Kap.10 ~ Hvad forgår der!!? ~

855 33 10
                                    


Martinus og jeg havde jo aftalt at vi skulle i centeret idag, så vi skulle bare mødes henne ved busstopstedet så vi kunne køre ind til byen. Men der var et lille problem, Marcus! Han måtte jo ikke mistænke os. Så Martinus er nød til at liste ud af huset, så Marcus ikke ser ham. Vi aftalte at mødes kl 7 for der er Marcus ikke stået op endnu så det passer jo helt perfekt.

Jeg finder mine sko og går ud af døren. Da jeg kommer hen til bussen kan jeg allerede se at Martinus står der, jeg løber hen og krammer ham. Med det samme kommer vores bus, og vi sætter os ind. *Næste stop byen* er der en der siger i højtaleren, så vi stiller os ved døren så vi er nogle af de første til at komme ud. Martinus har taget en hoodie på så ingen af fansene kan genkende ham, for det ville øde lægge det lidt hvis at deres fan tog et billede med ham og ligge det på insta så Marcus kan se det.

Vi går langsomt mod centeret, men lige inden da skal Martinus lige ind i en butik på vejen. Vi kommer jo aldrig der hen, hvis vi skal igennem alle butik i byen inden!

Marcus's synsvinkel
Jeg vågner og ser på klokken, den er allerede 10! Og det er idag jeg skal købe min gave til Nora! Jeg fandt ud af hvad jeg skulle give hende igår da jeg gik den der tur, som Martinus absolut skulle have mig ud på? Så jeg er nød til at nå et kommer til byen idag! Ellers kan jeg ikke nå et finde en.

Nora's synsvinkel
Vi er endelig færdig med at finde de ting vi skal bruge til festen, jeg kunne ikke have klaret det her uden Martinus! Da vi kommer ud af butikken krammer jeg Martinus som tak for at han ville hjælpe mig! "Tak Martinus jeg kunne ikke have gjordt alt det her selv" siger jeg imen vi går imod udgangen. "Det var så lidt, selvfølglig vil jeg hjælpe!"

Marcus's synsvinkel
Da jeg kommer ind i centret går jeg målrettet imod smykkebutikken, hvor jeg skal finde en perfekte gave. Da jeg kommer ud fra smykkebutikken hvor jeg lige har købt min gave, ser jeg Nora og Martinus stå og kramme midt i centeret. Og jeg kan godt kende Martinus i den hoodie, for jeg har selv sådan en! Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig slev! Jeg ved godt det bare er et kram, men de var også sammen igår hvor Martinus gerne ville have mig væk!! Hvad forgår der lige? Er de ved at få følelser for hinanden. Måske over rager jeg lidt, men det er mærkeligt det her!?

__________________________
Hvad tror i der sker?<3

Snap-Mac 2 ~ M.GOnde histórias criam vida. Descubra agora