Drugo poglavlje

6.7K 454 79
                                    


Tamara POV

Zarobljena sam između zida i čvrstog muškog mišićavog tijela letim negdje između stvarnosti i mašte.  Kako je ovo dobar osjećaj. Mislim da nema smisla da poričem koliko je ovo dobro i kako djeluje na mene jedan neznanac.
A tek kako ljubi, da ti pamet stane a moja je stala nekad posle pola boce onog pića na stolu.

Njegov jezik lagano kruži oko mog i ima ukus nekog jakog pića,najvjerojatnije viski. Šta god da je jednako je opojno kao i miris koji mi se uvlači u nosnice i cijelu me preplavljuje. Vjerojatno ću kasnije mirisati na njega, ali sad  samo želim da nastavi da me zavodi poljubcem.

''Tamara,tako si ukusna " ne znam šta bi mu rekla na ovo i koliko god to trenutno izgledalo bajno, neke stvari treba zaustaviti na vrijeme,dok nisu izmakle kontroli.

" Mislila sam da si mi došao čestitati rođendan " probuncala sam skroz dezorijentisana jedva dišući. Pogužvala sam mu košulju na grudima i nije mi žao.

..I  jesam,. Srećan rođendan'' nešto nježnije doda i prstima pređe po mom licu. Zatrepćem na neočekivan dodir i zabljesne me njegov savršen osmijeh. Divan je, a ja sam pijana, ne skroz ali dovoljno da napravim sranje epskih razmjera koje ni za sto godina ne bi mogla da zaboravim.

,, Hvala, Andrej'' njegovi prsti prelaze s mog lica na moj vrat ostavljajući kožu naježenu od toga. Šta bi sad uradila da  mi zadigne haljinu ovdje i uzme me odpozadi? Loša ideja, a mislim da će najbolje biti da se vratim Lani za sto. Ovo što se dešava je po malo čudno i zbunjujuće.

,, Da li bi željela da sa svojim društvom...'' zaustio je nešto da kaže.

,, Vidi, hajde da nešto izvedemo na čistac. Ovo što je sad bilo je bio samo poljubac, čestitao si mi rođendan. Nećemo se družiti niti provoditi više vremena zajedno. Moram da se vratim nazad'' provela bi ja više vremena s njim i to okupana u znoju, ali nema šanse da ću ispasti laka djevojka. Hormoni mi pored njega vrište, ako ima iskustva znaće to da prepozna.

,, Znači samo poljubac? A to što si vlažna i što bi bez problema mogao da te ispunim i natjerati te da vrištiš je inače reakcija koju ti ostavljaju oni koji te ljube'' o Bože. Šta mu odjednom bi?

Ovo nje dobro, jesam vlažna u pravu je i pripita sam, najgoora kombinacija koja je mogla da se desi. Želim li vruć seks s njim? Da. Ali ne večeras. Treba mi bistra glava da bi ovo bilo onako kako ja želim.

,, Andrej, ne želim nešto zbog čega bi se ujutru oboje kajali. A sad me izvini'' provučem se pored njega i ostavim ga iza sebe vraajući se društvu za sto. Bože, ne znam kad sam nekog poželjela u surovom obliku kao njega, ali sam očito prestravljena. Ja sam dobra djevojka koja se ne daje lako i zna šta želi. On je trenutno na listi želja, ali me gad u isto vrijeme i privlači i nervira.

Veče je bila veoma žestoka. Pilo se i dalje, a moje raspoloženje se vidno promjenilo. Jedan momak iz grupe pored našeg stola mi je prišao čim sam se vratila i počeo da ćaska sa mnom, ali sve o čemu sam mogla da mislim je ono lijepo lice, takne usne i poljubac od koga sam se pogubila. Da je bio samo malo uporniji ja bi sigurno popustila.

,, Šta ti je odjednom?  I kad smo već kod toga, dugo si se zadržala tamo'' Lana pokaže rukom prema toaletu.

,, Imala sam male smetnje, ništa što se nije moglo rješiti'' kažem joj onako nehajno dok u meni još uvijek svaki živac podrhtava.

,, Dobro veče. Ko je od vas Tamara'' za našim stolom se pojavi hostesa i u ruci nosi piće i papirić.

,, Ja sam'' kažem joj i ona se nasmješi.

,, Srećan rođendan'' spusti bocu na sto i doda mi papir.

,, Nemoj misliti da si se izvukla'' sranje, Ne znam gdje je, pa sam diskretno pogledala po prostoru koji je bio krcat. Ako je suditi po njegovom načinu oblačenja sigurno je negdje u zasebnom dijelu.

Vrele noćiWhere stories live. Discover now