Deveto poglavlje

5.5K 389 56
                                    

ANDREJ POV

Danas sam proveo tako divan dan s njom i mogao bih tako stalno. Kako me samo lako opčinila i osvojila, bez mnogo komplikacija sam se samo predao i osjećaj je nenadmašan. A još je ljepši ovaj trenutak koji sad prolazimo.

Sjedimo na plaži i gledamo pun mjesec kako baca odsjaj na površinu vode dok se bladi talasi prostiru pred nama. Nekoliko zvijezda i šum mora stvaraju idiličnu i veoma romantičnu atmosferu i nenadmašno uživam u tišini koja nas okružuje. Ona je smeještena među moje noge i okrenuta mi je leđima. Prstio su nam isprepleteni i položeni preko njenog stomaka. Udišem miris mora pomješan s mirisom njene kose i pitam se koliko će mi vremena trebati da je prisvojim za sva vremena? Ona se zamišljeno igra s narokvicom koju mi je danas stavila na ruku i neprestano sam razmišljao o tom trenutku koji me opčinio. Milion puta sam vidjeo te stvari i što se tiče materijane vrijednosti skoro da su besplatne. Međutim, ova na mojoj ruci je trenutno vrednija od dijamanta koji bi mogao da kupim u najboljoj zlatari.

Sitnice su te koje svemu ovom zapravo i daju ovoliku vrijednost. Uvijek su u pitanju sitnice. Ali one sad predstavljaju one velike korake. Razmišljao sam šta bi ja njoj mogao da poklonim ali sam bio previše okupiran da bi razmišljao kako treba. Bio mi je bitan svaki sekund uz nju i svaki trenutak, osmjeh , uzdah i pokret. Sve.

I sad dok sjedi ovako pripijena uz mene  shvatam da ono najvrednije je zapravo samo ona. Stvarno sam drski sretnik kad sam imao priliku da je dobijem.

,, O čemu razmišljaš'' tiho prekida  tišinu među nama dok mi prstima slobodne ruke prelazi po maljama na lijevoj ruci.

,,O nama. O svemu ovome što sam osjetio i što se dešava'' cijelo tijelo joj se ukrutilo i saviila je noge u koljenima, tako da joj je tkanina suknje, podigavši se otkrila bedro i moja muškost kulturno odreagovala na to. Njena bosastopala su uronula u sitni pijesak i bukvalno mi je oduzimala dah. Sranje, želim je nenormalno.

,,Andrej, ne razmišljaj, prihvati i uživaj u ovome dok traje i ja sam uradila isto''Blago se okrene prema meni i nasmješi se. Ona se nije pretvarala da me želi niti je zahtjevala od mene bilo šta.  Svjesna svega šta nas čeka, bila je tu. U kom sam ja svijetu živjeo ranije i kakve su žene ulijetale u moj život? Nisu ulijetale sam sam ih puštao da uđu, sreća pa se nisu dugo zadržavale.

Nisam joj rekao ništa na to, jer nisam siguran da li treba. Trenutak je stvarno za pamćenje i ona ga zaslužuje razgovaraćemo posle, kad se sve ovo malo smiri. Ako se smiri. Talasi su i dalje blago zapljuskivali obalu i na plaži osim nas dvoje nisam vidio nikog. Tišina je i dalje preovladava, nježno sam joj ljubio kosu okupanu mjesečinom i rukama milovao kožu na njemom dlanu. U jednom momentu se okrenula prema meni i zagledala mi se u oči. Tad se nešto promjenilo među nama. Dugo me samo gledala kao da je pokušavala da u njima nađe odgovore na sve njene dvojbe.

Voleo bi da znam o čemu li je razmišljala dok je to radila, ali sva pamet mi je isparila kad mi je nježno obujmila dlanove i primakla mi se bliže tako da mi je lice milovao njen svjež dah.

,, Znaš da se često pitam da li si stvaran ? Tako mi se ovo sve čini poput sna iz kojeg ću se probuditi i žaliti posle za svim'' Probadala me onim svojim zavodničkim očima. Htjeo sam joj reći da i ja mislim isti i da sam stvaran baš onoliko koliko i ona, ali nisam mogao jer mi je nježno dotakla usne. Nikad me žena nije tako nježno ljubila sa sam mogao da u usnama osjetim kolika se želja lomila u njoj jer me samo usnama doticala. Padao sam tako brzo na nju i na sve ovo da mi je pomisao na sutra bila mrska.

Polako je pomjerala svoje usne po mojima i jezikom prelazila tražeći da me dublje istražuje. Hoće li svaki put poljubac biti takav kao da me ljubi prvi put i da li ću je uvijek ovako osjećati uz sebe?  Zamumljala je tiho kad mi je prste zapetljala u kosu i strast nadvladala naša čula.

Vrele noćiWhere stories live. Discover now