Kap.5 ~ Tilbage ~

1K 33 6
                                    

mere når han ikke at sige før Martinus kommer løbene...

"Nora vent, Selma vil kysse Marcus foran dig for at gøre dig jaloux!" Sagde han og stoppede forpustet op. "Når ååå er jeg gået gib af noget?" Siger Martinus og kigger på mig og Marcus. Så fortalte Marcus jo sandheden! Nej hvor var jeg dog dum "Marcus det må du virkelig undskylde, jeg kunne bare ikke bære at midste dig til hende!" Jeg sprang rundt om halsen på ham. "Det hele er okay nu" han kyssede mig i håret da han stadig er højre end mig.

"Vil du med hjem til mig og Martinus efter skole?" Han tog min hånd imens vi gik ned til klassen. "Ja efter sådan en dramatisk dag, kunne jeg godt trænge til at være sammen med jer" Marcus klemte mig hånd, og jeg klemte igen så han begyndte at smile.

Efter skole gik vi sammen hjem til deres hus. "Hej Nora, lang tid siden" sagde Gerd Anne da jeg lige var kommet ind ad døren. Hun gik hen til mig og gav mig det største kram, så jeg næsten ikke kunne få luft. "Mor!" Sagde Marcus stille, "Hvad Marcus mus, det er jo lang tid siden jeg har set hende" sagde hun og slap mig. "Men behøver du at gøre mig pinligberørt!" Sagde han og hev mig oven på, og ind på hans værelse.

"Nej hvor er din mor altså sød!" Smilede jeg, og så lidt rundt på hans værelse, han havde fået lavet det lidt om siden sidt. "Hun skal altid gøre det så pinligt!" Han fik mig til at grine da han sagde det. "Har du fået lavet om?" Spurgte jeg. "Ja nu er jeg jo også blevet lidt ældre siden sidst" han lagde sig ved siden af mig i hans seng. "Jeg har savnet dig meget!" Vi lå og kiggede op i loftet. "Jeg har også savnet dig meget" sagde jeg og vente mig om så han så mig i øjne. Han kom tættere og tættere på, og tilsidst lå hans læber på mine. Nej hvor har jeg dog savnet det her! Kysset udviklede sig til groft snap, som jeg ikke havde noget imod overhovedet. Han begyndte at køre hans hånd op under min bluse, og skulle lige til at tage den af da jeg stoppede ham. "Marcus er det her nu en god ide, vi har jo kun lige set hinanden igen" sagde jeg bekymret. "Ja, du er den eneste jeg vil have noget med" han begyndte at kysse mig igen, og jeg kyssede med som tegn på at okay. Han tog mig T-shirt af, og jeg tog hans af. Nej hvor har jeg savnet sådan en veltrænet krop! Den var jo lige til at savle over. Han begyndte at røre lidt ved mig, også kan i nok gætte jer til hvad der skete...

20-15 minutter senere.

Midt i det hele bankede det på, og Marcus og jeg gik i panik. Hans forældre ville få et hjerte stop hvis de så os. "Hvem er det" spurgte Marcus. "Martinus, vi skal spise" sagde han. "Okay vi kommer om lidt" sagde Marcus og begyndte at tage hans bukser på,, og jeg begyndte også at tage mit tøj på "Hvad laver i?" Spurgte Martinus med en smørende stemme. "Fuck" hviskede/sagde jeg til Marcus. "Øm..ikke noget" prøvede Marcus at rede den. "Og den skulle jeg hoppe på?" Sagde Martinus ude bag døren. "JA..eller nej jeg mener nej" jeg slog mig selv i hovedet, for hold nu op han er dårlig til at lyve, Ahah.

Da vi havde fået ALT tøjet på, og shinet os lidt op så de ikke kunne se hvad vi havde lavet, gik vi ned til de andre og spiste. Hans forældre og Emma, spurgte meget indtil min tur til LA, så vi snakkede mest om det da vi spiste. Da vi var færdig kyssede jeg Marcus farvel og gik hjem.

__________________________
😏

Snap-Mac 2 ~ M.GWhere stories live. Discover now