marcus fra mig!" Nej kan den pige ikke bare glemme Marcus! Han vil jo kun have Nora! "Så vi skal ødelægge det imellem dem! Og jeg ved allerede at stemningen imellem dem er lidt stram, siden at de ikke har snakket i lang tid sammen" siger Selma. "Men er de sammen eller ej" spørger Smilla. "På en måde er de, men vi skal øde lægge det for dem okay" jeg så rundt om hjørnet og så at Smilla nikkede som ja. "Okay du skal gøre sådan at Nora ser Mig kysse Marcus, for så vil hun tro at han er over hende" jeg måtte advare Marcus om det her nu!

Nora's synsvinkel
Jeg satte mig vedsiden af Lena og nogle af de andre piger. "Hey" sagde jeg og satte min bakke med mad på bordet. "Hey søde" sagde Lena og rykkede sig lidt så jeg kunne side ned. "Hey, hedder du ikke Nora" jeg ser op, og Smilla står der. "Jo det er mig" jeg smiler til hende. "Vil du ikke hjælpe mig med noget?" Siger hun sødt. "Jo da" jeg rejser mig op og går med hende. Imens vi går ude på gangen, snakker vi lidt sammen, og hunner vildt sød! Vi går rundt om hjørnet og i ind i klassen, eller jeg står i døren til vores klasse. Og der møder jeg Marcus stå og rå snave med Selma! Hvad fanden laver han? Jeg vender mig om og løber væk "Vent Nora!" Kan jeg høre Smilla bag mig! Men jeg løber bare videre og ud på toiletterne, og låser mig inde på en af dem. Tænk at han har løget over for Lena! Han vil jo ikke være sammen med mig!

"NORA!!; NORA!??" Kan jeg høre ude bag døren til toiletterne. "Hvem er det?" Snøfter jeg. "Det er Marcus" jeg gider sku da ikke snakke med den nar. "Skrid med dig!" Siger jeg surt. "Nej Nora kan vi ikke nok snakke, jeg savner dig" jeg ved ikke hvad steningen "Jeg savner dig" gør ved mig, men jeg åbner døren. Og der står den smukkeste dreng i verden og smiler til mig, "Kom" siger han og tager min hånd, han trækker mig ud på gangen.

"Du må virkelig undskylde at jeg ikke har snakket så meget til dig" siger han og tager min hånd. "Hvorfor har du så ikke det?" siger jeg og trækker hånden til mig igen. "Jeg var bare bange for at du ikke gad mig mere!" Siger han og ser mig lige ind i øjnene. "Men hvorfor troede du så det?" Siger jeg stille. "Fordi at du lagde så meget op på din MS med en masse andre drenge" siger han. "Der er en der er jaloux" griner jeg. "Ja selfølgelig bliver jeg det når der er andre drenge omkring min prinsesse" siger han og skal lige til at kysse mig, men jeg stopper ham. "Men jeg vil ikke tilgive dig for det du gjorde lige før" siger jeg og skubber han lidt væk. "Men det har hende der kyssede mig!" Siger han. "Jer der har du sagt før!" Denne gang vil jeg ikke bare overgive mig! "Men..." mere når han ikke at sige før Martinus kommer løbene...
Forsættes .....

_____________________
Hvad tror i der sker?

Snap-Mac 2 ~ M.GWhere stories live. Discover now