kap.8 ~ Musical.Ly? ~

970 32 2
                                    


Det er nu lidt tid siden vi har op taget musik video nu, og den kommer ud i dag! Jeg glæder mig sygt til at følge med i hvad folk siger til den. Lige nu sider jeg hjemme hos Familen Gunnarsen fordi at musik videoen kommer ud, vi skal på en møde fejre det.

Gerd Anne har fundet champagne frem, og nej i fik ikke den rigtige champagne men børne-champagne. Fordi Emma også var der og hun kan ikke drikke en hel flaske selv! Det er ikke kun Gunnarsen familen og jeg, min famile er der også og en masse andre som jeg ikke ved hvem er. "Nu er den ude" Råber Kjell lige pludselig og alle begynder at klappe, og der efter snakke videre igen.

Mig og drengene valgte at gå oven på, for at spille lidt FIFA. Og det skal lige siges at jeg er elendige til det, haha. Da vi havde spillet et par kampe, spurgte Martinus om vi ikke skulle lave en Musical.ly. Marcus og jeg ville gerne, så Martinus fandt hans mobil. Jeg gik ud til siden så de kunne lave den. "Hvad laver du smukke?" Spurgte Marcus. "Hvad mener du?" Jeg gik jo bare ud til siden? "Du skal jo også være med i den, så alle kan se hvor smuk min Prinsesse er" han trak mig hen til sig, og Martinus startede sangen. Det er selfølgelig sangen til deres nye sang.

Da vi havde filmet spillede drengene igen FIFA, og jeg sad bare på min mobil over i Martinus's seng. Altså jeg sad, sad ikke oven på den men you know what i mean, ahah. *Bank,Bank* "Hvem er det?" Hentydede Marcus til mig "Idk" jeg listede han til vinduet, for at se hvem der stod der nede. "Det er 4 piger!" Sagde jeg til dem. "Okay kom vi går ned til dem" de sagde hvad de havde i hænderne, og gik ned til døren.

"Hey" sagde Marcus da han åbnede døren ud til dem. Man kunne se at de var ved at eksplodere inden i af glæde. Marcus og Martinus gik ud til dem imens jeg bare stod på balkonen og så på. De snakkede med pigerne imens de tog nogle billeder, det var meget afslappet. "Jeg elsker jeres nye sang" sagde en af pigerne til Martinus da de skulle tage et billede. "Mange tak" svarede ham og gav hende et autografkort i hånden, hun begyndte straks at smile. "Marcus hvem danser du med i videoen?" Spurgte en anden. "ØHmmm.." han så op på mig, og jeg hentyde til at han gerne måtte sige det. For på et eller andet tidspunkt skulle deres fans vide det om mig og Marcus, vi kunne jo ikke holde det hemmeligt for evigt. "Hende jeg dansede med, står faktisk lige der oppe" han pegede op på mig. "Er det hende!!, kan jeg få et billede med dig" spurgte den søde pige, som var ved at dø af glæde. "Ja selvfølgelig kan du det" jeg tog et billede med hende, og de andre ville også gerne have et. Jeg skulle nok lige vende mig til alt den opmærksomhed som kommer efter det her! Da jeg havde taget et billede med en af dem sagde hun at jeg var skide god til Musical.Ly, og Snapchat. Jeg sagde tak til hende, men jeg har jo ikke Musical.Ly? Hun må nok have set den jeg lavede med drengene.

Vi sagde pænt farvel til pigerne, og inden de gik spurgte den søde pige om jeg var kærester med Marcus. "Har du spurgt Marcus om det" spurgte jeg pigen om, og hun nikkede. "Ham sagde at i var" smilede hun. Jeg vidste at når jeg siger de ord jeg skal til at sige nu, ville hele mit liv ændre sig. "Ja, jeg vi er sammen" smilede jeg og så over på Marcus som krammede en pige farvel. Pigen smilede og jeg krammede havde farvel, hun var så sød!

Da vi kom ind fortalte jeg alt det pigen havde sagt til mig. "Du skal nok til at vende dig til alt det her, snart kan du ikke komme igennem Oslo mere uden at have været på et fotoshot" grinede Martinus, den var faktisk lidt god den joke, ahah. "Er du klar til at det" spurgte Marcus og tog min hånd. "Ja, hvis det betyder at jeg kan være sammen med dig" jeg kyssede ham på munden, og han kyssede med.

___________________________
<3

Snap-Mac 2 ~ M.GWhere stories live. Discover now