kap.16 ~ Smilla! ~

885 36 8
                                    


jeg ved ikke hvad der gik af Martinus i går, han var jo ikke til at styre! men det jeg tænker mest på vat det han sagde om Marcus, om at han har været mig utro. Jeg ved ikke om jeg skal tro på det, for han var jo meget sur. Og vi har også været sammen i et år nu, eller næsten. Det halve af året har jeg jo været i LA, og vi har ikke haft kontakt til hinanden. Og da vi havde kontakt var han også verden største fuckboy! jeg ved ikke lige hvad jeg skal tro på.

Jeg valgte at stå op da jeg nok ikke skulle ligge her i min seng hele dagen. Imens jeg fat min tøj frem fra skabet, blev min mobil ved med at sige den der lyd når man for en SMS. Jeg så det var fra Marcus og han havde sendt magne.

Marcus: Hey lækre😏
Marcus: Her er min kode til min snap ******* ❤️
Marcus: Jeg tager afsted imorgen så du skal holde mine streaks til i overmorgen❤️😘
Marcus: Altså mandag😅
Marcus: Og glæder mig til at vi skal hygge os lidt😏❤️

Okay for det første så plejer han AlDRIG at skrive lækre til mig. Det er ALTID et hey prinsesse, eller hey smukke. Og for det andet, jeg skal ikke holde hans streaks til på mandag. Det har vi slet ikke aftalt. Og hvad mener han med at hygge os?

Mig: Hey Marcus, hvad mener du?🙃😐

Valgte jeg at skrive til ham for forstod ikke en pind af det her.
Han svarede med det samme.

Marcus: ØHM.....................😵

Mig: Hvad Marcus?🤔 set
Mig: Marcus?😐 set
Mig: Marcus!!😒 set
Mig: Marcus svar NU! 😠 set
Mig: Jeg kan jo se at du ser mine bedskeder!😡 set

Jeg gav op, jeg gider ikke hvis han skal være sådan. Der er noget lumsk ved det her, jeg må snakke face 2 face med ham og det kunne kun gå langsomt!

Marcus's synsvinkel
Jeg har virkelig dummet mig denne gang! Jeg kom til at skrive til den forkerte besked til Nora, og det var lige hende som ikke skulle have den. Alle andre end hende. Det var nemlig til en anden pige som jeg faktisk har noget med, eller vi er ikke sammen sammen. Men da Martinus og Nora heletiden var sammen, viste jeg jo ikke at det var pg den fest til mig. Så jeg var måske, måske ikke sammen med en anden pige fra klassen. Og med det mener jeg sammen sammen med hende, altså jeg var i seng med hende. Og jeg fortryder alt, og jeg mener alt. Men lige på det tidspunkt følte jeg ikke noget for hende, for hun var jo sammen med Martinus hvis i forstår. Og nu vil hende pigen ikke give slip på mig! Og hende pigen er Smilla! Altså Selmas veninde hende den nye pige, jeg har virkelig dummet mig denne gang kan i godt høre ik!?

________________
Drama!!!!<3

Snap-Mac 2 ~ M.GDonde viven las historias. Descúbrelo ahora